درود به شما . بنده هم همین مشکل رو دارم . سرعت دانلود شبانم 280 کیلوبایت بود اما الان 5 روزه که 12 کیلوبایت هست حداکثر . والا بنده هم مثل شما میخوام بدونم آسیاتک چطوره![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
درود به شما . بنده هم همین مشکل رو دارم . سرعت دانلود شبانم 280 کیلوبایت بود اما الان 5 روزه که 12 کیلوبایت هست حداکثر . والا بنده هم مثل شما میخوام بدونم آسیاتک چطوره![]()
مگر صبانت واسه دانلود شبانه چیکار کرده؟نکنه دانلود شبانه هم اینا محدود کردن؟؟!!!!!در آسیا تک واسه دانلود های شبانه محدودیتی وجود نداره.فقط اگر بخوای دانلود شبانه داشته باشی باید 20 گیگ حجم برداری!!7 ساعت رایگان.
دوستان چرا بعضی ها فقط بلدن از اسیاتک بد بگن ؟
من 2 ساله از سرویسشون استفاده میکنم
تاحالا سرعت دانلودم زیر 480 نیومده
2 مگابایت دارم 10 گیگ در ماه ( همیشه همینو تمدید میکنم )
سرعت دانلود شبانه هم زیر 120 نمیاد
آسیا تک بهترین اینترنت پرسرعت در ایران هست .
تمام !
اتفاقا رئیس مرکز مخابراتی منطقمون هم همینو میگه
این حرف شما و رئیس منطقمون اینکه به کم قانع هستین آسیاتک داره دزدی میکنه مخصوصا شب که سرعت باید یک مگ باشه این داره تو تایم شبانه هم ضریب اشتراک رو لحاظ میکنه باشه 120 برا یک مگ هست
من شاتل دارم 400 شبانه هست تا 30 گیگ هم گرتم محدودیتی نبود
شما برو یه شرکت دیگه متوجه میشین شرکتهای خوب هم هستن
Last edited by hossein019940; 07-09-2014 at 07:47.
های وب میتونی تقریبا با 120تومن 200گیگ دانلود کنی با بسته های فشفشه و در ساعت رایگان اون 1 ماه هم میتونی 80تا 90 گیگ دانلود کنی
صبح سرعت رو اسیاتک میبره بالا واسه اینکه حجمت سریع تموم بشه شب ها هم سرعتت نصف چیزیه که باید باشه
دوست عزیز سرعت دانلود من الان اینقدر هست ! و 99 % در طول روز همین سرعت میمونه تا 2 مگابایت هم میره ولی تاحالا زیر 480 نیومده ... پس چیزی و نمیدونین بهتره راجبش حرف نزنید !
و کسی که گفت باید اینترنت شبانه 1 مگابایت باشه !
اگه اینجوری بود که کل شرکت ها برشکست میشدن)))
امکان نداره بالای 250 کیلوبایت شبانه بدن !
من 10 مگابایت داشتم - شبانه 270 کیلوبایت هم سرعت دانلود میداد
بنده ثبتنام کردم بگم که اگه کسی با اسیاتک مشکل داشت سریع تخلیه میکرد نه اینکه بیاد راجبش بد بگه و هر روز پست بزاره !
تاپیک شرکت های دیگه هم راجب همون شرکت بد میگن و بازم تخلیه نمیکنن
کلا ایرانی ها آدم های باحالی هستند
موفق باشید
Last edited by lvlohcen; 07-09-2014 at 08:20.
دوست عزیز اولا هر کسی میاد اینجا بخاطر این نیست که راضی هست ولی باز میخواد الکی حرف بزنه
دوما هر کسی وقت و حوصلشو نداره هی بره دعوا بخاطر تخلیه و باز بره شرکت دیگه
سوما هر منطقه با دیگر منطقه فرق داره
چهارما هر شرکتی مزیتی داره و معایبی
پنجما از جمله بنده مجبورم از این شرکت استفاده کنم چون پورت شرکتهای دیگه تو این منطقه پر بود مخصوصا دوست داشتم پارس آنلاین بگیرم که اگه خواستین برخی سرویسهاشو با آسیات براتون مقایسه میکنم که ببنید در امر محدودیت چقدر رعایت مشتری رو پارس آنلاین کرده.
شما هم اگه کاربر اینترنت بودی سالها پیش اینجا ثبت نام میکردی نه الان ولی کسایی که بحث میکنن سالهاست اینجا عضو هستن .
موفق باشید
خب دوست عزیز من از هر سایتی که بگید دانلود میکنم و عکس میزارم ! کسانی هم که از شرکت های دیگه 2 مگابایت دارن و سرعت دانلودشون تا 2 مگابایت بالا میاد عکس بگیرن و بزارن !
سرعت اینترنت شما بستگی به کیفیت خط و مخابرات شماس . پس اسیاتک مشکلی نداره.
چطور به بنده که تهران - تهرانسر هستم سرعت دانلود تا 2 مگابایت میدن ولی به بعضی ها که تهران هستند 100 کیلوبایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکت اسیاتک بدش نمیاد شما هم با سرعت بالا استفاده کنید و تعریفشو کنید !
شما برو از Kernel.org یا ubuntu.com یه چیر دانلود کن اونوفت متوجه تفاوت سرعت میشی . دانلود از سرور داخل با سرعت بالا که هنر نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)