سرعت دانلود سرويس هاي هاي وب چنده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلود سرويس هاي هاي وب چنده؟
من میخوام از اندیشه جمع کنم برم یه شرکت دیگه.
به نظرم بهتره از شرکتای تازه کار مثل آشنای اول تا حد امکان دوری کرد چون اولای کار واسه جذب مشتری سرعتای تخیلی ممکنه بدن و بعد سرعتو بیارن پایین.
بین شرکتای کهنه کار گیلان:
یه گزینه شاتل بود، که کیفیت سرویساش خوبه ولی همه سرویساش محدودیت دانلود داره، و به درد من نمیخوره (حداقل شبی 1 گیگ دانلود باید بتونم انجام بدم).
حالا مونده پارس آنلاین.
تو سایتش نوشته سرویسای محدودشو اگه بالای 128 بگیرین رو 9 مگابیت میبنده.
از دوستانی که پارس آنلاین دارن میخواستم بپرشم این 9 مگی که تو سایتش زده راسته؟ و اینکه سرویس های محدود، مثلا 256 10 گیگ، سرعت دانلود شبانه اش چقدره؟ اگه شبا بیش از یه مقداری دانلود کنی مثل شاتل سرعتو کم میکنه؟
خط 2 هستم، این اندیشه بد جوری رو اعصابه، باید هر چه زودتر جمع کنم، دوستان اگه پیشنهاد دیگه ای دارین دریغ نکنین.
ممنون
دوستان گیلانی. کسی از مناطق چابکسر خبر داره؟ میخوام ببینم این شهر جزو گیلانه یا مازندرااان؟ کسی خبر از اون سمتا داره که تحت پوشش کدام استان میشه؟؟؟ دقیقن شهر مرزی هست.
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
چابكسر به دروازه گيلان معروفه و هيچ ربطي به مازندران نداره.
چابکسر جز گیلانه داداش
![]()
من صبانت ١٢٨ دارم ميخوام جمع آوري كنم.قبلا سرعتش ٢٤٠ بود الان شده ١٢٠.به غير از شاتل كدوم شركت سرعت روزانه بالا داره؟هاي وب چطوره؟
بچه ها امروز زنگ زدم ٢٠٢٠ راجع به سرويساش پوسيدم.سرويس ٢ مگ ٨ گيگ ماهي ٣١٠٠٠ تومان.خيلي عاليه.يعني هميشه سرعت ٢٤٠ هست؟ساعت رايگانش چند تا چنده؟
دوستان من دیگه واقعا از اندیشه خسته شدم میخوام برم صبانت .خوب هست نتش؟
۶ مگ با ترافیک ۱۰ گیگ میده ۵۲ تومن ..به نظر عالی میاد . دوستان میدونن کمکم کنند.
ساعت رایگان که داره؟؟
اندیشه 128 نامحدود پیش شماره 225
در آن واحد که دارم از ویکیپدیا پینگ میگیرم و تایم اوت نمیده وقتی curl میگیرم. جوابی نمیاد. ولی از گوگل میاد.
و تو مرورگر هم همین اتفاق میافته و اون صفحه ی connection was reset - try again میاد.
و این مشکل بعد از چند دقیقه درست میشه. و ویکیپدیا باز میشه، که البته موقتیه و دوباره این سیکل ادامه پیدا میکنه.
و این اتفاق واسه سایتای دیگه ام میافته، بعضی اوقات باز میشن، بعضی اوقات نه!
wtf andishe!
Last edited by shayan_p30; 28-03-2014 at 16:00.
اندیشه 256 نامحدود خط 8
سرعت دانلود خوبه ولی سایت ها به شدت کند باز میشن بعضی وقتها گوگل اصلا باز نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)