تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1939 از 2376 اولاول ... 9391439183918891929193519361937193819391940194119421943194919892039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,381 به 19,390 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چهارشنبه جانواریو میرسه !؟
    رینالدو تو اون چند دقیقه چنگی به دل نزد !

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جانواریو طبق نظر امیرقلعه نوعی بازی میکنه چهارشنبه .ضمن اینکه رینالدوهم بدبازی نکرد طی مدتی که توزمین بود.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

من به pop پ خ زدم گفتش که قبلآ تاپیک پرسپولیس بسته شده حالا نوبت شماست تا عدالت رعایت بشه

خیلی جالب... عدالت نوبتی!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تاپیک پرسپولیس سریع باز شد. پس ماله ما چرا سریع باز نمیشه... در ضمن اونا هنوز دارن در مورد استقلال حرف میزنن... ولی ما دیگه در مورد پرسپولیس حرفی نمیزنیم. اصلا حرفی نداره که بزنیم. چیزه خاصی برای بحث کردن نداره... الان همه جا بحث و صحبت درباره ذوب آهن و استقلاله.... حتی تو تاپیک پرسپولیس هم دارن در این مورد بحث میکنن.... راستی یه نکته جالب به نظرم رسید. پارسال سپاهان و پرسپولیس رقابت قهرمانی داشتن و امسال استقلال و ذوب آهن... با توجه به اینکه پارسال استان تهران قهرمان شد به نظر نمیرسه امسال نوبت استان اصفهان باشه ؟ نیمخوام نتیجه گیری خاصی کنم ولی تو بازی دیروز همه دیدن که یه پنالتی صددرصد برای ما نگرفتن. صحنه خیلی پیچیده ای هم نبود داورم نزدیک بود به صحنه... تو اخبارم صحنه رو دوباره نشون داد. بازیکن پیکان قشنگ با پاش اکبرپورو نگه داشت و نذاشت به توپ برسه شاید اگر میرسید گلو میزد... در مورد گل علیزاده چون اصلا صحنه آهسته شو نشون ندادن نمیشه نظری داد. تو نود مشخص میشه اما اونم بعید نیست گل درست بوده باشه....

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم این داوربازی دیروز همونی بودکه بازی بافولادخوزستان گل ماراقبول نکرد وآفساید گرفت .خداازش نگذره

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    کسی نظر کارشناس ها در مورد پنالتی و گل علیزاده رو اگر داره بزاره ما هم بخونیم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چرا باید یه داوری که قبلا حق مارو خورده دوباره بزارن واسه بازی و اونم دوباره کارشو تکرار کنه... دمه فیروز کریمی گرم که پته همه اینا رو ریخت رو آب و آبروشونو برد... هر چی میکشیم از این قانون مزخرفه اشتباهات داوری جزئی از داوریه...

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ببینیم یاید قبول کرد که داروی ما ضعیف است ولی عضی اوقات به نفع ما هم بوده
    کسی جواب منو نداد صدای هوا داران را ندارید
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه _p30_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم

پيش فرض

منتظر باشید دوستان که دوباره همون استقلال میاد و 4 تا 4 تا گل میزنه

من که امیدوارم ذوب آهن رو ببریم یا حداقل مساوی بگیریم

این داربی که بد به حالمون رید اما بازم بک میکنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نویى: به جهانبازى مى گویم چرا پنالتى ما را نگرفتى، مى گوید آوانتاژ دادم

تهران IranSport.Net - امیر قلعه نویى سرمربى استقلال پیروزى تیمش در بازى دیروز مقابل پیكان قزوین را حق تیم خودش دانست. امیر قلعه نویى در این ارتباط گفت: بازى خیلى خوبى بود و باید بگویم حق ما پیروزى بود. اگر در اوایل بازى توپ به تیر نمى خورد به طور قطع این مسابقه با برد ما تمام مى شد. قلعه نویى نحوه قضاوت جهانبازى را به ضرر تیم خود دانست و گفت از بچه هاى تیمم راضى هستم اما از داورى به هیچ وجه رضایت ندارم. به داور مى گویم چرا خطاى پنالتى ما را اعلام نكردى آن وقت در جوابم مى گوید آوانتاژ داده ام. كجاى دنیا خطا در محوطه جریمه را آوانتاژ مى دهند؟ در آن صحنه سعید لطفى باید از زمین اخراج مى شد و داور هم یك پنالتى را به سود ما اعلام مى كرد.سرمربى استقلال بر این عقیده است كه تیمش بهترین بازى این فصل خود را مقابل ذوب آهن انجام مى دهد در این خصوص اظهار داشت: ذوب آهن بهترین بازى هاى این فصل را از خودش به نمایش گذاشته است اما ما هم استقلال هستیم و براى قهرمانى آماده شده ایم. من مطمئنم تیمم در اصفهان بهترین بازى را از خودش به نمایش مى گذارد تا انشاء الله با برترى مقابل ذوب آهن براى كسب عنوان قهرمانى به مشكلى برنخوریم. قلعه نویى در ارتباط با عملكرد رینالدو در بازى دیروز گفت: با توجه به اینكه این بازیكن از مسافتى دور به ایران آمده هنوز خیلى زمان مى خواهد تا وى بتواند خودش را آماده نشان دهد. به هر حال رینالدو در این چند دقیقه هم بد بازى نكرد و به عقیده من عملكردش راضى كننده هم بود. سرمربى استقلال در پایان از به میدان دادن جان واریو در استقلال خبر داد و گفت : مى توانیم به مدت ۲۰ دقیقه از جان واریو در این بازى استفاده كنیم. اما صلاح را بر این دیدیم كه در این ،۲ ۳ روز به فابیو فشار نیاوریم تا انشاء الله او را براى بازى با ذوب آهن آماده كنیم.قلعه نویى در مورد علت افت تیم استقلال اظهار داشت: همه تیم ها در دنیا افت مى كنند. حتى بارسلونا كه ركورددار گلزنى است دچار افت شده است. البته مصدومیت و محرومیت چند بازیكن ما هم در نتایج اخیر تیم بى تأثیر نبوده است. در نیم فصل دوم برخى از تیم ها مى خواهند به دسته اول سقوط نكنند و برخى دیگر براى كسب سهمیه آسیایى تلاش مى كنند. به همین دلیل فشردگى مسابقات زیاد است. ضمن اینكه صدرنشینى ما نیز فشار زیادى را بر تیم وارد كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •