چهارشنبه جانواریو میرسه !؟
رینالدو تو اون چند دقیقه چنگی به دل نزد !
چهارشنبه جانواریو میرسه !؟
رینالدو تو اون چند دقیقه چنگی به دل نزد !
جانواریو طبق نظر امیرقلعه نوعی بازی میکنه چهارشنبه .ضمن اینکه رینالدوهم بدبازی نکرد طی مدتی که توزمین بود.
من به pop پ خ زدم گفتش که قبلآ تاپیک پرسپولیس بسته شده حالا نوبت شماست تا عدالت رعایت بشه
خیلی جالب... عدالت نوبتی!
تاپیک پرسپولیس سریع باز شد. پس ماله ما چرا سریع باز نمیشه... در ضمن اونا هنوز دارن در مورد استقلال حرف میزنن... ولی ما دیگه در مورد پرسپولیس حرفی نمیزنیم. اصلا حرفی نداره که بزنیم. چیزه خاصی برای بحث کردن نداره... الان همه جا بحث و صحبت درباره ذوب آهن و استقلاله.... حتی تو تاپیک پرسپولیس هم دارن در این مورد بحث میکنن.... راستی یه نکته جالب به نظرم رسید. پارسال سپاهان و پرسپولیس رقابت قهرمانی داشتن و امسال استقلال و ذوب آهن... با توجه به اینکه پارسال استان تهران قهرمان شد به نظر نمیرسه امسال نوبت استان اصفهان باشه ؟ نیمخوام نتیجه گیری خاصی کنم ولی تو بازی دیروز همه دیدن که یه پنالتی صددرصد برای ما نگرفتن. صحنه خیلی پیچیده ای هم نبود داورم نزدیک بود به صحنه... تو اخبارم صحنه رو دوباره نشون داد. بازیکن پیکان قشنگ با پاش اکبرپورو نگه داشت و نذاشت به توپ برسه شاید اگر میرسید گلو میزد... در مورد گل علیزاده چون اصلا صحنه آهسته شو نشون ندادن نمیشه نظری داد. تو نود مشخص میشه اما اونم بعید نیست گل درست بوده باشه....
فکر کنم این داوربازی دیروز همونی بودکه بازی بافولادخوزستان گل ماراقبول نکرد وآفساید گرفت .خداازش نگذره
سلام
کسی نظر کارشناس ها در مورد پنالتی و گل علیزاده رو اگر داره بزاره ما هم بخونیم
چرا باید یه داوری که قبلا حق مارو خورده دوباره بزارن واسه بازی و اونم دوباره کارشو تکرار کنه... دمه فیروز کریمی گرم که پته همه اینا رو ریخت رو آب و آبروشونو برد... هر چی میکشیم از این قانون مزخرفه اشتباهات داوری جزئی از داوریه...
ببینیم یاید قبول کرد که داروی ما ضعیف است ولی عضی اوقات به نفع ما هم بوده
کسی جواب منو نداد صدای هوا داران را ندارید
ممنون
منتظر باشید دوستان که دوباره همون استقلال میاد و 4 تا 4 تا گل میزنه
من که امیدوارم ذوب آهن رو ببریم یا حداقل مساوی بگیریم
این داربی که بد به حالمون رید اما بازم بک میکنیم
قلعه نویى: به جهانبازى مى گویم چرا پنالتى ما را نگرفتى، مى گوید آوانتاژ دادم
تهران IranSport.Net - امیر قلعه نویى سرمربى استقلال پیروزى تیمش در بازى دیروز مقابل پیكان قزوین را حق تیم خودش دانست. امیر قلعه نویى در این ارتباط گفت: بازى خیلى خوبى بود و باید بگویم حق ما پیروزى بود. اگر در اوایل بازى توپ به تیر نمى خورد به طور قطع این مسابقه با برد ما تمام مى شد. قلعه نویى نحوه قضاوت جهانبازى را به ضرر تیم خود دانست و گفت از بچه هاى تیمم راضى هستم اما از داورى به هیچ وجه رضایت ندارم. به داور مى گویم چرا خطاى پنالتى ما را اعلام نكردى آن وقت در جوابم مى گوید آوانتاژ داده ام. كجاى دنیا خطا در محوطه جریمه را آوانتاژ مى دهند؟ در آن صحنه سعید لطفى باید از زمین اخراج مى شد و داور هم یك پنالتى را به سود ما اعلام مى كرد.سرمربى استقلال بر این عقیده است كه تیمش بهترین بازى این فصل خود را مقابل ذوب آهن انجام مى دهد در این خصوص اظهار داشت: ذوب آهن بهترین بازى هاى این فصل را از خودش به نمایش گذاشته است اما ما هم استقلال هستیم و براى قهرمانى آماده شده ایم. من مطمئنم تیمم در اصفهان بهترین بازى را از خودش به نمایش مى گذارد تا انشاء الله با برترى مقابل ذوب آهن براى كسب عنوان قهرمانى به مشكلى برنخوریم. قلعه نویى در ارتباط با عملكرد رینالدو در بازى دیروز گفت: با توجه به اینكه این بازیكن از مسافتى دور به ایران آمده هنوز خیلى زمان مى خواهد تا وى بتواند خودش را آماده نشان دهد. به هر حال رینالدو در این چند دقیقه هم بد بازى نكرد و به عقیده من عملكردش راضى كننده هم بود. سرمربى استقلال در پایان از به میدان دادن جان واریو در استقلال خبر داد و گفت : مى توانیم به مدت ۲۰ دقیقه از جان واریو در این بازى استفاده كنیم. اما صلاح را بر این دیدیم كه در این ،۲ ۳ روز به فابیو فشار نیاوریم تا انشاء الله او را براى بازى با ذوب آهن آماده كنیم.قلعه نویى در مورد علت افت تیم استقلال اظهار داشت: همه تیم ها در دنیا افت مى كنند. حتى بارسلونا كه ركورددار گلزنى است دچار افت شده است. البته مصدومیت و محرومیت چند بازیكن ما هم در نتایج اخیر تیم بى تأثیر نبوده است. در نیم فصل دوم برخى از تیم ها مى خواهند به دسته اول سقوط نكنند و برخى دیگر براى كسب سهمیه آسیایى تلاش مى كنند. به همین دلیل فشردگى مسابقات زیاد است. ضمن اینكه صدرنشینى ما نیز فشار زیادى را بر تیم وارد كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)