ا وجود اعلام باشگاه پرسپوليس
مظلومي: آشوبي گفت گزينه اولم مس است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: گزينه اول فرزاد آشوبي مس است.
پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: درباره پيوستن آشوبي به پرسپوليس و شايعه حضور رحمتي در مس، تاكيد كرد: آشوبي و رحمتي با من تلفني حرف زدند و گفتند گزينه اول آنها باشگاه مس است البته باشگاه بايد به آنها به توافق برسد.
اين مربي درباره شرايط مس عنوان كرد: مديرعامل محترم باشگاه به من دلگرمي داد و گفت پول به حساب باشگاه واريز شده و روز آينده در حساب بازيكنان خواهد بود. تاكنون فقط اميرحسين صادقي را از دست داديم كه ضمن تشكر از زحماتش بايد بگويم بازيكنان خوبي در پست او گرفتيم.
وي ادامه داد: برهاني نژاد نويد روز هاي خوب را به من داد اما اي كاش اين پول زودتر به حساب باشگاه واريز مي شد. اكنون 10 روز از برنامه عقب هستيم. روز آينده جلسه مهم و سرنوشت سازي در هيات مديره شركت مس داريم. مسئولان باشگاه زحمت زيادي مي كشند تا بازيكنان خوبي براي فصل آينده جذب كنند و در حال حاضر نيز براي جذب بازيكنان جديد و تمديد قرارداد با بازيكنان پولي به حساب باشگاه واريز شده است.
مظلومي با اشاره به بالا رفتن توقع ها از مس عنوان كرد: بايد بازيكنان خوبي جذب كنيم. اگر اين اتفاق نيفتد هيچكس نمي گويد تيم بد بسته شده است. البته بايد قبول كرد به دليل شرايط بد اقتصاد جهاني شركت مس هم مشكلاتي داشت. با اين حال و با وجود تلاش مسئولان باشگاه و به ويژه آقاي برهاني نژاد بايد بگويم باشگاه بايد سرعت عمل بيشتري براي جذب بازيكنان داشته باشد.
انتهاي پيام/