دوست عزیز اینکه محدود شدیم یعنی برای همیشه محدود شدیم یا قراره درست بشه.!!
منم به فکر جایگزینم اما فعلا به نتیجه ای نرسیدم
دوست عزیز اینکه محدود شدیم یعنی برای همیشه محدود شدیم یا قراره درست بشه.!!
منم به فکر جایگزینم اما فعلا به نتیجه ای نرسیدم
کلا کارشناس های مخابرات جواب های متفاوتی میدن و اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد کوچکترین اعتمادی نباید داشت بهشون الان این خانوم به من گفت مصرف منصفانه خوب سوالی که پیش میاد چطور گذاشتید من به 60 گیگ برسم تا محدودم کنید؟ مگه 25 گیگ سقفش نیست،چطوره که تو یک دوره همه نامحدودها با هم مشکل پیدا کردن مگه مصرف ها یکسانه حتی اگر بگیم 60 گیگ رو در نظر گرفته باشن، چطور قبل از عید هم این اتفاق برای خیلی از نامحدودها افتاد اون زمان هم بهشون گفته بودند مصرف منصفانه در حالی که برای بعضی ها مثل من محدود نشده بود سرعت و بعد از چند روز درست شد؟ تناقض موج میزنه
من طرح های شرکتهایی که بیسیم میدن رو دیدم واقعا طرحی که برای مصرف ما باشه وجود نداره مثلا نسل جدید اینترنت مبین نت 10 گیگ اینترنت شبانه داره! همین مخابرات طرح همسفر گذاشته 5 گیگ روزنه و چند گیگ شبانه داره یا طرح غیر حجمیش 17 گیگ روزانه بدون شبانست پیشنهاد ویژه برای مشترکین نامحدود داره با 7 گیگ اینترنت روزانه شبانه هم طبیعتا سرعت میاد پایین ولی 7 گیگ با سرعت دانلود 256 تو 8 ساعت تموم میشه ! انگار تو یه کشور قحطی زده هستیم اینترنت با حجم مناسب خیلی گرون درمیاد آخه مگه چقدر درامد داریم که ماهی 100 تومن پول شارژ اینترنت بدیم؟
چیزی که مشخصه اینه که دارن نامحدودهارو اذیت میکنن تا تخلیه کنن و مشکل فنی ای وجود نداره
دوستان تیکت خرابی دادم چند دقیقه بعد یک کارشناس که گویا مطلع تر هم بود با من تماس گرفتند و پرسیدند که آیا کارشناس های 2020 بهتون کامل توضیح دادند گفتم بعضی هاشون گفتند مشکل شبکست گفت اونها اطلاع درست نداشتند از این ماه طرح مصرف منصفانه اجرا میشه بعد یکم با تردید صحبت کرد بعد گفت نه دیگه از این به بعد تقریبا قطعیه که اگر 20 25 گیگ رو هر ماه رد کنین سرعت محدود میشه و مشکل شبکه وجود نداره طرح مصرف منصفانه اجرا میشه اما هنوز چون تازه شروع شده این بی نظمی ها تو اجرا هست ازش پرسیدم برای مشترکین پر مصرف طرح جایگزینی وجود داره گفتن نه طرحی وجود نداره و طرح های حجمی با گیگ بالا هم خیلی پرهزینه تر درمیاد خلاصه اینم از این، از این به بعد دانلودها باید با یه اپراتور دیگه باشه و کلی هم هزینه اون کنیم قراره شب تا صبح هم بخاطر قیمت پایین تر تو تعرفه های شبانه بیدار باشیم و کلی پدرمون دربیاد انگار نه انگار که کارو زندگی داریم این مشکلمون رو هم مسئولین محترم حل کردن و زندگی رو برامون راحت تر کردن تو این خراب شده باید از دهن شیر پول بیرون بکشیم مثل اب خوردن تو جیب آقایون بریزیم کی بشه این اینترنت رایگان برای همه رو غربی های فاسد! راه اندازی کنن تا ما بتونیم از حد اقل حقوق شهروندیمون که متصل شدن به شبکه جهانی هست درست و حسابی برخوردار بشیم
عجب شیر تو شیریه به قرآن الان دوباره از 2020 تماس گرفتن گفتن کارشناس ما چی گفت بهتون گفتم اینجوری گفت و من هم بهش گفتم چطور میتونم تخلیه کنم چون دیگه برام صرف نداره گفت نه ایشون اشتباه کردن مشکلی پیش اومده که درست میشه ولی تاریخ دقیق نداره گفتم ایشون هم دقیقا همین حرفو نسبت به کارشناس های 2020 زدن که اطلاع نداشتن و اشتباه گفتن مشکل شبکست گفت نه همچین چیزی وجود نداره وعده دادکه درست میشه نکته جالبش اینجا بود که وقتی به کارشناس قبلی گفتم میخواد تخلیه کنم کارشناس 2020 فوری تماس گرفت و خیلی با احترام صحبت و پیگیری کرد و گفت مشکلتون حل میشه ، حال الان من
![]()
![]()
دوست من تیکت اعلام خرابی را چطور ثبت کردید!!
روی سایت خود مخابرات باید اینکار را بکنیم!!
من دو بار زنگ زدم با قسمت اپراتور خرابی ADSL
گفتم 5 روزه سرعت اینترنت از 64 کیلوبایت رسیده به 18 کیلوبایت بر ثانیه
میگه:
_دلیلش خرابی بعضی خطوط هاست و اشکال از مخابراته
_ منطقه ما مشکل داره !؟
_ نه مشکلی کلیه بعضی خطوط به مشکل خورده
_ این ارتباطی با این شایعات در مورد مصرف منصفانه و این چیزها داره !؟
_نه اصلا" همچین چیزی نیست .اشکال از مخابرات و بعضی خطوط هاست.
هیچ زمانی هم برای حل آن تعیین نکرد. (نا معلوم)
شما با کدام قسمت و اپراتور تماس گرفتید و نتیجه گرفتید!؟
Last edited by MXRX; 13-06-2017 at 18:14.
از سیستم پشتیبانی مشتری این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارشناس اولی که تماس گرفت دقیق گفت از چهارشنبه این ساعت اینطور شده و به دلیل مصرف منصفانه هست گفتم پس تخلیه میکنم چند دقیقه بعد کارشناس 2020 تماس گرفت گفت کارشناس قبلی دقیقا بهتون چی گفت گفتم اینطوری گفت نه مشکلی وجود داره درست میشه تاریخش مشخص نیست ما پیگیر مشکل شما هستیم 24 ساعته، من فکر نمیکنم مشکل فنی ای وجود داشته باشه اینها دارن بازخوردهای مصرف منصفانرو میسنجن مگه میشه این همه تناقض تو کارشناس هاشون همه میگن اون یکی کارشناس اطلاع نداشته نکنته جالبش تماس فوری کارشناس بعدی بعد از اینکه گفتم میخوام تخلیه کنم بود خیلی هم محترمانه صحبت کرد فکر میکنم هنوز مشترکین نامحدود زیادی داره مخابرات که اینطور نگرانه و میخواد حساب شده کار کنه
کلا تکلیف سرویس های نامحدود مشخص شد رفت
من هم دوباره با 2020 تماس گرفتم گفت از امروز ابلاغ کردن بگیم منصرف منصفانه لحاظ میکنیم در ماه 25 گیگ تا سر برج بعد دوباره خط رانژه میشه رو 512 تا وقتی که 25 گیگ مصرف کنی بعد لیمیت میشیم
تیکت هم گذاشتم باهام تماس گرفتن از بخش فنی اون هم همینو گفت. منظور از اینکه میگن درست میشه هم همینه که سر برج درست میشه و تا سر برج همین 128 هست که داریم.
کلا خداحافظ مخابرات. صبح میرم جمع می کنم.شکایت و .... همش کشکه به هیچ جا نمیرسه مطمئن باشید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)