اکسل محاسبه مدت مرخصی کارکنان وظیفه طبق قانون سال 91 و 92 برای متاهلین و مجرد ها :
روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مدت خدمت خودتون و مرخصی استفاده شده رو بنویسید
اکسل محاسبه مدت مرخصی کارکنان وظیفه طبق قانون سال 91 و 92 برای متاهلین و مجرد ها :
روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مدت خدمت خودتون و مرخصی استفاده شده رو بنویسید
امروز رفتم سپاه استانمون گفتن برای اول اسفند اصلا فوق لیسانس پذیرش نداریم
کسی میدونه پذیرش وزارت دفاع چطوره؟
فقط از طریق ارتش باید اقدام کرد؟
بله دوست عزیز شما بدترین موقع برای پذیرش سپاه اقدام کردین اونم با این مدرک شما که اوضاع اصلا به نفعتون نیست
وزارت دفاع از طریق سپاه هم جذب میکنه
سلام به دوستان
من با مدرک لیسانس یک ماه قبل برا پذیرش سپاه از طریق بند پ اقدام کردم ! اعزامم هم اسفنده. امروز یه پرس و جو کردم گفت شاید اصلا اسفند سپاه پذیرش نکنه !! درسته این حرف ؟
بله این حرف کاملا درسته!ممکنه بند پ شما بنده خدا هیچ کاری از دستش بر نیاد!این ماه برای پذیرش سپاه ماه خیلی بدیه!پذیرش نداره
یعنی کلا سپاه برا اسفند ماه پذیرش نمیگیره ؟! یا میگیره اما کم یا شرایط خاص ؟! یعنی من اصلا امید نداشته باشم که برم سپاه ؟!بله این حرف کاملا درسته!ممکنه بند پ شما بنده خدا هیچ کاری از دستش بر نیاد!این ماه برای پذیرش سپاه ماه خیلی بدیه!پذیرش نداره
مرسی![]()
شما پیگیر کارهاتون باشید،تو این زمینه اصلا نمیشه کامل با خیال راحت نشست یا کلا بیخیال موضوع بشی !باید پیگیر باشی محکم و امیدوار باشی
انشالا که کار شما درست میشه
این رو همیشه تو ذهنتون داشته باشید امور مربوط به سربازی رو نمیشه حدس زد چی میشه،خودتون رو همیشه آماده کنید
3 پاه این دوره خوب گرفته باز من رفتم پادگان میپرسم ببینم برای دوره بعد میگیره یا نه .
معاف از رزمها .تا اینجا که کلا کلاس بوده ولی اونایی که مثلا به استاد گفتن پام درد میکنه .کاری باهاشون نداشتن
مگه میشه سپاه اسفند پذیرش نداشته باشه همیشه داره منتهی ممکنه کم و زیاد بشه .
دقيقا، ٢ روز و نيم رفتيم كلا، يعني تا ١٤ دي ما دو روز و نيم رفتيم! ٥ روز هم ميان دوره ميدن، كلا وقت تلف ميكنن كه اين دوره بگذره، وقتي وارد ارتش بشي به بدبخت بودنش پي ميبري كه حتي پول ندارن كه براي صبحانه به سربازها نون بدن، ناهار و شام پيشكش
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)