d link بخر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
d link بخر
دوست عزیز منم قبلا یکبار این مشکل رو داشتم که مشکل من از رم بود. رم کامپیوترو عوض کردم درست شد.
امیدوارم که واسه شماهم جواب بده ....
d link بخر
نه
فایلهایی که یکباره دانلود میشن هم خراب هستن !!
مورد هارد اصلا یادم نبود
آره
احتمالش زیاده که مشکل از هارد باشه !!!
الان دانلود منیجر رو تنظیم کردم رو یه هارد خالی دانلود کنه
ببینم فردا نتیجه چی میشه
رم هم دو تا رو سیستم هست که فردا یکشو درمیارم و تست میکنم و روز بعدش هم اون یکی رو
ممنون از راهنمائیهاتون
فکر کنم باید کل سیستم عوض شه![]()
سلام
ساعات رایگان دانلود رو کجا نوشتن این مخابراتی ها ؟ خصوصا جمعه رو ؟
بعدا میگیم چرا اینترنمون قطعو وصل میشه، پس نگو مشکل از سیم کشی نیست مشکل از مهندس مملکته! شوخی کردما به دل نگری
اگه یه خورده حوصله داشتی سطر اول متن به قول شما "فلسفی" میخوندی خودت می فهمیدی اشتباهت کجاست
الان متوجه شدم چی رو اشتباه میکنی. میتونی فرق nosie margin با snr margin رو به من بگی؟ این فرمولی که چندتا کامنت پیش گفتی مربوط میشه به nosie margin نه snr magin ،یه بار دیگه این تعریف که دستون گفته رو بخون:SNR Margin: Amount of increased noise that can be tolerated while maintaining the designed BERsnr margin به معنا مقدار افزایش نویزی که قابل تحمله نه نویز فعلیه خط.
ایرانی ها سر چیزای بیخودی وقت خودشونو هدر می دن
دوست عزیز حالا هر چی
در یک کلام وجود نویز به کیفیت خط تلفن ربط داره به کی از سیم بان های مخابرات پول ور خطیوی عوضلسینه
اگه امکانش نیست مبین نت بگیر
پولشم نداری برو بمیر تمام
بحث فرمول رو تموم کنین
سی کی م فرومولی![]()
Last edited by Persianhb; 16-05-2014 at 09:47.
بی خود نیست! مثلا زنگ میزنی پشتیبانی میگی چرا سرعتمو محدود کردین اینترنت من هشت مگه.
با صداى وحشت کرده بر مگیرده بهت میگه, آقا نویز خطتون افتضاحه! الان شما باید خطتون دائما قعطى داشته باشه! بايد شما سرويستو عوض کنی 4مگ بگیری!
در حالى كه با هشت مگ من هیچ قعطی ندارم بلکه اون پشتیبانی اسکل snr margin رو ميخونه با snr اشتباه ميگیره حالا بیا حالش کن خط مشکل نداره! آخرشم هیچی! ميبينى هيچی بارش نیست تلفنو قطع میکنی.
eeeeee!!!
الان مودم داره به خوبی کار میکنه
پس دیشب ایراد از خود مخابرات بود که نت ری.ده بود!!!
مشتری مداری به سبک مخابرات:
از ساعت سه به بعد دانلود ترکیده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)