تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1938 از 2365 اولاول ... 9381438183818881928193419351936193719381939194019411942194819882038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,371 به 19,380 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا من یه چند جا شنیدم Alpine SubWoofer SWR 1542D
    خیلی بیس قوی داره راست . ماشین می لرزونه
    الان داخل بازار هستش
    اگه مثلا این بخوام بندازم وسایل چی باید گرفت
    این ساب ووفر بهتر یا ساب لوله ای
    Last edited by R#z@-R2; 04-12-2015 at 22:56.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید اقا لطفا تو ریویو بفرمایید قطعات سیستمه قبلیه شما چی بوده و قیمت سیستم قبلی و سیستم فعلی رو بفرمایید و در آخر صدای هر دو سیستم وتغییراتی که پیش اومده در این سیستم و قبلی رو توصیف بفرمایید ممنون
    سلام
    ممنونم از لطف همگی.
    در مورد قطعات قبلیم که عکسش تو گالری هست.
    دو جفت کامپوننت فوکال 165VR ساخت فرانسه داشتم.
    آمپ راکفورد آمریکاهی سریه power 851X
    ساب باکس راکفورد P2L-112
    p80rs ii
    آمپ کن وود 8105 مونو برای ساب
    خازن استریت وایرز 1 فاراد که الانم دارم.
    در مورد ریویو باید عرض کنم واقعا صدا از این رو به اون رو شد.با p99 تویترها کمی تیز بودن تو ولومهای بالا چون دیتیل و شفافیت تویترهای آیرو خیلی خیلی بالاس لذا باید پخشی باشه که کمی گرم باشه و اون تیزی رو بگیره. دقیق کلاریون این کار را برام انجام داد.
    مید بیسها کیپ و پر اجرا مین
    به لطف وور فیز دار و تویترهای 28MM میدرنج کاملا باز و بودن مشکل اجرا میشه. یعنی یه درایور میدرنج Save کردم.
    ساب هم که قربونش برم دقیق روی موزیک هست بدون کوچکترین عقب ماندگی.
    من هم کامپ و هم ساب رو هر دو رو فول رنج کردم.فقط ساب سونی 25Hz دادم بهشون وگرنه انورش بازه.
    موزیکهای هاوس رپ با تمام توان اجرا میشه. بیسها محکم و تقه ای.Low هم خیلی خوبه البته چون باکس سیلد و 30 لیتره توقع لرزش یه باکس 50 لیتری پورتد رو ندارم ولی واقعا در حد خودش بی نظیر اجرا میکنه.
    ان شاءالله قسمت همه شما عزیزانم بشه.
    سلام حمید خان
    نمیشه خب اینجوری یه کلیپی چیزی تا ما هم صدای این نازنینا رو بشنفیم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    چشم کلیپ هم براتون تهیه میکنم.
    راستی حمید جان p99 رو خواستی بندازی دور بگو کجا میندازی ما برداریم

قابلدار نیست علی جان.
    سلام
    یه پراید 131 دست دوم خریدم طاقچه عقبش به اندازه 2 تا باند بیضی 6*9 بریده شده ولی جک (فنر) صندوق عقب از زیرش رد شده و نمیتونم باندهای خودم jvc 6938 را توش جا بدم
    راستی یه سوال دیگه
    2- اگر سیم مثبت و منفی باند کواکسیال اشتباه وصل بشه میسوزه؟
    فقط یه پخش دارم و 2 تا باند اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
    فکر کنم باید طاقچه رو تعویض کنید.
    خیر نمیسوزه ولی حتما صحیح نصب کنید.
    اقا من یه چند جا شنیدم Alpine SubWoofer SWR 1542D
    خیلی بیس قوی داره راست . ماشین می لرزونه
    الان داخل بازار هستش
    اگه مثلا این بخوام بندازم وسایل چی باید گرفت
    این ساب ووفر بهتر یا ساب لوله ای
    سالاریه برای خودش.من جوونیهام با این ساب زندگی کردما....زندگی.
    چه جالب به موقع سوال کردی.یدونه در حد آکبندش رو دارم
    با من تماس بگیر.pmمیدم خدمتت.

3. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام آقا حمید اول سیستم جدیدتون رو تبریک میگم حتما با تخصص و تجربه ای که شما دارید بهترین هست
    اما چندتا سوال دارم از خدمتتون ماشین ما 206 تیپ پنج هست و به همین خاطر نمیتونیم هدیونیت آن را تعویض کنیم (بخاطر اینکه ممکنه دکمه های ریموتش از کار بیافته و ارتباطش با نمایشگر ماشین قطع بشه) ولی خب اسپیکرهای فابریکش کیفیت خوبی ندارن و میخوایم عوضشون کنیم تا حدود 2 تومن ممکنه راهنمایی بفرمایید چه آمپ و باندی تهیه کنیم. نمیخوام روی تاقچه چیزی نسب کنم چون پارکینگ نداریم و ممکنه آقا دزده تحریک بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید اول سیستم جدیدتون رو تبریک میگم حتما با تخصص و تجربه ای که شما دارید بهترین هست
    اما چندتا سوال دارم از خدمتتون ماشین ما 206 تیپ پنج هست و به همین خاطر نمیتونیم هدیونیت آن را تعویض کنیم (بخاطر اینکه ممکنه دکمه های ریموتش از کار بیافته و ارتباطش با نمایشگر ماشین قطع بشه) ولی خب اسپیکرهای فابریکش کیفیت خوبی ندارن و میخوایم عوضشون کنیم تا حدود 2 تومن ممکنه راهنمایی بفرمایید چه آمپ و باندی تهیه کنیم. نمیخوام روی تاقچه چیزی نسب کنم چون پارکینگ نداریم و ممکنه آقا دزده تحریک بشه
    سلام خیلی متشکرم. شما لطف دارید.
    در مورد پخشتون نه راحت میتونید هر مدلی خواستید نصب کنید و از طریق یه اینترفیس تمامی کلیدهای مورد نظر رو فعال نمائید.
    مدل ماشینتون چیه؟اگر زیر 90 هست اینترفیسش حدود 60 تومن هست.اگر بالای 90 هست بین 75-85 تومن متغیره.
    من پیشنهادم (بدون احتساب پخش) یه جفت کامپوننت RS165 به قیمت 500 تومن یه ساب M10 و باکس سیلد قیمت ساب 185 تومن یه امپ 4 کانال ML95.4 قیمت 650 و اکسسوری هم شامل پک برق،کابل RCA و سیم اسپیکر حدودا 255 تومن.
    جمع کل 1.590.000 تومن
    اگر پخش هم کن وود 7056 در نظر بگیریم به قیمت 570 تومن میشه 2.160 کیفیت صدا و قدرت کافی رو تضمین میکنم.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    ممنونم از لطف همگی.
    در مورد قطعات قبلیم که عکسش تو گالری هست.
    دو جفت کامپوننت فوکال 165VR ساخت فرانسه داشتم.
    آمپ راکفورد آمریکاهی سریه power 851X
    ساب باکس راکفورد P2L-112
    p80rs ii
    آمپ کن وود 8105 مونو برای ساب
    خازن استریت وایرز 1 فاراد که الانم دارم.
    در مورد ریویو باید عرض کنم واقعا صدا از این رو به اون رو شد.با p99 تویترها کمی تیز بودن تو ولومهای بالا چون دیتیل و شفافیت تویترهای آیرو خیلی خیلی بالاس لذا باید پخشی باشه که کمی گرم باشه و اون تیزی رو بگیره. دقیق کلاریون این کار را برام انجام داد.
    مید بیسها کیپ و پر اجرا مین
    به لطف وور فیز دار و تویترهای 28MM میدرنج کاملا باز و بودن مشکل اجرا میشه. یعنی یه درایور میدرنج Save کردم.
    ساب هم که قربونش برم دقیق روی موزیک هست بدون کوچکترین عقب ماندگی.
    من هم کامپ و هم ساب رو هر دو رو فول رنج کردم.فقط ساب سونی 25Hz دادم بهشون وگرنه انورش بازه.
    موزیکهای هاوس رپ با تمام توان اجرا میشه. بیسها محکم و تقه ای.Low هم خیلی خوبه البته چون باکس سیلد و 30 لیتره توقع لرزش یه باکس 50 لیتری پورتد رو ندارم ولی واقعا در حد خودش بی نظیر اجرا میکنه.
    ان شاءالله قسمت همه شما عزیزانم بشه.

چشم کلیپ هم براتون تهیه میکنم.

قابلدار نیست علی جان.

فکر کنم باید طاقچه رو تعویض کنید.
    خیر نمیسوزه ولی حتما صحیح نصب کنید.

سالاریه برای خودش.من جوونیهام با این ساب زندگی کردما....زندگی.
    چه جالب به موقع سوال کردی.یدونه در حد آکبندش رو دارم
    با من تماس بگیر.pmمیدم خدمتت.
    سلام
    حمید اقا جواب سوالام رو تا حدودی گرفتم فقط لطفا قیمت سیستم قبلی و سیستم فعلی رو بفرمایید اگر اینجا براتون مقدور نیست لطفا پ.خ بفرمایید
    ممنون
    Last edited by mmohammadesadeghi; 05-12-2015 at 14:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حمید خان باسلام وعرض ادب وهمچنین تبریک جهت سیستم جدید اگه امکانش هست قیمت خرید محصولات رو میشه برامون بگید - ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حمید اقا جواب سوالام رو تا حدودی گرفتم فقط لطفا قیمت سیستم قبلی و سیستم فعلی رو بفرمایید اگر اینجا براتون مقدور نیست لطفا پ.خ بفرمایید
    ممنون
    سیستم قبلی از قدیم داشتم بستم رو ال 90
    سیستم فعلی هم کلا با پخشها و نصب حدود 15 تومن.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام خیلی متشکرم. شما لطف دارید.
    در مورد پخشتون نه راحت میتونید هر مدلی خواستید نصب کنید و از طریق یه اینترفیس تمامی کلیدهای مورد نظر رو فعال نمائید.
    مدل ماشینتون چیه؟اگر زیر 90 هست اینترفیسش حدود 60 تومن هست.اگر بالای 90 هست بین 75-85 تومن متغیره.
    من پیشنهادم (بدون احتساب پخش) یه جفت کامپوننت RS165 به قیمت 500 تومن یه ساب M10 و باکس سیلد قیمت ساب 185 تومن یه امپ 4 کانال ML95.4 قیمت 650 و اکسسوری هم شامل پک برق،کابل RCA و سیم اسپیکر حدودا 255 تومن.
    جمع کل 1.590.000 تومن
    اگر پخش هم کن وود 7056 در نظر بگیریم به قیمت 570 تومن میشه 2.160 کیفیت صدا و قدرت کافی رو تضمین میکنم.
    ممنون از راهنمایی شما الان روی ماشین دیگه که پراید 132 هست آلپاین 145 دارم که قبلا میخواستم بصورت تکه تکه براش سیستم جمع کنم میتونم آن روش ببندم و از لحاظ نوع صدا تست کنم ماشین هم مدل 94 هست. اگر کلیدهای فرمان و سنسور درها و دنده عقب با یه اینترفیس مشکلش حل بشه خب احتمالا هدیونیت را هم عوض میکنم.
    راستی در مورد باندهای درهای عقب چیزی نفرمودید چون باندهای خیلی بی کیفیتی هستن و الان خراب شدن

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما الان روی ماشین دیگه که پراید 132 هست آلپاین 145 دارم که قبلا میخواستم بصورت تکه تکه براش سیستم جمع کنم میتونم آن روش ببندم و از لحاظ نوع صدا تست کنم ماشین هم مدل 94 هست. اگر کلیدهای فرمان و سنسور درها و دنده عقب با یه اینترفیس مشکلش حل بشه خب احتمالا هدیونیت را هم عوض میکنم.
    راستی در مورد باندهای درهای عقب چیزی نفرمودید چون باندهای خیلی بی کیفیتی هستن و الان خراب شدن
    145 هم پخش خوبیه ولی باید ببینیم به اینترفیس متصل میشه یا نه.
    اینترفیس چه ارتباطی به سنسور دنده عقب و در ها داره؟!!من متوجه نمیمش.
    اون میاد کلیدهای کنار فرمون رو براتون فعال میکنه
    پیشنهاد من تک استیج هست یعنی درهای عقب رو چیزی نمیخواد ببندی.اونجوری باید دوتا آمپ بگیری و یه کامپوننت 13 ولی به نظر من هزینه نکن. همین پیشنهادیکه بهت دادم واقعا عالی میشه صدات.

13. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

145 هم پخش خوبیه ولی باید ببینیم به اینترفیس متصل میشه یا نه.
    اینترفیس چه ارتباطی به سنسور دنده عقب و در ها داره؟!!من متوجه نمیمش.
    اون میاد کلیدهای کنار فرمون رو براتون فعال میکنه
    پیشنهاد من تک استیج هست یعنی درهای عقب رو چیزی نمیخواد ببندی.اونجوری باید دوتا آمپ بگیری و یه کامپوننت 13 ولی به نظر من هزینه نکن. همین پیشنهادیکه بهت دادم واقعا عالی میشه صدات.
    بخاطر این میگم دوستانی که قبلا خواستن هدیونیت رو تعویض کنن سیستم مالتی پلکس ماشینشون از کار افتاده مثل دوستمون pourya-pc که وقتی از هدیونیت 8019 استفاده کرده سیستم مالتی پلکس ماشینش از کار افتاده. البته ایشون گفتن که با تعویض هدیونیت تغییر محسوسی هم تو کیفیت صدا نداشتن. هرچند خب همونطور که خدمتتون عرض کردم میتونم با آلپاین تست کنم و اگر کیفیت صدا خیلی تغییر کرد بعد برای تعویض آن هم اقدام کنم ولی الان اولویت با اسپیکرها هست که واقعا عذاب آور هستن
    یعنی بنظرتون کلا بیخیال اسپیکرهای در عقب بشم؟
    راستی هزینه نصب و باکس را هم به مجموعه بالا اضافه کنیم در مجموع چقدر باید هزینه در نظر بگیریم چون میخوام این کار رو تا آخر هفته آینده به سرانجام برسونم
    باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که ارائه فرمودید
    Last edited by kamran1234; 05-12-2015 at 16:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •