منظورت حجمیه یا نامحدود؟ یعنی انقدر سرعت داره که شبی 4گیگ بشه دانلود کرد؟؟
راستش من یه بار 1مگ حجمی اندیشه رو گرفتم پشیمون شدم! سرعتش به زور 80 میرسید!
متاسفانه ما لنگرود هستیم و تعداد isp های اینجا محدوده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورت حجمیه یا نامحدود؟ یعنی انقدر سرعت داره که شبی 4گیگ بشه دانلود کرد؟؟
راستش من یه بار 1مگ حجمی اندیشه رو گرفتم پشیمون شدم! سرعتش به زور 80 میرسید!
متاسفانه ما لنگرود هستیم و تعداد isp های اینجا محدوده
الان یه مدت گوگل و یاهو خیلی کند باز میشن ، مخصوصا وقتی میخوام وارد جیمیل بشم. نمیدونم مشکل از اندیشه ست یا سراسریه، خواهشا دوستانی که از شرکت های دیگه نت دارن هم یه نظری بدن . ممنون
من اندیشه دارم گوگل و یاهو مشکلی نداره جیمل رو نمیدونم
چرا یه 2-3 روزه احساس میکنم کندتر شده.
واسه من همش کند بوده! یه چیزو اگه گوگل کنم (تو گوگل سرچ کنم) بعد اگه بخوام یه چیز دیگه سرچ کنم باید اون تب رو ببند و توی تب دیگه سرچ کنم، وگرنه نمیاره این قدر کنده![]()
128 نامحدود اندیشه دارم رشت نیستم سرعت دانلود هم بیشتر رو 14تا16 با نوسان خیلی زیاد :| رو 10 میاد بعد میره رو 20
من خودم تا الان بیش از 30 گیگ دانلود کردم و فعلا که محدود نشدم داشتیم یوزری که 65 گیگ دانلود کرده بود
اگه لازمه یه عکس از پنلم بزارم که باو رکنید
اینو بگم که ضحی کیش کلا تعطیل شد چند تا از بچه هاش اومدن 1 ماهی پیش ما مهمونی کلا مخابرات یوز رهای ضحی کیش رو گفت و تا 1 ماه دیگه کلا همشون می یان رو پنل مخابرات
همه رفتن عید دیدنی هیچکس نیست اینترنت داره پرواز میکنه .... خخخ
سرعت دانلود ولی همونه
دوستان کسی اینترنت فن آوا داره؟ سرعت دانلود شبانه و پینگش برای سرویس 1024 محدود چطوریه؟
سلام
اندیشه دارم پیش شماره 225، سرعت داغونه، میخوام جمع کنم برم شاتل، چند تا سوال داشتم
دوستانی که شاتل دارن
شاتل تو سایتش زده:
یعنی واسه اینکه دانلود 1 تا 8 رایگان بشه باید 3500 اضافه پرداخت کرد؟هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل 3,500 تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
سرعت دانلود شبانه اش خوبه؟ 128 محدود سرعت دانلود شبانه اش چقدره مثلا؟
ممنون میشم جواب بدین
اگه از ساعات رایگان شاتل بخوای استفاده کنی باید پول زور3500 رو بدی...128 محدود داشتم..روزا تا 250 میرفت و شبانه خودشو میکشت تا70!(مرکز3)
فقط حواست باشه که محدودیت دانلود داره هیچ متر و معیار مشخصی نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)