Session expired
اعصاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اابم خورد کرررررررررررررررررررررررر ررررده
Session expired
اعصاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اابم خورد کرررررررررررررررررررررررر ررررده
7 سال مدرسه و 4 سال دانشگاه باعث نشد من زبان یاد بگیرم
ولی از خیره سره این تریبال دارم کم کم به آغون باغونی میکنم![]()
میگم چی میشد این امضای آدم همیشه زود آپدیت میشد ؟ !!!
راستی zed2 تو چرا تو امضات از اینا نمیزاری ؟!
سلام
لطفاً اینو یکی برام ترجمه کنه
فکر کنم مهم باشه؟
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rouhallah; 13-02-2008 at 16:24.
12 را اگر قبول کرد امضام می زارم
دقیق نفهمیدم ( من چرا این را خواندم خودم هم نمی دونم)
ظاهرا تشکر کرده از تمرین حمله و گفته برای حمله اماده شین تو وقت هایی که گفته حمله ها انجام می شه به این روستا ها.(تضمین درست گفتن نمی دم می خوای صبر کن یکی دیگه هم جواب بده)
در این مورد موافقم
کجایی که من که از زبان متنفرم مجبور شدم یاد بگیرم
از وقتی محمود رفته .......
جمع کنید درشم تخته کنیددیگه !![]()
اين تروا ايراني كيه؟؟؟ برام نامه اومده در موردش
Ashena
Hello, I am writing you because you are listed as a personal ally to troy irani. Unfortunately troy has pissed off and stepped on too many toes. He has cheated, stolen, and back-stabbed too many times. I felt bad for him when his old tribe booted him, after he apologized. So I invited him to our tribe. Now, he has left for another tribe (not surprising I knew he was yellow), and started to try to snipe the villages that we had posted in our forum as being under seige by our players in our war. He has crossed our tribe, CRTL, APOC and others. He will be feeling our response. His new tribe has been informed of the situation, and I will be also informing the diplomat, leader, and my contracts within your tribe of this situation as well. I think they will be very persuasive as to tell you not to get involved with this, as he deserves everything he is going to get. We let him get away with stealing 3 towns from under us, thinking they were mistakes. These are blatant offenses in him trying to take advantage of our good will allowing him into the tribe.
I am sorry that it seems like every time we talk, it is in dealing with this guy's treacherous acts!
Apakalypz2001
چي بگم؟؟
بگو نميشناسيش .... بگو شايد يك زماني با هم هم صحبت بودين ولي الان نميشناسيش و اسمش رو هم پروقايلت نيست
دنبال دردسر كه نميگردي .... ! البته بگم كه اين سام برا من آشناست تو همين فروم ديدم ولي نمي دونم كجاست !
سلام.این تروی ایرانی نامرد اون تروی اصلی نیستش.این علیرضا معتضد هستش که کاظم رو توی ورلد10 با نامردی به بادش داد.بهش بگو این به خاطر نامردی که در حق ما هموطناش کرد طرد شده.بگو هر کاری دوست دارید میتونید باهاش بکنید
سلام به دوستان گرامی
حالتون خوبه /
پدرام جان بگو هر کاری دلشون میخواد میتونن بکنن
اون همون نامردیه که اکانت منو هم تو 10 و هم تو 12 به باد داد
اون امید نیست
تروی ایرانی مال امید بود
ولی بعد که نخواست بازی کنه دادا به این پسره ی نمک نشناس
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)