اونجا همه را خوب میسازن (با بمبی و چیزای دیگه )انشالله استقلال که بیاد درست میشه...
برهانی کلاغها ی آزادی رو قتل عام می کنه...![]()
![]()
![]()
![]()
این دیگه اخر پر رو ها استوينگادا شماره حساب داد و رفت
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اونجا همه را خوب میسازن (با بمبی و چیزای دیگه )انشالله استقلال که بیاد درست میشه...
برهانی کلاغها ی آزادی رو قتل عام می کنه...![]()
![]()
![]()
![]()
این دیگه اخر پر رو ها استوينگادا شماره حساب داد و رفت
خیال میکنن با اومدن پروین درست میشه
اونم الان دندون تیز کرده برای برگشتن به فوتبال و مخصوصا پرسپولیس
چرا یه حرفی میزنی که آدم بهت شک کنه. برهانی با 21 گل زده آقای گل لیگ شد. محسن خلیلی که کم مونده مجسمه ش رو درست کنید فقط 18 تا گل زده بود.
کلي شاد کردي ما رو
اينقدر که باز يارو نتونسته بي حرف بمونه و نقل قول زده !
کانون هواداران پرسپولیس : باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس فاقد هرگونه شعبه و نمایندگی است.
مدیریت حقوقی باشگاه پرسپولیس در خصوص سواستفاده از نام و لوگوی باشگاه اطلاعیهای صادر کرد. متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:
به اطلاع کلیه هواداران و دوستداران ورزش مخصوصاً هواداران عزیز و محبوب میرساند باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس فاقد هرگونه شعبه و نمایندگی اعم از شخصیت حقیقی و حقوقی در داخل و خارج از کشور میباشد، افرادی که در رسانههای گروهی و مطبوعات ورزشی از نام و لوگوی این باشگاه استفاده و خود را به عنوان نماینده معرفی مینمایند ادعای آنها غیرقانونی و قابل پیگرد در دستگاه قضایی است که در فرصت مناسب اقدام متناسب بعمل خواهد آمد.
کانون هواداران پرسپولیس: مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چون بازيكن كوچكي هستم به يك باشگاه بزرگ آمدم. امير حسين صادقي در مورد علت حضورش در پرسپوليس تصريح كرد: من فقط به خاطر مسائل مالي پرسپوليسي نشدم. پس از اين اتفاق شماري از هواداران استقلال از من گلايه كردند كه چرا به استقلال نيامدم. به اين دوستان عزيز ميگويم تا بدانند چرا من به تيمي مثل پرسپوليس رفتم. وي ادامه داد: من كه بازوبند استقلال را به بازو ميبستم فقط به خاطر هواداران اين تيم بود كه يكسال به هيچ تيم ديگري نرفتم و دوري استقلال را تحمل كردم و فقط به خاطر همين هواداران بود كه حاضر شدم در تيمي مثل مس كرمان بازي كنم. به هر حال بازي در شهرستان سختيهاي خاص خودش را دارد.
مدافع اسبق استقلال تاكيد كرد: آن روز كه محترمانه من را از استقلال كنار گذاشتند به غير از تعدادي هوادار كه دلشان بيشتر از مسئولان براي باشگاه استقلال ميسوخت كسي ديگري براي ماندم در اين تيم پا پيش نگذاشت. زماني كه قرار شد به پرسپوليس بروم برخي از مسئولان استقلال فقط به صورت شفاهي براي آمدنم به اين باشگاه صحبت كردند آن هم براي اينكه حرفي براي گفتن داشته باشند.
صادقي در مورد اينكه در روزهاي اخير استقلال پيشنهاد صوري به او داده گفت: آنها حتي پيشنهاد صوري هم به من ندادند چون برخي از پيشنهادهاي صوري در روزنامه هاي منعكس ميشود .آنها فقط يك صحبت معمولي با من كردند. از باشگاه استقلال 14 ميليون تومان طلب دارم اما اين مبلغ را به من نميدهند. طلب اصلي من 56 ميليون تومان بود كه آن را را به 14 ميليون تومان كاهش دادند.
وي تصريح كرد: مدتي پيش با واعظ آشتياني در رابطه با طلب 14 ميليوني ام تماس گرفتم و گفتم دوست ندارم تيمي را كه دوستش دارم براي مبلغ 14 ميليون تومان به كميته انضباطي بكشانم اما اگر شما آن را ميخواهيد به من بگوييد تا به كميته انضباطي شكايت كنم.
مدافع فصل گذشته مس يادآور شد: به من گفتند بيا قرارداد ببند؛ آن موقع طلبت را هم ميدهيم. در واقع ميخواستند گروكشي كنند. خيلي حرفها دارم كه بزنم؛ اينكه مرا چگونه محترمانه از استقلال كنار گذاشتند. اگر آنها را بگويم فضا براي بسياري تنگ ميشود.
صادقي با اشاره به صحبتهاي برخي از مسئولان گذشته استقلال عنوان كرد: مصاحبه كردند و گفتند؛ او به خاطر 20 ميليون استقلال را كنار گذاشت و پيراهن استقلال را به پول فروخت. جالب است كه همين افراد بعد از آنكه صحبت از پرسپوليسي شدنم به ميان آمد با من تماس گرفتند و براي رفتن به تيمي ديگر با من مذاكره كردند.
مدافع اسبق استقلال در اين باره كه هواداران اين تيم در طول فصل به او ناسزا بگويند هراس ندارد، گفت: 7 سال براي استقلال زحمت كشيدم. قطعا آنها قدر زحمتم را ميدانند. به همين دليل به من ناسزا نميگويند مخصوص اينكه بدانند چگونه از استقلال كنار گذاشته شدم.
صادقي در مورد اينكه منظورش چه كسي است اظهار داشت: با امير قلعه نويي هيچ مشكلي ندارم. در مورد ديگران هم نميخواهم نامي ببرم تا دلخوري پيش بيايد اما اگر با هواداران استقلال درد دل كنم آنها به من حق مي دهند كه چرا به پرسپوليس رفتم. من چون بازيكن كوچكي هستم دوست دارم در يك باشگاه بزرگ كار كنم تا موفق شوم.
وي اضافه كرد: من براي رفتن به تيم ملي به پرسپوليس آمدم. در تيمي مثل مس كرمان كه سوم ليگ شد و دومين خط دفاعي ليگ را در اختيار داشت ديده نشدم و از بابت نرفتن به تيم ملي ضرر كردم بنابراين به پرسپوليس آمدم تا 30 مسابقه پخش زنده داشته باشم و ديده شوم. با 4 مسابقه پخش زنده توجهي به بازيكن نميشود. نميخواهم بگويم فقط به خاطر پخش زنده است بازيكني به تيم ملي دعوت ميشود.
مدافع جديد پرسپوليس تاكيد كرد: در فوتبال ايران فقط بايد در پرسپوليس و استقلال و يا در تيم هايي مانند سپاهان كه برش دارد حضور داشته باشي تا به تيم ملي دعوت شوي.
صادقي در مورد اينكه چگونه محترمانه از استقلال كنار گذاشته شد گفت: به من گفتند سقف قرارداد باشگاه استقلال را به تو ميدهيم. من هم قبول كردم كه بمانم اما بعد از مدتي ديدم بازيكنان جديد را با قيمتهاي بسيار بيشتر از آنچه كه به من گفتند جذب ميكنند. با خودم گفتم يعني من آنقدر كوچكم كه ارزش يك بازيكن جديد را ندارم؟ بايد حرمت بازيكن قديمي حفظ ميشد.
اين بازيكن ادامه داد: وقتي به اين آقايان گفتم؛ به من گفتند ما آقاي فلاني و فلاني را مي خواهيم بگيريم اگر ميخواهي با همين پول بمان. من با ابراهيم تقي پور دوست و رفيق هستم اما چرا بايد با چنين بازيكني كه تازه وارد استقلال ميشود مقايسه شوم. به همين دليل به كرمان رفتم. ابتدا آنها فكر كردم كه شوخي ميكنم. حتي حاضر شدند تخفيف بدهم اما آنها پا پيش نگذاشتند و تنها توسط دوستان مشترك پيشنهاد دادند.
صادقي تصريح كرد: باشگاه استقلال پا پيش نگذاشت و نگفت كه بيا كمتر بگير و بمان. ظاهرا دوست داشتند كه من بروم و به همين راحتي بازيكن 7 ساله خود را كنار گذاشتند. آنها به من ميگفتند تو فقط بازيكن استقلالي؛ اگر به تيم ديگري بروي نابود ميشوي. در فوتبال ما هم اين طور رايج است كه بازيكن استقلال و پرسپوليس فقط در اين دو تيم ميتواند بازي كند. من به مس رفتم تا خيلي چيزها را ثابت كنم و نشان دهم كه ميتوانم بازيكن خوبي باشم.
مدافع اسبق استقلال گفت: در مس ه بي حاشيه بازي كردم و يكي از با غيرت ترين بازيكنان اين تيم بودم. اگر باشگاه انسجام بيشتري داشت ميتوانستيم به راحتي قهرمان ليگ شويم كه اينگونه نشد.
صادقي در مورد سرمربيگري صمد مرفاوي در استقلال گفت: روزي كه ايشان سرمربي استقلال شدند به او تلفن كردم و تبريك گفتم. اگر پاي خيليها وسط كشيده نشود صمد ميتواند استقلال را حتي در آسيا قهرمان كند. اگر مسئولان باشگاه حمايتش كنند و هواداران چند دسته نشوند استقلال ميتواند با مرفاوي موفق شود.
وي عنوان كرد: در زمان مربيگري ناصر حجازي در استقلال بدترين سال فوتبالي ام را گذراندم. هواداران 3 دسته بودند و فقط يك دسته آنها طرفدار استقلال بودند. در چنين شرايطي كار كردن خيلي سخت است. اگر در اين فصل هواداران طرفدار استقلال باشند نه شخص خاصي اين تيم ميتواند موفق شود.
صادقي در مورد اينكه استقلال فصل آينده قهرمان خواهد شد يا پرسپوليس؛ گفت: اميدوارم فقط همين دو تيم در كورس قهرماني باشند
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: من در منزل بيكار بودم و به دعوت مسئولان باشگاه استيل آذين به ورزشگاه تختي رفتم تا بازي اين تيم برابر كوثر را از نزديك تماشا كنم. اين مسئله ربطي به حضورم در استيل آذين ندارد. با پرسپوليس يك سال ديگر قرارداد دارم و ميخواهم يك فصل رويايي را با اين تيم سپري كنم.
وي در خصوص خريدهاي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: از بازيكنان جديد اين تيم استقبال ميكنم؛ همان طور كه از كوچكترين بازيكن تا بزرگترين آنها براي من قابل احترام بودهاند و هميشه سعي كردهام روابطي دوستانه با آنها داشته باشم.
نيكبخت در خصوص حمايت از كانديداهاي انتخاباتي گفت: وارد اين بحث نميشوم و سعي ميكنم فقط به فوتبال خودم فكر كنم. من از هيچ كانديدايي حمايت نكردم.
اين بازيكن در خصوص مصاحبهاي كه از قول او منتشر شده يادآور شد: متاسفانه از قول من مطالبي عنوان شده كه صحت ندارد. من عليه پرسپوليس صحبت نكرده ام.
نيكبخت در خصوص صعود استيل آذين به ليگ برتر تاكيد كرد: اين موضوع را به مسئولان اين باشگاه تبريك ميگويم و اميدوارم آنها بتواند در ليگ برتر موفق باشند
کانون هواداران پرسپولیس: رئيس سابق هياتمديره باشگاه پرسپوليس گفت: ياد گرفتهايم هميشه يك نفر را مقصر ناكامي بناميم اما دادكان و پروين هم وينگادا را تاييد كرده بودند.
حسين هدايتي درباره شايعه پيوستن بازيكنان پرسپوليس به استيل آذين تصريح كرد: همانطور كه گفتهام قصد ندارم بازيكني را از پرسپوليس به استيلآذين بياورم مگر اينكه شرايط خاصي باشد. من از كريمي و نيكبخت تقاضا ميكنم در تيم اول خود يعني پرسپوليس حضور داشته باشند تا به شايعاتي كه در چند روز اخير گفته شده پاسخ داده شود. درست است كه از پرسپوليس رفتهام اما هنوز دلم با اين تيم است. البته استيلآذين را نيز همانند پرسپوليس دوست دارم.
وي در جواب اين سئوال كه چرا وينگادا را به عنوان سرمربي به پرسپوليس آورديد و از او بيش از حد حمايت كرديد؛ اظهار داشت: به زودي حرف هاي ناگفتهام را بازگو ميكنم اما آقاياني كه دنبال اين هستند كه همه چيز را سر يك نفر خراب كنند بدانند دادكان پس از حضور وينگادا در ايران به من تبريك گفت و او را تاييد كرد. همچنين علي پروين در گفت و گو با رسانه هاي نوشتاري از حضور وينگادا در ايران ابراز خرسندي كرد. من كه فوتبال نيستم اما آنهايي كه فوتبالي بودند هم نظرشان اشتباه بود؟
وي افزود: نميخواهم از فردي دفاع كنم اما من در يارگيري پرسپوليس دخالت نداشتم و وينگادا نيز با نظر هياتمديره و تاييد عليآبادي به پرسپوليس پيوست. با اين حال شما نمي دانيد حاشيه ها در اين فصل چه بر سر پرسپوليس آورد.
هدايتي در خصوص فروش باشگاه استيلآذين گفت: اين تيم به هيچ قيمتي فروشي نيست و آقايان بيهوده به فكر حاشيهسازي براي اين تيم نباشند. ما با كمترين هزينه به ليگ برتر آمديم و با يك چهارم هزينه نسبت به پارسال جواناني جوياي نام را به فوتبال ايران تحويل داديم. حالا بايد جواب زحمات خود را در ليگ برتر ببينيم و بازيكناني را به فوتبال معرفي كنيم كه شايد لياقت حضور در تيم ملي را داشته باشند.
هدايتي خاطر نشان كرد: از تمام افرادي كه روز گذشته به دعوت من پاسخ دادند تشكر ميكنم. آنها نشان دادند كه چه ارزش زيادي براي باشگاه استيلآذين قائل هستند. ما سعي ميكنيم با برنامهريزي گسترده به فكر حضور پرقدرت در ليگ برتر و حتي آسيا باشيم
کانون هواداران پرسپولیس: مسئول روابط عمومي فدراسيون فوتبال اعلام كرد ملي پوش تيم فوتبال پرسپوليس در فهرست 20 نفره قطبي حضور دارد. حسيني مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال، برخلاف اخبار منتشره از سوي برخي رسانه ها مبني بر خط خوردن عليرضا محمد از ليست افشين قطبي براي بازي مقابل كره شمالي اعلام كرد اين بازيكن در فهرست 20 نفره قطبي حضور دارد و به زودي اسامي 20 نفره از سوي سايت فدراسيون اعلام خواهد شد. مسعود شجاعي صبح امروز وارد شهر پكن شد. اين بازيكن كه به دليل حضور در آخرين بازي اوساسونا نتواست خود را به بازي مقابل چين برساند در حال حاضر در پكن حضور دارد تا ساير ملي پوشان خود را به پايتخت چين برسانند.
ملي پوشان هنوز وارد پكن نشده اند. آنها در حال حاضر در كمپ هاليدي تمرين ريكاوري برگزار مي كنند و ظهر امروز به وقت محلي به پكن خواهند رفت.
ا وجود اعلام باشگاه پرسپوليس
مظلومي: آشوبي گفت گزينه اولم مس است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: گزينه اول فرزاد آشوبي مس است.
پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: درباره پيوستن آشوبي به پرسپوليس و شايعه حضور رحمتي در مس، تاكيد كرد: آشوبي و رحمتي با من تلفني حرف زدند و گفتند گزينه اول آنها باشگاه مس است البته باشگاه بايد به آنها به توافق برسد.
اين مربي درباره شرايط مس عنوان كرد: مديرعامل محترم باشگاه به من دلگرمي داد و گفت پول به حساب باشگاه واريز شده و روز آينده در حساب بازيكنان خواهد بود. تاكنون فقط اميرحسين صادقي را از دست داديم كه ضمن تشكر از زحماتش بايد بگويم بازيكنان خوبي در پست او گرفتيم.
وي ادامه داد: برهاني نژاد نويد روز هاي خوب را به من داد اما اي كاش اين پول زودتر به حساب باشگاه واريز مي شد. اكنون 10 روز از برنامه عقب هستيم. روز آينده جلسه مهم و سرنوشت سازي در هيات مديره شركت مس داريم. مسئولان باشگاه زحمت زيادي مي كشند تا بازيكنان خوبي براي فصل آينده جذب كنند و در حال حاضر نيز براي جذب بازيكنان جديد و تمديد قرارداد با بازيكنان پولي به حساب باشگاه واريز شده است.
مظلومي با اشاره به بالا رفتن توقع ها از مس عنوان كرد: بايد بازيكنان خوبي جذب كنيم. اگر اين اتفاق نيفتد هيچكس نمي گويد تيم بد بسته شده است. البته بايد قبول كرد به دليل شرايط بد اقتصاد جهاني شركت مس هم مشكلاتي داشت. با اين حال و با وجود تلاش مسئولان باشگاه و به ويژه آقاي برهاني نژاد بايد بگويم باشگاه بايد سرعت عمل بيشتري براي جذب بازيكنان داشته باشد.
انتهاي پيام/
کانون هواداران پرسپولیس: معاون طرح و برنامه وزارت تعاون گفت: بخش تعاون خريد سهام دو باشگاه پرسپوليس و استقلال را در دستور كار خود قرار داده است.
عبدالمجيد غريبرضا اظهار داشت: در راستاي اجراي اصل 44 قانون اساسي و واگذاري شركتها و منابع دولتي به بخش خصوصي، واگذاري سهام دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به عنوان باشگاههاي دولتي در دستور كار دولت قرار دارد.
وي ادامه داد: با توجه به مبحث عنوان شده بخش تعاون قصد دارد در جهت جذب واگذاريهاي دولت با تشكيل شركتهاي بزرگ تعاوني به منظور خريد امتياز پروژههاي بزرگ وارد عرصه شده و در راستاي توانمندسازي و توسعه هر چه بيشتر اين بخش از اقتصاد گام بردارد.
معاون طرح و برنامه وزارت تعاون تصريح كرد: از آنجا كه زمينه تشكيل اين شركتها در بخش تعاون به عنوان ركن دوم اقتصادي با توجه به نيروي انساني عضو در تعاون مهيا شده است لذا بخش تعاون براي خريد اين دو باشگاه وارد عرصه شده و سرمايهگذاري در زمينههاي ورزشي را در دستور كار خود دارد.
وي با اشاره به جايگاه ورزش دركشور خاطرنشان كرد: با توجه به كارنامه دو تيم بزرگ پايتخت و با لحاظ جايگاه اين دو تيم بين اقشار مختلف جامعه، بخش تعاون در جهت خريد دو باشگاه پرسپوليس و استقلال با سازمان تربيت بدني و هيأت مديره اين دو باشگاه وارد مذاكره شده است كه با وصول نتيجه مثبت از سوي هيأت مديره اين دو تيم جهت خريد اين دو باشگاه اقدام خواهيم كرد.
غريبرضا تاكيد كرد: توجه به ساختار بخش تعاون اين باور را در ذهن متبادر ميكند كه بخش تعاون قادر است بسيار موفقتر و تأثيرگذارتر از ديگر بخشها در عرصه ظاهر شود زيرا بخش تعاون آمادگي حضور فعال در عرصههاي ورزشي كشور را دارا است و ميتواند با حضور مستمر خود در اين بخش فرهنگ ورزشي را ترميم و فرهنگ تعاون را اشاعه دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)