تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1937 از 3347 اولاول ... 937143718371887192719331934193519361937193819391940194119471987203724372937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,361 به 19,370 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بسته نیم ساعته نامحدود اگه فول خط بده 4جی راحت میشه 6 7 گیگ برداشت تو نیم ساعت،حتما توصیه میکنم بهتون که قبل دانلود فایل مورد نظرتون رو روی یک سرور ایرانی ریموت کنید که ماکزیمم سرعت دانلود رو بهتون میده(من خودم اول فایل مورد نظرم رو شاتل لند ریموت میکنم بعد از اونجا دانلود میکنم که سرعتش 3.5 مگابایت میشه کمه کمش)

مودم هم من خودم E3372 دارم که دانگل هست اگه خط دهی 4جی تو منطقتون خوب هست و وای فای براتون مهم نیس(نت رو از طریق یو اس بی بهتون میده که میتونین با هات اسپات کردن کامپیوتر(باید دانگل وای فای هم داشته باشید) یا لپتابتون از طریق وای فای هم به اشتراکش بزارید) حتما بهتون توصیه اش میکنم من که خیلی راضی هستم گاهی اوقات سرعت تا 40 مگابیت هم بالا میره
    من میخوام به کنسول وصل کنم. فکر نکنم آپشن مودم بدون LAN یا WIFI مطرح باشه.
    نیم ساعته بهتر از ۴ ساعته هست؟‌من ونک زندکی می‌کنم و خطم همراه اوله برای همین نمی‌دونم آنتن دهی چطوره.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

زنگ زدم !! گفت گاهی اوقات همچین چیزایی پیش میاد !! اینم از شانس ماس گفت برات پرونده تشکیل دادم ! تا 24 ساعت باهاتون تماس میگیرن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 17-02-2016 at 13:21.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ممنون میشم مشخصات این آنتن رو بگین .

سلام دوستان. من مشهـد زندگی میکنم، در منطقه سـجاد. میخوام یک گوشی جدید بگیرم که 4G ساپورت کنه، به نظرتون توی مشـهد ایرانسـل خوبه یا همـراه اول؟ چون شنیدم که اولا ایـرانسل توی مشهد خیـلی خوب بوده الان خراب شده، همراه اول هم فکر کنم 4G اش هنوز توی مشهـد پوشش خوبی نداره.
    سوال دوم هم اینکه آیا حتما باید گوشی رو بخرم بعد برم دفتر امور مشترکین تا سیم کارت رو روش تنظیم کنه یا نیاری به خود گوشی نیست موقع خرید سیم کارت؟ حتما باید 4G ایـرانسل رو از دفتر مرکزی بگیرم یا جاهای دیگه هم میشه؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

در هر منطقه باید تست کنی ببینی کدوم سرعتش بهتره . من الان مشهد سرعتم حرف نداره مشکلی هم ندارم گرچه اکثر می نالن از سرعت .

در مورد خرید سیم کارت هم حتما نیاز نیست بری مشترکین و برای تنظیم هم خودت میتونی تنظیم کنی کاری نداره .

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من میخوام به کنسول وصل کنم. فکر نکنم آپشن مودم بدون LAN یا WIFI مطرح باشه.
    نیم ساعته بهتر از ۴ ساعته هست؟‌من ونک زندکی می‌کنم و خطم همراه اوله برای همین نمی‌دونم آنتن دهی چطوره.
    پس از این مودم رو نمیتونین استفاده کنین مگر اینکه همراهش یه روتر هم تهیه کنید یا میتونید مدل D-100 ایرانسل رو تهیه کنید که هم پورت لن داره هم یو اس بی هم وای فای داره

اول یه سیمکارت ایرانسل تهیه کنید خط دهی منطقتون رو بررسی کنید بعد مودم بخرید چون مودمای 4جی گرون هستن و شاید اصلا خط دهی خوب نباشه اونوقت ضرر میکنین

بسته 4 ساعته نامحدود که نداریم کلا،4 نوع بسته نامحدود داریم یکی نیم ساعته هست که هر وقت از شبانه روز میتونین استفاده کنین ولی 3 نوع دیگه که یک دو و سه ساعته نامحدود هستن شبانه هستن یعنی از 2 تا 8 صبح میتونین اسفاده بکنید
    Last edited by saeed_punisher2013; 17-02-2016 at 14:04.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان یه بسته نیم ساعته گرفتم اینم نتیجه اش

کسی بیشتر از 7 گیگ گرفته توی نیم ساعت؟

6. 3 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بسته نیم ساعته نامحدود اگه فول خط بده 4جی راحت میشه 6 7 گیگ برداشت تو نیم ساعت،حتما توصیه میکنم بهتون که قبل دانلود فایل مورد نظرتون رو روی یک سرور ایرانی ریموت کنید که ماکزیمم سرعت دانلود رو بهتون میده(من خودم اول فایل مورد نظرم رو شاتل لند ریموت میکنم بعد از اونجا دانلود میکنم که سرعتش 3.5 مگابایت میشه کمه کمش)
    سلام

برای من سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی یکی هست و هیچ فرقی نداره. مثلا همین الان که دارم از سایت مایکروسافت و همین شاتل لند تست سرعت می گیرم، سرعت دانلود از هر دو سایت بین 40 تا 60 کیلوبایت بر ثانیه هست. دلیل این امر چیه؟

از سرویس 3G استفاده می کنم و قدرت سیگنال هم 91- هست.

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام

برای من سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی یکی هست و هیچ فرقی نداره. مثلا همین الان که دارم از سایت مایکروسافت و همین شاتل لند تست سرعت می گیرم، سرعت دانلود از هر دو سایت بین 40 تا 60 کیلوبایت بر ثانیه هست. دلیل این امر چیه؟

از سرویس 3G استفاده می کنم و قدرت سیگنال هم 91- هست.
    سلام دوست عزیز

احتمالا پهنای باند منطقه شما رو کلا محدود کردن(قدرت سیگنال هم خیلی تاثیر داره تو سرعت دانلود مثلا تو 4جی اگه 5 خط کامل بده بالای 20 مگابیت سرعت میده ولی وقتی یک خط کم میشه حتی گاها میاد زیر 8مگابیت)،وقتی کلا پهنای باند شما در حدود 500 کیلوبیت باشه سرعت شما همون حدود 60 کیلوبایت میشه چه خارجی چخ داخلی،تو سرعتای پایین تفاوت آنچنانی بین سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی وجود نداره اگه محدودیتی وجود نداشته باشه تفاوت سرعت دانلود تو سرعتای بالا معلوم میشه که مثلا از سرور ایرانی دانلود کنی 3 مگابایت بر ثانیه میده ولی از سرور خارجی بیشتر از 300 400 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود نمیده اونم دلیلش این هست که پهنای باند خارجی 350 گیگابیت بر ثانیه هست ولی پهنای باند داخلی 4000 گیگابیت برثانیه

9. این کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

ممنون میشم مشخصات این آنتن رو بگین .

.
    خیلی تصویر واضح نیست اما دکل اشتراکی همراه اول و ایرانسل هست.
    ایرانسل تری جی و فورجی و همراه اول تری جی و احتمال 60 درصد فورجی.

یک انتن دیگه هم مشخصه که احتمال میدم برای وایمکس باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

3G Irancell
    SABZEVAR
    17:30pm

سرور داخلی

سرور خارجی

دانلود از سرور داخلی

12. 2 کاربر از sadegh1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

الان یه بسته نیم ساعته گرفتم اینم نتیجه اش

کسی بیشتر از 7 گیگ گرفته توی نیم ساعت؟
    من چند روز پیش که تست کردم سرعتم رو 6 مگ بود ! البته برا خودم قبلا سرعت بالاتر هم گرفته بودم ! که البته تا حالا از این بسته های نامحدود ایرانسل استفاده نکردم ببینم چقدر میشه دانلود کرد
    برای شما حدودا سرعت 4 مگ بود که این سرعت تو ایران خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •