به نظر شما تا تیر سال آینده کسری جانبازی و ایثارگری رو حذف میکنن؟ متولد 1366 هستم.پدرم 5% جانباز و 21 ماه جبهه داره
به نظر شما تا تیر سال آینده کسری جانبازی و ایثارگری رو حذف میکنن؟ متولد 1366 هستم.پدرم 5% جانباز و 21 ماه جبهه داره
بله ستاد فرماندهی که شیفت اداری باشی این فرصت برات پیش میاد و میتونی ازش استفاده کنی روزهای تعطیل خونه ای
گردان یکم .فرمانده گروهان اوحدی
حین خدمت میشه برای گواهی نامه اقدام کرد؟
دوستان
آیا برگ معاف از رزم تاریخ انقضا داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی من که سال گذشته برگه رو گرفتم دیگه اعتبار نداره ؟؟؟
اره ، میری نیروی انسانی پادگانت و میگی نامه میخواهم برا گواهی نامه اونا هم به راحتی بهت میدن
سلاام من بعد از چند روز از ٠١ اومدم :دي برخوردشون واقعا خوبه، افسر اموزشها خوبن، مودبن، غذاهاش افتضاحه به معناي واقعي كلمه و هرروز ميان ميگن ارتش بودجه نداره و هركي با خودش خوراكي اورده نياد براي صبحانه يا ناهار كه غذا به همه برسه!!! از امروز تا شنبه مرخصي دادن و به جز هفته اول بچه هاي تهران هرروز ساعت ٤ ميرن خونه، در ضمن دوستاني كه معاف از رزم هستن كلا هيچ حسابي روش نكنن، كوچكترين فرقي با بقيه نميزارن، من خودم براي مشكل قلبي معاف از رزم و نگهباني هستم ولي همين هفته به من نگهباني داد و گفت معاف از رزم براي زمان جنگه!!! كلا براي تهرانيها خوبه
سلام به همه نمیدونم چرا برا برج 12 سپاه نیرو نمیگیره پذیرش؟؟؟؟کسی پذیرش قطعی گرفته
کلا فکر کنم همین 3روز همین هفته رو فقط رفتین !!! جالبه میگن سرباز کم داریم نیرو میخوایم ولی واسه اینکه پول و غذا ندارن میگن ملت برین خونتون
سپا برای دیپلم و فوق دیپلم همیشه خوب نیرو میگیره ولی برای مقاطع عالی تر بد!آخر سال که اوضاع پذیرش سپاه خیلی خرابه
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)