ماهی 20 گیگ ؟
ماهی 20 گیگ ؟
آخه واقعا اینا ته دزدن
نامحدود اما محدودیت داره
و اینکه هیجکس نمیدونه کی سرعت میشه سرعت واقعی
من ۱۲۸ نامحدود داشتم و با ۹۰-۱۱۰ دانلود میکردم و از پریوز سرعتم شده سرعت واقعی ۱۲۸ که یعنی ۱۰-۱۵ :-|
واقعا هرچی سرمون میاد حقمونه![]()
به هیچکس پیشنهاد نمیکنم این سرویس مزخرف رو
چقدر دانلود کردی محدود شدی؟روزی حدودا چقدر؟
سلام
لینک زیر در مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت - متما به نظرم جالب اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت انتقال داده سرویس دهنده های مختلف اینترنت در بازه های زمانی مختلف
تفاوت پارس آنلاین با سرویس های دیگه کاملا" مشهود هست، البته برای سرویس های 1 و 2 مگ اطلاعاتی وجود نداره
تست 128 کیلو بیت بر ثانیه
تست 256 کیلو بیت بر ثانیه
تست 512 کیلو بیت بر ثانیه
![]()
سلام
میشه لینک خبر رو بذارید
سلام
آره ظاهرا" خیلی از بچه ها به خاطر محدود کردن سرعنت بعد از 20، 30 گیگ گلایه دارند
از ظرف دیگه هم یه تعداد از دوستان از اینکه بارسروس هایی همچون 512 یا 1024 نمیتونن اندازه 256 یا 128 ها دانلود داشته باشند گلایه دارند
معلوم نیست کی می خوان سرعت ها رو روی سرعت واقعی خودشون ببندند تا صدا همه در بیاد، فعلا" که روزانه همه روی 2 مگ بسته میشه و شبانه روی سرعت واقعی (به گفته ی کارشناس پارس آنلاین) و فقط نامحدودهای پر مصرف ها بعد از یه مدت روزانه شون هم می آد رو سرعت واقعی
سلام
من چند تا از دوستام اینترنت مخابرات دارند و برای اونها از خیلی وقت پیش گوگل و جی میل و .... باز نمی شدند، ظاهرا" از دو هفته قبل برای سرویس های خصوصی هم همین کار رو کرده اند
"" .... موتورجستجوی گوگل از جمله سایتهایی است که ما درصدد مسدود کردن آن و خدماتش نیستیم. .... "" نه تو رو خدا، بیایید گوگل هم بطور دائم مسدود کنید!
خیلی کم
فوق فوقش 7-8 گیگ
روزی میانگین بگم شاید ۳۰۰-۴۰۰ بعد ۱۰ روز اینی شده که الان سرعتم به زور میرسه به ۱۵
آخه موضوع اینه که این مدلیشو دیگه ندیده بودیم
همه جوره به پاچمون روا شده بود الا این نامحدوده محدود !!
جدا ناراضیم از پارس آنلاین
Last edited by ehsannirvana; 27-09-2012 at 13:49.
سلام به دوستای پارس آنلاینیو مخصوصأ افرادی که بخاطر محدود شدن در فضایی نامحدود گله دارن.
یه نکته بگم خیالتون رو راحت کنم :
من 256 محدود دارم و تقریبأ هر شب بین 1.5 تا 2.5 گیگ دانلود میکنم. میشه هر ماه بین 30 تا 50 گیگپس من به شما سرویس 256 محدود یا 512 محدود رو پیشنهاد میکنم. (البته اگه هدفتون دانلوده)
میتونین با استفاده از نرم افزار کامپیوتر رو بصورت اتماتیک روشن کنین و با استفاده از زمان بندی IDM پس از روشن شدن سیستم دانلود رو شروع کنید. بدون بیدار شدن از خواب ناز.
من که با این 256 محدود خیلی حال کردم و الآن بعد از 20 روز شاید بیش از 20 گیگ دانلود رایگان کردم. و بخاطر محدود بودن اکانتم، در نتیجه توی حجم دانلود رایگان نامحدودمبدون افت سرعت
![]()
Last edited by famile dur !; 27-09-2012 at 14:47.
امروز به خاطر مشکل تغییر ساعت 512 مگ بهم دادن خداییش از این نظر باحال هستن از من 100 مگ اشتباه شده بود اما اونا 512 مگ دادن
راستش اگه بخواهیم به این دوران چند سال پیش برگردیم این چیزا نبود که سرعت رو اینترنت بوست بزارن سرعت بره بالا با سرویس 128 یا سرویس 512 سرعت دانلود تو روز 220 تا بده این چیزا نبود سرعت ها استاندارد جهانی بود یعنی هر سرعتی تقسیم بر 8 می شد و سرعت دانلودتون بدست می یومد مثلا 2048 سرویس 2 مگ تقسیم بر 8 میشه و میشه 256 کیلوبایت سرعت دانلودتون
در ضمن این سرعت دانلود مثلا 256 برای سرویس 2 مگ در بهترین حالت هست مثلا فیبر نوری داشته باشید یا سرویس دهنده شما سرعت و پینگ عالی و سرعت دانلود عالی به شما بده که متاسفانه در ایران کمی نوسان داره و پایین تره یه چند کیلوبایتی سرعت دانلود و سرعت 2 مگ مثلا 220 تا 230 کیلوبایت بیشتر نمیده نه 256 تا کامل.
حالا می نگاه می کنیم سرعت سرویس ها سرعت دانلود استانداردشون چه قدره
سرویس 64 کیلوبیت سرعت دانلود 8 کیلوبایت
سرعت 128 کیلوبیت سرعت دانلود 16 کیلوبایت
سرویس 256 کیلوبیت سرعت دانلود 32 کیلوبایت
سرویس 512 کیلوبیت سرعت دانلود 64 کیلوبایت
سرویس 1024 مگ سرعت دانلود 128 کیلوبایت
سرویس 2048 مگ سرعت دانلود 256 کیلوبایت
حالا حساب کنیم با این سرعت در ماه چقدر دانلود می شه کرد به صورت فول تایم
سرویس 64 کیلوبیت سرعت دانلود 8 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 50 مگابایت ضربدر 24 ساعت 600Mb ضربدر 24 روز 18Gb
--------------------------------------------------
سرعت 128 کیلوبیت سرعت دانلود 16 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 50 مگابایت ضربدر 24 ساعت 1.2Gb ضربدر 24 روز 36Gb
سرویس 256 کیلوبیت سرعت دانلود 32 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 100 مگابایت ضربدر 24 ساعت 2.4Gb ضربدر 24 روز 72Gb
سرویس 512 کیلوبیت سرعت دانلود 64 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 200 مگابایت ضربدر 24 ساعت 4.8Gb ضربدر 24 روز 144Gb
سرویس 1024 مگ سرعت دانلود 128 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 400 مگابایت ضربدر 24 ساعت 9.6Gb ضربدر 24 روز 288Gb
سرویس 2048 مگ سرعت دانلود 256 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 800 مگابایت ضربدر 24 ساعت 19.2Gb ضربدر 24 روز 460.8Gb
اما نرخ خوده دولت رو ببینید که بهترین حالت سرعت دانلود رو گفته
که ما چند سال پیش ضریب 1به1 بود
حداکثر دانلود ضریب 1 به 1 رو در ماه ببنید خیلی بیشتر از این نرخ هایی هست که من قرار دادم مثلا زده سرویس 2 مگ تو ماه می تونه 663 گیگابایت دانلود کنه و این سرعت ها متاسفانه در ایران این قدر بالا هر سرویس نمیده که رو این حجم حساب کنیم پس همون حساب های که بنده انجام دادم در اون حد می تونید بگیرید.
حالا تفاوت این سرویس ها با سرویس نامحدود الان پارس آنلاین
سرویس نامحدود 128 پارس آنلاین که گفته تا 20گیگ دانلود کنید سرعت دانلود می یاد پایین راست ، پارس آنلاین می تونست مثله سرویس استاندارد همون 16 کیلوبایت در روز بده و بگه شما با همین سرعت هر چه قدر می خوای دانلود کن که در ماه می تونی 36 گیگ نهایتش دانلود کنی الان داره سرعت دانلود به شما 120 تا 140 تا میده که زودتر تموم شه در واقع این سرعت دانلود برای سرویس 1 مگ هست و اگه قرار باشه با این سرعت شما یکسره دانلود کنید که نمیشه و اینطوری 288 گیگ دانلود می کنید
پس میگه اگه شما سریع دانلود کنید 20 گیگ رو ، سرعت می یاد رو 32 و شما هم اگه با 32کیلوبایت باز یک سره ادامه ماه رو دانلود کنید شاید بتونید مابقی 36 گیگ که 20 گیگشو گرفتید و 16 گیگ باقیمانده رو بگیرید در واقع سر کسی کلاه نرفته و پارس آنلاین همون سرویس رو داره ارائه میده ولی اینطوری.
اگه کسی منکر حرفای من شد و گفت این حرفا دروغه بیا من اسممو عوض می کنم
من خودم چند سال کافی نت کار کردم و با هر سرعتی کار کردم از adsl تا ماهوراه ای بگیر و همه این حرفا درسته
پس یوزرهای جدید شماها که تازه adsl گرفتید بدونید قضیه اینه و سرعتتون بالا پایین میره یا کم دانلود می کنید بدون اینطوریه سیستم اینترنتی
================================================== ================================================== ====================
در مورد مخابرات قدیم اون سرعت دانلودهاش همین طوری بود اگه 2 مگ می گرفتید می تونید همین حدود 600 گیگ رو دانلود کنید و سرعت 230 تا میده یکسره ولی برای ارگان های دولتی می دن نه به ماها ولی الان هم شنیدم اونا هم محدود کردن این سرویس هارو
پس اگه می بینید 2 مگ واقعی که پارس انلاین هم داره قیمتش 250 هزار تومان این حدوداس پس بدونید باهاش می تونید 600 گیگی دانلود کنید
آیا می ارزه با این پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by personal_68; 27-09-2012 at 16:03.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)