دوستان کسی میدونه این tx power چیه؟ مقدارش چقد باید باشه؟؟الان فرکانس رو عوض کردم درست شد ولی cinrام پایین تو این فرکانس تو فرکانس قبلی که cinr و اینا خوب بود این tx power مدام عوض میشه بعدشم ul mcs و dl mcs عوض میشه...
دوستان کسی میدونه این tx power چیه؟ مقدارش چقد باید باشه؟؟الان فرکانس رو عوض کردم درست شد ولی cinrام پایین تو این فرکانس تو فرکانس قبلی که cinr و اینا خوب بود این tx power مدام عوض میشه بعدشم ul mcs و dl mcs عوض میشه...
هر دو این پاسخ ها درسته
درباره پاسخ دوم باید بگم، بله اگر یه مودم با یه اشتراک به شبکه وصل باشه. نمیشه با یه مودم دیگه با همون اشتراک وصل شد ولی اگر مودم اول از شبکه بیرون بره مودم دوم میتونه وصل بشه ولی همزمان نمیتونن هر دوشون وصل بشن.
روی 4.5 گیگ و حدود 5
طرح 2 مگ 3 گیگ ماهیانه
راستش یه بار تست کردم و مکآدرس رو دستکاری کردم و دیگه وصل نشد تا مجدد ریستش کردم. برای همین فکر میکردم که مبیننت فقط اشتراک رو با یه مکآدرس چفت میکنه که با صحبت شما اینجور نیست. به نظر هم اون شرکتی که گفتین، اصولاً کار خاصی با مکآدرس نداره که همزمان میشه بهش وصل شد.
دقیقا همینطوره
یادتونه اون قدیم ها کارت اینترنت دیالوپ می فروختن که روش یوزر و پسورد بود الان هم دقیقا همونجوره هر شرکتی فقط به کاربرهاش یوزر و پسورد میده و بعد وصل میشی به اینترنت
حتی دیدم بچه هایی که ADSL از یه شرکت دارن همینکار رو می کنند
بیشترین سرعتی که شبکه وایمکس میتونه ارائه بده چنده؟
وایمکس نسل های مختلفی داره ولی بطور متوسط میشه گفت تا 70 Mb را میتونه ساپورت کنه. ولی خب هرچی از دکل فاصله ات بیشتر بشه به علت عوامل مختلف سرعت افت میکنه.
کسی از این مودمای جیبی جدید مبین نت که باتری داره داشته؟ اینا بهتره یا اون مودمای usb?
هر جفتش آشغاله
USB ها که آنتن نمیدن و حداقل یه تقویت کننده میخواد
جیبی ها رو هم که دیگه بچه ها تو صفحات قبل گفتن چه وضعی داره
بین اون 2 تا مودم رومیزیش کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)