خدایی مخابرات 1 رو موخ بود
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدایی مخابرات 1 رو موخ بود
![]()
الان که فکر میکنم میبینم خیلی وقته دانلودهای چند پارته من اکثر مواقع خراب هستند
گاها بعضی پارتها و گاها همه شون !
و حتی گاها repair هم که میزنم درست نمیشن !!!
مثلا الان یه دانلود 8 گیگی 10-12 پارتی رو انداختم رو سرورم و اونجا اکسترکتش هم کردم و مشکلی نداشت
و دارم اون پارتها رو الان رو کلاینت خودم دانلود میکنم که میبینم پارتها مشکل دارند و اگسترکت نمیشن !
میخوام به این نتیجه برسم که مشکل از مکس نته
دوستان مکس نتی این مشکل واسه شماها هم هست ؟
این دفه مجبورا اینترنتمو یکماهه تمدید کردم
لطفا راهنمائی کنید از کدوم شرکت سرویس بگیرم بعد این یکماه ؟
البته دوستان قبلا گفتند مخابرت دانلودش بازه
ولی بعضیا هم میگن مخابرات وضعش خرابه
آدم نمیدونه به کدوم شرکت و سرویس اطمینان کنه !
دقیقا ! ممنون که این دوستمون رو راهنمایی کردین همین الان می خواستم اینو بگم بهشون
تجربه من ثابت کرده اگه فایل های چند پارته zip یا rar اگه بیشتر از 3 بار stop-resume بشه فایل خراب میشه
هیچ منبع رسمی نیست فقط تجربه
ببین شما اینطوری نشدی؟
یکی از بد ترین درس هایی بود که خوندم اصلا معلوم نبود کی به کیه مخصوصا قسمت مودولاسیون فاز
ناپلئونی پاسش کردیم رفت البته بعد 1 بار حذف اضطراری که جرات نکردم برم سر جلسه امتحان
سید، اکانتت چیه؟
چند روز پیش تو ولیعصر تبلیغشو دیدم
کسی هستش اشتراک اینترنتش از های وب باشه ؟![]()
Last edited by Persianhb; 15-05-2014 at 21:11.
کسی از همارا اشتراک داره ؟
وضعیت دانلود شبانه سرویس مگا چطوره ؟
در مورد قسمت اول سوال شما،
تقریبا 99 درصد دانلودهای من چند پارته هستن و پارت های 800 مگ تا 2 گیگ. چنین مشکلی از جانب ماکس نت نیست.
توصیه من به شما اینه که فایل های فشرده ای دانلود بفرمایید که با آپشن 3 تا 5 درصد ریکاوری رکورد کمپرس شده باشن تا موقع ریپیر هم بدون مشکل جواب بدن.
این مشکل هم تو 90 درصد مواقع از هارده، پیشنهاد هم اینه که تمپروری و در ضمن محل ذخیره سازی نهایی رو تغییر بدید و یا از یه هارد دیگه استفاده کنید تا ببینید مشکل حل میشه یا نه. و اون 10 درصد بقیه هم مربوط به نرم افزارهای مدیریت دانلود میشه. البته اینا در شرایطی هست که خود پارت ها سالم و معتبر باشن. از نرم افزارهای HDD Tune و یا Crystal Disk هم می تونید برای تعیین سلامت هارد استفاده بفرمایید.
و چنانچه این مشکل در رابطه با تمام دانلودها ( از زیپ ها تا فایل ای اجراییی و... ) باشه، مشکل از رم هم می تونه باشه چرا که تقریبا تمام فرآیند دانلود روی رم رخ میده و فقط ذخیره سازی نهایی رود هارد صورت می گیره.
در مورد توقف-ادامه دانلود هم که دوست خوبم نایت-اسکای مطرح کردن، اصولا نباید پس از 3 بار هم مشکلی پیش بیاد. مواقع قطعی شده که حتی بیش از 5 بار نه تنها متوقف کردم و ادامه دادم بلکه به علت تغییر یافتن آی پی، هر بار لینک هم جایگزین کردم و به صورت دستی ادامه دادم تا مقدار دانلود شناسایی بشه و بعدش قطع کردم و تو صف گذاشتم تا خودش شروع بشه. حتی پاز هم نمی کنم و فقط پنجره رو می بندم.
در مورد قسمت دوم سوالتون، احتمالا دوستان دیگه بهتر راهنمایی می کنن. هر چند که چون در حال حاضر از ماکس استفاده می کنید، پیشنهاد بعدی من مخابرات خواهد بود ا توجه به اینکه فلکه بازه و چون دانلود براتون مهمه وگرنه صبانت.
همین الان با مودم AZtech وصل شدم ولی اصلا ازش خوشم نیومد!!!
آپشن هایی که برای کنترل adsl mode داره کمه !!
کلون مک ادرس اصلا به خوبی کار نمیکنه و همین الان داره پدر من رو در میاره !! تایم اوت میده وسرعت هم زیر 6 کیلو
خط من رو هم زیر 3 مگ اپ میکنه (در حالیکه دی لینک تا 6 مگ آپ میکرد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)