من ۱ مگ نامحدود برنزی دارم روز سرعتم حدود ۴۵ و ۱۲ شب به بعد میاد رو ۱۰ تا ۲۰ کیلوبایت!
ماله شما احتمالا نصف اینه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من ۱ مگ نامحدود برنزی دارم روز سرعتم حدود ۴۵ و ۱۲ شب به بعد میاد رو ۱۰ تا ۲۰ کیلوبایت!
ماله شما احتمالا نصف اینه
شکنجه میدی خودتو چرا پس. تخلیه کن بره
هفته دیگه سرویسم تمام میشه میرم وایرلس میزارم
ممنون بابت جواب، دوست عزیز! اگه وضعیّت این طوریه، پس نمیام آسیاتک!![]()
خواهش میکنم
اگه داخل شهرتون مخابرات نامحدود میده از مخابرات بگیر من از مخابرات خوزستان اینترنت داشتم این اواخر هم قیمت ها رو برد بالا هم کیفیتش افتضاه شد مجبور شدم بیام اسیاتک
سلام،بچه های آسیاتکی ببینید رو این ip تایم اوت دارین یا نه؟ 46.224.0.12
مشترک تعرفه 10 مگابیت هستم.سرعت دانلود تو روز و شب از 250 بیشتر نمیشه!!قبلا روز تا 700-800 و حتی تا 1 بالا میرفت اما حالا شب و روز سرعتم زیر 300 هست.تمام شرکت های اینترنتی تو ایران کلاهبردارن. فقط بحث سر این هست که کدوم کمتر کلاهبردای میکنه.به خدا وایمکس ایراسنل سرویس قبلیم شرف داشت به این آسیا تک.ایرانسل 1 مگابیت نامحدود میگیری(128 کیلوبایت) با ضریب اشتراک یک به 8. حداقل این هست خیلی از ساعات همون 128 دانلود میکنه و سرعت هیچوت کم تر از 16 نمیشه!اما اسیا تک واقعا داره کم فروشی میکنه.به پشتیبانی زنگ میزنم میگن خطت نمیکشه! آخه لعنتی اگر نمیکشه چرا قبلا با سرعت 1 دانلود میکردم؟!
از همش بدتر اینکه وقتی تماس میگیری اسیاتک پشتیبان میگه ما سایت سافت 98 رو مبنا قرار میدیدم انگار ما رو الاغ گیر آورده سروری که روی خود اسیاتک گذاشته شده و سرور داخلی اونم از خود آسیاتک هست رو مبتا قرار میدن یه جوری میگه انگار ما اینقدر الا غ هستیم که فرق سرور داخلی و دیتای داخلی آسیاتک که داره دانلود میشه رو از اینترنت بین المللی که پهنای باند واقعی به اون اختصاص یافته در اکانتینگ نمیتونیم تشخیص بدیم
اینجاست که حتی پشتیبان مشتری رو از الا غ هم کمتر میدونه. کلا در ایران همیشه مشتری رو الاغ میدونن ختم به آسیاتک تنها نمیشه .......
Last edited by amin885; 06-09-2014 at 07:27.
سرویس 10 مگ آسیاتک سرعت دانلود زیر 250؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)