کلاغ ------------------پر
گنچشک--------------پر
قطبی-----------------پر
.
.
.
.
.
.
.
.
دنیزلی--------------پر
.
.
.
.
.
.
پس کی انصاری فرد---------------------- پر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
کلاغ ------------------پر
گنچشک--------------پر
قطبی-----------------پر
.
.
.
.
.
.
.
.
دنیزلی--------------پر
.
.
.
.
.
.
پس کی انصاری فرد---------------------- پر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا فقط دارن دفاع می خرن ؟
پس مهاجم چی ؟ ابی توره هم که رفت !
نمیدونم شاید هنوز دایی تو تیم دست دارهولی خدایی شوت و سانتر هاش از سطح بازیکنای ایرانی بالاتره !
مشخص بود دنیزلی نمیاد
آدم باید احمق باشه حضور توی جام باشگاهای اروپا رو به خاطر مربی گری توی لیگ ایران از دست بده
خدا لعنت کنه این دایی را که این جوون را به این روز انداخت.
ز كريمي و نيكبخت ميخواهم در پرسپوليس بمانند
هدايتي: دادكان و پروين، وينگادا را تاييد كرده بودند
خبرگزاري فارس: رئيس سابق هياتمديره باشگاه پرسپوليس گفت: ياد گرفتهايم هميشه يك نفر را مقصر ناكامي بناميم اما دادكان و پروين هم وينگادا را تاييد كرده بودند.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره شايعه پيوستن بازيكنان پرسپوليس به استيل آذين تصريح كرد: همانطور كه گفتهام قصد ندارم بازيكني را از پرسپوليس به استيلآذين بياورم مگر اينكه شرايط خاصي باشد. من از كريمي و نيكبخت تقاضا ميكنم در تيم اول خود يعني پرسپوليس حضور داشته باشند تا به شايعاتي كه در چند روز اخير گفته شده پاسخ داده شود. درست است كه از پرسپوليس رفتهام اما هنوز دلم با اين تيم است. البته استيلآذين را نيز همانند پرسپوليس دوست دارم.
وي در جواب اين سئوال كه چرا وينگادا را به عنوان سرمربي به پرسپوليس آورديد و از او بيش از حد حمايت كرديد؛ اظهار داشت: به زودي حرف هاي ناگفتهام را بازگو ميكنم اما آقاياني كه دنبال اين هستند كه همه چيز را سر يك نفر خراب كنند بدانند دادكان پس از حضور وينگادا در ايران به من تبريك گفت و او را تاييد كرد. همچنين علي پروين در گفت و گو با رسانه هاي نوشتاري از حضور وينگادا در ايران ابراز خرسندي كرد. من كه فوتبال نيستم اما آنهايي كه فوتبالي بودند هم نظرشان اشتباه بود؟
وي افزود: نميخواهم از فردي دفاع كنم اما من در يارگيري پرسپوليس دخالت نداشتم و وينگادا نيز با نظر هياتمديره و تاييد عليآبادي به پرسپوليس پيوست. با اين حال شما نمي دانيد حاشيه ها در اين فصل چه بر سر پرسپوليس آورد.
هدايتي در خصوص فروش باشگاه استيلآذين گفت: اين تيم به هيچ قيمتي فروشي نيست و آقايان بيهوده به فكر حاشيهسازي براي اين تيم نباشند. ما با كمترين هزينه به ليگ برتر آمديم و با يك چهارم هزينه نسبت به پارسال جواناني جوياي نام را به فوتبال ايران تحويل داديم. حالا بايد جواب زحمات خود را در ليگ برتر ببينيم و بازيكناني را به فوتبال معرفي كنيم كه شايد لياقت حضور در تيم ملي را داشته باشند.
هدايتي خاطر نشان كرد: از تمام افرادي كه روز گذشته به دعوت من پاسخ دادند تشكر ميكنم. آنها نشان دادند كه چه ارزش زيادي براي باشگاه استيلآذين قائل هستند. ما سعي ميكنيم با برنامهريزي گسترده به فكر حضور پرقدرت در ليگ برتر و حتي آسيا باشيم.
پس از ديدار با انصاريفرد
وينگادا شماره حساب داد و رفت
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس بامداد امروز تهران را ترك كرد.
به گزاري خبرگزاري فارس، نلو وينگادا شب گذشته پس از ديدار با انصاري فرد، شماره حساب بانكي خود را به مديرعامل پرسپوليس داد و بامداد امروز تهران را به مقصد پرتغال ترك كرد.
وينگادا يك هفته به مسئولان باشگاه پرسپوليس فرصت داده 50 درصد باقي مانده از قراردادش را به حساب او واريز كنند.
انشالله استقلال که بیاد درست میشه...
آره، جالبیش اینه که همیشه پی معجزه می گردید،فصل اول یا مثل بیگ زاده همیشه مصدومه یا مثل برهانی کلاغها ی آزادی رو قتل عام می کنه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)