منم دنبال خبری در این زمینه بودم اما انگار هنوز مشخص نیست اجرا شده یا نه.
بله مشترک دائمی میشید.
منم دنبال خبری در این زمینه بودم اما انگار هنوز مشخص نیست اجرا شده یا نه.
بله مشترک دائمی میشید.
واقعا اینگار با مودم مصرف خیلی بالاتر حساب میشه! قبلا چند نفری اینجا اشاره کرده بودند. من مصرف نتم تقریبا ثابت هست و دایم هم چک میکنم هم از داخل گوشیم و هم سایت شرکت استفاده یکنواختی هم دارم و جز خودم کسی از نتم استفاده نمیکنه روزانه 150-200 مگ استفادم هست البته من دانلود ندارم فقط وبگردی و شبکه های اجتماعی. اما دو روزی که سیمکارت روی مودم انداختم بیش از 800مگ مصرف شده که خیلی زیاده! نمیدونم علتش چی میتونه باشه البته چهار پنج تا تست سرعت هم گرفتم اما دیگه چهارصد مگ که نمیشه.
اگه سرعتت بالا بوده باشه تستهات حجم زيادي ميگيره نثلا ميليني هر كدوم ٣٠-٤٠ مگ مصرف ميكنه
اگه با اسپيد تست گرفتي كه نشون ميده بهت چقدر مصرف مرده هر تست
اگه سرعتت فرقی نکرده حجم تستهای اسپیدتست نباید تفاوت چندانی با قبل داشته باشه. اما به عنوان یه معیار اگه بخوای دستت بیاد: من دیروز با مودم وایفای 4G و روی گوشی، با اسپیدتست 3 تا تست گرفتم. 2 تا از سرورهای داخلی و یکی از سرورهای خارج کشور. 2 تا تست داخلی با متوسط سرعت دانلود 29.5مگابیت و اون تست خارجی با سرعت 0.3 مگابیت. همین تستها 84مگابایت ترافیک مصرف کرد. در واقع چون تست خارجی سرعتش خیلی پایین بود، برای اون 2تا تست داخلی هر کدوم حدود 40مگابایت ترافیک مصرف شده.
یادمه یکی دو هفته پیش هم 4-5 تا تست دور و ور 27-28مگابیتی گرفتم، نزدیک 300مگابایت ترافیک مصرف شد. (اینا رو از روی آمار خود گوشی میگم.)
Last edited by bilmazlar; 17-02-2016 at 08:24.
این بسته نامحدود چطوره؟
بعد برای خرید مودم 4g کدوم رو پیشنهاد میدید؟!
خیلی مسخرس به خدا !! من تا حالا نتونستم با این برنامه مسخره ایرانسل من وارد بشم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول به گوگل تولز گیر میده ! نصب میکنم بعد آپدیت و ... آخرشم همون ارور اولیه !!
با چند تا گوشی تست کردم !! نشد که نشد !! دِ لامصب چه مرگتهکسی تا حالا اینجور مشکلی ندیده ؟
![]()
بسته نیم ساعته نامحدود اگه فول خط بده 4جی راحت میشه 6 7 گیگ برداشت تو نیم ساعت،حتما توصیه میکنم بهتون که قبل دانلود فایل مورد نظرتون رو روی یک سرور ایرانی ریموت کنید که ماکزیمم سرعت دانلود رو بهتون میده(من خودم اول فایل مورد نظرم رو شاتل لند ریموت میکنم بعد از اونجا دانلود میکنم که سرعتش 3.5 مگابایت میشه کمه کمش)
مودم هم من خودم E3372 دارم که دانگل هست اگه خط دهی 4جی تو منطقتون خوب هست و وای فای براتون مهم نیس(نت رو از طریق یو اس بی بهتون میده که میتونین با هات اسپات کردن کامپیوتر(باید دانگل وای فای هم داشته باشید) یا لپتابتون از طریق وای فای هم به اشتراکش بزارید) حتما بهتون توصیه اش میکنم من که خیلی راضی هستم گاهی اوقات سرعت تا 40 مگابیت هم بالا میره
داداش رمز عبور شما اشتباهه به احتمال زیاد یه بار ریست کنید به منم همون ارور رو میداد رمزمو ریست کردم درست شد
به سایت زیر برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید اگه به دلیل اشتباه زدن زیاد رمز عبور قفل شده باشه باید قفل گشایی رو بزنید رمز یکبار مصرف میفرسته از طریق اس ام اس بعد قفلش باز میشه باید بازم بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم یه رمز یکبار مصرف میفرسته براتون میزنید و رمز جدید رو وار میکنید تمام رمز شما ریست میشه و میتونید وارد حساب خودتون بشین
Last edited by saeed_punisher2013; 17-02-2016 at 13:10.
من یبار همچین مشکلی داشتم میگفت رمز اشتباه هس زنگ زدم 700 رمز عوض کرد درست شد الان هم با گوشی هم با بلو استکس کار میکنه
شما روی بلواستکس تست کن
Sent from my D6503 using Tapatalk
من چندین ساله از کنترل حساب اینترنتی استفاده میکنم و رمز رو هم میدونم
روی همین نرم افزار مسخره بلکه 100 بار رمز رو عوض کردم !! چندین بار هم رو گوشی های دیگه تست کردم !! نشد که نشد :|:|:|:|:|:|
یعنی زنگ بزنم 700 ؟ ( حداقل خوبه که مرکز پشتیبانی همشریاموننبذار بزنیگیم ببینیم چی تحویلمون میدن
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)