تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1936 از 4105 اولاول ... 936143618361886192619321933193419351936193719381939194019461986203624362936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,351 به 19,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کلا حرفایی میزنین جالبه
    هرکی دوست داره میتونه بره مدرک بگیره
    شما هم بحث درس خوندن تو دانشگاه دولتی رو پیچوندی و کلا بحثت در مورد بی سوادی دانشگاه آزاد هست (( در این زمینه مثل اینکه یه ذره داری عقده گشایی میکنی -- کلا زیاد از ریخت و قیافشون هم خوشت نمیاد ))

انتظار داری طرف با مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری بری سربازی ؟؟
    انتظار داری یه کسی که ارشد یا دکتری داره و کلی زحمت کشیده واسه درس خوندن و در دوران امریه شاید هم استاد باشه بره سربازی بیگاری بکشه ؟؟

یه کسی که ارشد یا دکتری داره رو داری با یه دیپلم یا کمتر دیپلم مقایسه میکنی و انتظار داری باهاشون یکسان برخورد بشه ؟؟

ولی در مورد این یه تیکه حرف شما

درس خوندن ,بهرش رو هم در بخشی که مربوط به علم و کار میشه خواهند برد دیگه ربطی به سایر بخش ها نداره که!!
    بحث سربازی هم همینه
    مردم قراره 2 سال برن بیگاری بکشن

و به نوعی کارگری کنن (( دیگه توهین های شخصیتی تا هزار جور حرف خوردن به کنار که دیگه بدترین دوران عمر تو سربازی هست ))
    پس دکتر و مهندس لزومی نداره برن بیگاری و حرف بخورن

پس بحث مدرک به سربازی هم مربوط میشه
    هرکی مدرک بالاتر باشه فحش کمتر میخوره و کمتر کار میکنه

ارشد و دکتری هم لزومی به بیگاری ندارن
    درس خونده و باید یه جا سودش رو ببینه
    Last edited by wooooow; 30-12-2013 at 00:10.

2. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اصولا به کسی ربط نداره که کی چقدر درس خونده شما درس خوندی برای خودت خوندی عزیز من .. درس خوندن شما چه سودی برای نظام یا اون فرد دیپلمه داره که باید جور شما رو بکشه ؟؟
    اگر فردی با دیپلم رفت خدمت و بیشتر خدمت کرد بعد ادامه تحصیل داد تکلیف اون مدت اضافه ای که خدمت کرده چی مبشه ؟؟
    انقدر کسری و معافی بی خود دادن که نیرو کم اوردن مجبور شدن خدمت رو زیاد کنن .. به امید خدا با حذف یک سری از کسری ها و معافیت های بیجای دیگه ای این روند افزایش زمان خدمت قطع میشه

tapatalk
    مسئله همینجاست همینجور که طبق گفته شما که میگین درس خوندن ملاکی نیست برای اینکه یک شخصی که لیسانس یا مدارک بالاتر تحصیلی داره خدمت کمتری بکنه سابقه جبهه یا خدمت پدر هم دلیل نمیشه طرف بیاد 16ماه کسری بیاره و در حق بقیه اجحاف بشه چون مزایای رفتن به جبهه و بقیه مسایل سر سهمیه بالای ورود به دانشگاه و سر کار رفتن و چیزای دیگه به اندازه کافی ازش بهره میبرن

4. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

.. درس خوندن شما چه سودی برای نظام

tapatalk
    فکر کنم شما داری تو این مملکت زندگی نمیکنی !!

درس خوندن چه سودی واسه نظام داره ؟؟

یعنی پیشرفت و ..... که تو ممکلت به وجود میاد همش خود به خود از آسمون میفته رو زمین ؟؟
    دکتر و مهندی های مملکت در هزار زمینه داره خدمت میکنن واسه همین ملت جزو آدم نیست ؟؟

طرف یه عمر رفته درس خونده و بعدش هم خدمت میکنه واسه مملکت رو داری با یه .... مقایسه میکنی ؟؟

طرف درس میخونه میره واسه همین ملت کار میکنه
    پس حقش هست که در زمینه هایی (( سربازی )) بین اون و بقیه کسایی که زور دیپلم گرفتن هم به خودشون ندادن هم فرق گذاشته بشه

مقایسه بعضی دوستان واقعا جالبه
    Last edited by wooooow; 30-12-2013 at 00:03.

6. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اون عزیزی که میگه بین کسی که درس خونده و نخونده نباید فرق باشه

اصلا شما از لحاظ سوادی مقایسه نکن من نوعی فوق لیسانس رشته مهندسی از دانشگاه دولتی هستم 26 سالمه و الان باید برم خدمت یعنی با 2 سال خدمت وقتی کارت پایان خدمتمو بگیرم 28 سالمه

به نظر شما بین من و کسی که 18 سالگی میره خدمت و وقتی میاد بیرون 20 سالشه نباید فرقی باشه؟

من 2 سال فرصت استخدام تو این مملکت را دارم اما اون دیپلمه 10 سال فرصت داره

در هر صورت این قانون برداشتن کسری تحصیلات یک قانون اشتباه مثل دیگر قانونهای اشتباه این مملکت

8. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مسئله همینجاست همینجور که طبق گفته شما که میگین درس خوندن ملاکی نیست برای اینکه یک شخصی که لیسانس یا مدارک بالاتر تحصیلی داره خدمت کمتری بکنه سابقه جبهه یا خدمت پدر هم دلیل نمیشه طرف بیاد 16ماه کسری بیاره و در حق بقیه اجحاف بشه چون مزایای رفتن به جبهه و بقیه مسایل سر سهمیه بالای ورود به دانشگاه و سر کار رفتن و چیزای دیگه به اندازه کافی ازش بهره میبرن
    اول این رو بگم که کسری جانبازی و ایثارگری نفس های اخرشه همین الان که فقط به قبل 72 میدن اونم مدتش رو کم کردن و احتمالا کنسلش کنند کلا مثل قبل ...

فکر کنم شما داری تو این مملکت زندگی نمیکنی !!

درس خوندن چه سودی واسه نظام داره ؟؟

یعنی پیشرفت و ..... که تو ممکلت به وجود میاد همش خود به خود از آسمون میفته رو زمین ؟؟
    دکتر و مهندی های مملکت در هزار زمینه داره خدمت میکنن واسه همین ملت جزو آدم نیست ؟؟

طرف یه عمر رفته درس خونده و بعدش هم خدمت میکنه واسه مملکت رو داری با یه .... مقایسه میکنی ؟؟

طرف درس میخونه میره واسه همین ملت کار میکنه
    پس حقش هست که در زمینه هایی (( سربازی )) بین اون و بقیه کسایی که زور دیپلم گرفتن هم به خودشون ندادن هم فرق گذاشته بشه

مقایسه بعضی دوستان واقعا جالبه
    اول این که بزرگوار اینجا دعوا نداریم داریم بحث میکنیم و نظرمون رو میگیم ..
    بعد هم جای خالی نگذار دوست عزیز شما که تحصیل کرده هستید .

شما کل پست من رو فقط اولش رو نقل کردید من منظورم از نظام تو سربازی بود هرچند که درصد خیلی کمی از تحصیل کرده ها در رشته خودشون مشغول میشن
    من سوالم این بود که اگر فردی دلش خواست اول بره خدمت بعد تحصیلات ش رو ادامه بده تکلیف مدت اضافه ی که خدمت کرده چی میشه

tapatalk
    Last edited by SNOW PATROL; 30-12-2013 at 00:19.

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

کلا حرفایی میزنین جالبه
    هرکی دوست داره میتونه بره مدرک بگیره
    شما هم بحث درس خوندن تو دانشگاه دولتی رو پیچوندی و کلا بحثت در مورد بی سوادی دانشگاه آزاد هست (( در این زمینه مثل اینکه یه ذره داری عقده گشایی میکنی -- کلا زیاد از ریخت و قیافشون هم خوشت نمیاد ))

من به هر کسی که کاری رو که بر عهده گرفت رو درست و به نحو احسن انجام بده احترام قایلم حالا میخواد دانشجو باشه از هر نوعیش تا یه سبزی فروش سر کوچه!
    من لزومی نمیبینم که بحث رو ادامه بدم چون هر کدوم یه سری استدلال برای خودمون داریم که محترمه.
    نظر من همونی بود که گفتم.
    نظر شما هم محترمه ولی من ترجیح میدم مال خودم رو داشته باشم.
    و فقط زمانی حرف شما رو قبول میکنم با جان و دل که مدرک=علم واقعی و کارایی باشه
    فقط یه نکته اونم اینکه فک نکنم جایی تو دنیا پیدا کنین که مثل ایران همه عقده مدرکشون و عناوین مختلف رو داشته باشن و انتظار اینکه چون یه مدرک دارن باید همه جا و در هر شرایطی بهرش رو ببرن و در مقابل کسی رو که سراغ یه شغل آبرو مند رفته به این صورت تحقیر کنن بخاطر مدرک که جلوش ... بذارن!،همین ایالات متحده کدوم مسولش رو دیدن که تو رسانه ها یا میون مردم بهش بگن دکتر،مهندس و... بر خلاف ایران که اگه یه روزی هم تو یه برنامه ای مجری یادش بره عنوان رو کامل ذکر کنه بهش تذکر بدن!
    در ضمن طبق استدلال شما شاهزاده انگلیس چون تحصیل کردس و شاهزاده اصلا نباید اسم خدمت رو جلوش آورد چه برسه به خود خدمتحالا بماند که رفته بود یه مدت عراق واسه خدمت!

12. 2 کاربر از Why Why Why بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اول این که بزرگوار اینجا دعوا نداریم داریم بحث میکنیم و نظرمون رو میگیم ..
    بعد هم جای خالی نگذار دوست عزیز شما که تحصیل کرده هستید .

شما کل پست من رو فقط اولش رو نقل کردید من منظورم از نظام تو سربازی بود هرچند که درصد خیلی کمی از تحصیل کرده ها در رشته خودشون مشغول میشن
    من سوالم این بود که اگر فردی دلش خواست اول بره خدمت بعد تحصیلات ش رو ادامه بده تکلیف مدت اضافه ی که خدمت کرده چی میشه

tapatalk
    ما که دعوا نداریم ولی سخن بعضی دوستان جالبناک هست

در مورد خط آخر بحثتون هم مشکل من نیست
    میتونن برنن قانون بزارن که بعدش پولشو بگیرن (( به ازای خدمت اضافه ))

//

ملاک حال فعلی افراد هست
    کسی که الان رفته سربازی با هر مدرکی اگه میتونست بالاتر میگرفت و میرفت سربازی

اون چیزی هم که شما میگی درصدش از کسایی که قبل سربازی درس میخونن کمتره
    اکثرا بالاترین مقطع تحصیلی رو که دارن تا قبل سربازی میگیرن

به 2 دلیل

1 - از درس دور نمیشن و حال و هوای درس دارن (( بعد از 2 سال باید رفت کل درسا رو خوند و شاید عذاب اور باشه ))
    دانشجو دیدم میگه من 5 سال قبل مدرک گرفتم و الان میگه تو دانشگاه مشکل دارم و به استاد میفرمایند یادم نمیاد

2 - از مزایاش تو سربازی استفاده کنن

///

به هر حال کسی که میتونه میره میگیره
    اونی هم که نتونه خب میخواست بگیره
    بقیه قرار نیست عذاب بکشن چون یک نفر نرفته درسشو نخونده

اون قانون قدیم فک کنم خیلی خوب بود ولی متاسفانه برداشته شد
    قانونی که به ازای هر مقطع تحصیلی از سربازی کم میکرد

کارشناسی 2 ماه
    ارشد 4 ماه
    و.....

و خوشبختانه قانون های امریه و خدمت با مدرک فنی (( در قسمتی که نیاز به همون مدرک دارن )) هنوز راه فراری از سربازی هست

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کارشناسی یک ماه بود
    ارشد 2 ماه دوست عزیز

tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من به هر کسی که کاری رو که بر عهده گرفت رو درست و به نحو احسن انجام بده احترام قایلم حالا میخواد دانشجو باشه از هر نوعیش تا یه سبزی فروش سر کوچه!
    من لزومی نمیبینم که بحث رو ادامه بدم چون هر کدوم یه سری استدلال برای خودمون داریم که محترمه.
    نظر من همونی بود که گفتم.
    نظر شما هم محترمه ولی من ترجیح میدم مال خودم رو داشته باشم.
    و فقط زمانی حرف شما رو قبول میکنم با جان و دل که مدرک=علم واقعی و کارایی باشه
    فقط یه نکته اونم اینکه فک نکنم جایی تو دنیا پیدا کنین که مثل ایران همه عقده مدرکشون و عناوین مختلف رو داشته باشن و انتظار اینکه چون یه مدرک دارن باید همه جا و در هر شرایطی بهرش رو ببرن و در مقابل کسی رو که سراغ یه شغل آبرو مند رفته به این صورت تحقیر کنن بخاطر مدرک که جلوش ... بذارن!،همین ایالات متحده کدوم مسولش رو دیدن که تو رسانه ها یا میون مردم بهش بگن دکتر،مهندس و... بر خلاف ایران که اگه یه روزی هم تو یه برنامه ای مجری یادش بره عنوان رو کامل ذکر کنه بهش تذکر بدن!
    در ضمن طبق استدلال شما شاهزاده انگلیس چون تحصیل کردس و شاهزاده اصلا نباید اسم خدمت رو جلوش آورد چه برسه به خود خدمتحالا بماند که رفته بود یه مدت عراق واسه خدمت!

بحث من و شما به جایی نمیرسه چون هرکدوم نظر خودمو داریم
    منم به نظرتون احترام میزارم

ولی به شخصه خیلی ستم میدونم کسی با مدرک دکتری و ارشد بره سربازی بعدش تو آموزشی یه استوار که دیپلم هم نداره بیاد به آدم چرت و پرت بگه (( این آدم بخواد به یکی بگه (( به خصوص همون تحصیل کرده )) بره دستشویی بشور باید بلند شد زد تو گوشش - ولی حیف تو سربازی نمیشه این کار رو کرد

کارشناسی یک ماه بود
    ارشد 2 ماه دوست عزیز

tapatalk

اونو من مثال زدم - چیزی تو ذهنم نبود
    ایشاالله بشه 2 سال
    Last edited by wooooow; 30-12-2013 at 01:13.

16. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

اگه میخوای از این قانون استفاده کنی سریعتر استفاده کن
    چون اونطور که خبرهایی منتشر شده گویا قراره این قانون هم یا حذف بشه یا مدتش کمتر بشه

یعنی دیگه فرقی نمیکنه طرف کجا خدمت کنه (( اگه هم فرق کنه اختلافش زیاد نیست ))

///////

علاوه بر این مثل اینکه مدت زمان کسری بسیج هم قراره کم بشه

///////
    کلا کسری های سربازی یکی بعد از دیگری دارن حذف میشن
    من دفترحه رو فرستادم و قراره اسفند برم خدمت از این بابت مشکلی نیست عزیز خودم که خوندم منطقه جنگی 18 ماه خدمت داره و مناطق بد آب و هوا 19 ماه باید ببینیم چی میشه.
    در مورد حذف بسیج و ایثارگری هم فعلا حرفش هست هنوز ولی اینکه به عمل برسه خیلی میطوله

ببنین من کمی با صحبتتون مخالفم گرچه خودم لیسانسم!
    افرادی هستن تو جامعه که بنا به دلایل متعددی نمیتونن در یه بازه مشخصی به تحصیلات دانشگاهی داشته باشن!
    حالا این افراد در قسمتهای مختلفی در جامعه دارن کار میکنن و همین ماها روزانه مستقیم یا غیر مستقیم داریم از خدماتشون به نوعی استفاده میکنیم.
    حالا چرا یکی که بواسطه پول تونسته بره و تو یه دانشگاه آزاد یا غیز انتفاعی ناکجا آباد با پول باباش مدرک اونم با معدل ۱۲ بگیره باید خدمت رو شاهانه بگذونه بعد اون بدبختی که نتونسته وارد بشه رو همه انتظار داشته باشن که تو خدمت پدرش رو دربیارن!!

موضوع اینی که شما میگی نیست,بلکه اصل خدمت در این زمان که ماهیت جنگها عوض شده زیر سوال هست.سوال این هست که چرا باید خدمت به محلی تبدیل بشه که هیچ سودی برای سرباز نداشته باشه!
    سوال این هست که چرا نباید عدالتی وجود داشته باشه,سوال این هست که چرا باید هر شب یه قانونی بذارن و خیلی ها ازش بصورت مثبت استفاده کنن بعد بیان بگن که اشتباه بودن و قانون رو باز یه شبه عوض کنن و دیگری ها نتونن از اون مزیتی که قبلی ها استفاده کردن بهره ببرن!!!!!

با وجود اینکه خودم لیسانس هستم اونم دانشگاه سراسری و یک رشته خوب ولی این حرفو منم قبول دارم انصافا الان دیگه همه لیسانسن و به نظر من این قانون رو برای این گذاشتن که تعداد لیسانس ها زیاد شده ولی فکر می کنم برای فوق لیسانس ها و دکتری باید قانون کسری وجود داشته باشه

اون عزیزی که میگه بین کسی که درس خونده و نخونده نباید فرق باشه

اصلا شما از لحاظ سوادی مقایسه نکن من نوعی فوق لیسانس رشته مهندسی از دانشگاه دولتی هستم 26 سالمه و الان باید برم خدمت یعنی با 2 سال خدمت وقتی کارت پایان خدمتمو بگیرم 28 سالمه

به نظر شما بین من و کسی که 18 سالگی میره خدمت و وقتی میاد بیرون 20 سالشه نباید فرقی باشه؟

من 2 سال فرصت استخدام تو این مملکت را دارم اما اون دیپلمه 10 سال فرصت داره

در هر صورت این قانون برداشتن کسری تحصیلات یک قانون اشتباه مثل دیگر قانونهای اشتباه این مملکت
    درسته منم می خوام بگم واسه فوق لیسانس ها و دکتری باید وجود داشته باشه ولی در مورد لیسانس متاسفانه تعداد لیسانس ها دیگه واقعا زیاد شده و همین باعث شده که کسری تحصیلاتو بردارن .مشکل بزرگ این مملکت اینه که هرکی میره سربازی در رشته مورد نظر خودش نمی تونه خدمت کنه و واسه همین برای ما 2 سال مثل عقب گرد می مونه.
    Last edited by neon_91; 30-12-2013 at 08:31.

18. 3 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •