تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1936 از 2014 اولاول ... 936143618361886192619321933193419351936193719381939194019461986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,351 به 19,360 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : بازیکن پیشین تیم فوتبال استیل آذین در بازگشت از لیگ اسلواکی تاکید کرد دیگر به بازی در این کشور ادامه نخواهد داد و فصل آینده در یکی از دو تیم استیل آذین یا پرسپولیس بازی خواهد کرد.
    محمد پروین در حاشیه دیدار عصر دوشنبه استیل آذین و کوثر لرستان با بیان این مطلب در گفتگویی افزود: من روز شنبه پس از پایان مسابقات لیگ اسلواکی به ایران بازگشتم. حضور در لیگ این کشور تجربه خوبی برای من بود. فوتبال اسلواکی و لیگ این کشور تفاوت های زیادی با فوتبال ایران دارد. در لیگ اسلواکی فوتبال با تکیه بر قدرت بدنی دنبال می شود و خشونت مسابقات بسیار زیاد است. من در لیگ این کشور با بازی قدرتی آشنا شدم که همین می تواند در آینده به من کمک کند.

وی با اشاره به اینکه تیمش در اسلواکی عنوان ششم را به خود اختصاص داد افزود: به خاطر پدرم دیگر به لیگ اسلواکی باز نمی گردم با اینکه از چند تیم این کشور پیشنهاد داشتم اما دیگر تمایلی به بازی در لیگ اسلواکی ندارم.
    محمد پروین در خصوص حضورش در تیم های ایرانی گفت: من به تازگی از اسلواکی بازگشتم و هنوز با تیم و باشگاه خاصی مذاکره نکرده ام. در روزهای آینده برای انتخاب تیم آینده خود تصمیم گیری خواهم کرد.
    پروین افزود: اولویت اولم برای فصل آینده پرسپولیس و تیم استیل آذین است. البته در صورتی به استیل آذین می روم که این تیم بتواند جواز صعود به لیگ برتر را به دست آورد.
    وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان باشگاهم تمایل داشتند در این تیم بمانم اما دیگر میلی به ماندن در این تیم نداشتم. می خواهم مجددا فوتبالم را در لیگ ایران تجربه کنم و اگر فرصت شد به تیم های بزرگتراروپایی بروم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : علي پروين در حاشيه بازي پرسپوليس و استيل آذين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا به امروز از هيچ كانديدايي حمايت نكردم و هر چه از زبان من گفته شده كذب محض است. سعي مي‌كنم روز شنبه نام فرد مورد نظرم را به مردم اعلام كنم. وي در خصوص حضورش در پرسپوليس گفت: همه چيز را به بعد از انتخابات موكول مي‌كنم و تا آن وقت هيچ خبري نخواهد بود. پروين در خصوص سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: پرسپوليس بازيكن با تعصب مي‌خواهد و سرمربي خارجي و به درد اين تيم نمي‌خورد.
    پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضورش در استيل آذين يادآور شد: فعلا فقط هوادار هستم. به باشگاه استيل آذين و حسين هدايتي تبريك مي‌گويم كه پس از دو سال تلاش به خواسته خود رسيد. اميدوار هستم اين تيم در آينده در ليگ برتر موفق باشد.

پروين درباره پرسپوليس خاطرنشان كرد: انصاري فرد كار سختي دارد. به نظرم ديگر اين تيم نياز به تغيير مديريت ندارد چون فصل گذشته به اندازه كافي ضربه خورد. بهتر است به جاي شايعات پرسپوليس در فصل و نقل و انتقالات قوي كار كند تا در آينده موفق شود.
    وي در خصوص شكست تيم ملي مقابل چين گفت: اين يك بازي دوستانه بود تا قطبي بتواند بازيكنان خود را بشناسد. نتيجه بازي اهميتي ندارد. ديدار با كره شمالي حساس ترين روز فوتبالي براي ما است و بايد در آن ديدار حساس خودمان را نشان دهيم و كار را با يك برد شيرين به اما و اگر نكشانيم.
    پروين افزود: بازيكنان تيم ملي بايد در 20 دقيقه اول بازي با كره شمالي هوشيار باشند تا جواب 70 ميليون ايراني را بدهند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: عليرضا نيكبخت واحدي و افشين پيرواني در ورزشگاه تختي تهران حضور پيدا كردند. عليرضا حقيقي، عليرضا نيكبخت واحدي، ‌افشين پيرواني،‌حسين هدايتي، جعفر كاشاني، حسين كلاني، محمد پروين و برخي از پيشكسوتان پرسپوليس براي ديدن بازي استيل آذين و كوثر لرستان به ورزشگاه تختي آمدند.
    حدود 5 هزار هوادار از نزديك نظاره‌گر بازي امروز استيل آذين و كوثر لرستان هستند. آنها با كاورهاي قرمز متحدالشكل به تشويق شديد بازيكنان مي‌پردازند.
    اين ديدار در چارچوب ليگ دسته اول برگزار مي شود. استيل آذين در صورت كسب يك امتياز به ليگ برتر صعود مي كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: جلسه هماهنگي بين مديران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپوليس برگزار شد. در اين جلسه انصاري فرد و واعظ آشتياني با بررسي مسائل جاري بر وجود هماهنگي دائمي بر تشديد رقابت در صحنه هاي ورزشي بازرگاني و تبليغات بين استقلال و پرسپوليس تاكيد كردند. مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس با تاكيد بر اين واقعيت هستند كه صحنه ورزش بدون رقابت فاقد روح است. واعظ آشتياني و انصاري فرد با تشخيص اين ضرورت بر تشكيل شوراي مشترك خط مشي بين دو باشگاه تاكيد و مقرر داشتند اين شورا با در اختيار داشتن دبيرخانه دائمي نسبت به تهيه نظام نامه هاي مختلف اقدام كند در اين جلسه مقرر شد دبيرخانه اين شورا در محل مستقل تشكيل و به مدت 6 ماه مسووليت شوراي مشترك خط مشي استقلال و پرسپوليس به عهده حسين منتظر موعود، قائم مقام باشگاه پرسپوليس باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : بهادر عبدي در گفت و گویی در مورد روزهاي بدي كه پرسپوليس پشت سر گذاشت تصريح كرد: هواي اوضاع پرسپوليس را بايد از شرايط ابري هم بدتر توصيف كرد. بعد از يك فصل ناموفق مقابل 95 هزار هوادار باختن اتفاق خوبي نيست. عده اي مي گويند براي بازيكنان اين باخت مهم نيست اما اين طور نيست.
    وي افزود: هنوز هم ناراحت هستم. روال عادي زندگي ام تغيير كرده است. ما زحمت خود را كشيديم اما نشد. قبول دارم تلاش ما براي رسيدن به پيروزي كافي نبود.
    اين بازيكن ادامه داد: بنيادكار تيم ضعيف تري نسبت به الشباب بود. بدشانسي هم در اين زمينه مهم بود. تغييرات پي در پي كادر فني نيز به تيم ضربه زد.

عبدي در پاسخ به اين سئوال كه چرا حضور او در تركيب پرسپوليس با استقبال روبرو نمي شود گفت: اين مشكل از زماني پيش آمد كه قطبي با شيث رضايي دچار اختلاف نظر شد. اگر من سال هاي زيادي در دفاع راست بازي كنم هرگز نمي توانم حتي يك بازي معمولي هم انجام دهم چه رسد به اينكه بازي خوبي را انجام دهم.
    اين هافبك تاكيد كرد: من قرباني اين اختلاف شدم. شيث بازيكن محبوب هواداران بود و بازي كردن به جاي او براي هر بازيكني سخت بود. البته همين مسئله باعث شد تا او نزديك ترين دوستم در پرسپوليس شود.
    عبدي افزود: بازي در پست غير تخصصي با توجه به فيزيكي كه من داشتم باعث انرژي منفي به هواداران شد. تلاش مي كردم نظرها را تغيير دهم اما علاقه مندان به پرسپوليس همگي به خوبي فوتبال را مي فهمند.
    عبدي يادآور شد: با تغيير شرايط و حضور وينگادا خوشبختانه به پست خودم بازگشتم. من بازيكني هستم كه بايد درگير شوم. براي تيم زحمت بكشم. يك بازي ساده را انجام دهم. همان كاري كه بازيكنان اروپايي انجام مي دهند.
    عبدي در پاسخ به اين سئوال كه چطور وينگادا از او به عنوان بازيكن اصلي استفاده كرد؛ اظهار داشت: فقط خواست خدا بود. يك روز در تمرين آقاي باقري نبود و وينگادا من را در همان پست گذاشت و خوشش آمد. بعد از آن روز بود كه به صورت ثابت بازي كردم. با تلاش خودم توانستم به تركيب تيم بازگردم و هيچ مسئله ديگري دخيل نبود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده دروازه بان اسبق تيم ملي و مربي دروازه بان هاي پرسپوليس گفت: اهل سياست نيستم و علاقه اي هم ندارم که وارد دنياي سياست شوم.
    وي ادامه داد:شايعه حضورم در ستاد انتخاباتي يکي از کانديداهاي رياست جمهوري صحت ندارد. از همين جا چنين مسئله اي را تکذيب مي کنم.
    عابدزاده که اين روزها از فوتبال فاصله گرفت در انتها گفت: تصميم دارم تامدتي درباره فوتبال صحبت نکنم و فقط اتفاقات را تماشا کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : دو بازیکن برزیلی برای مذاکره با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه هفته جاری به دفتر ایین باشگاه می روند.
    دو بازیکن برزیلی که هنوز پست بازی اشان هم مشخص نشده است روز پنجشنبه هفته جاری برای مذاکره با مدیران این باشگاه به دفتر انصاری فرد خواند رفت و در صورت توافقات اولیه در انتظار مشخص شدن سرمربی جدید و آغاز تمرینات خواهند بود تا با حضور در تمرینات تست فنی بدهند و در صورت صلاحدید سرمربی قرارداد خود را امضا کنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : محسن ارزانی مدافع میانی فصل گذشته تیم پیام مشهد برای حضور در تیم پرسپولیس با انصاری فرد به توافق رسید.
    محسن ارزانی مدافع میانی تیم فوتبال پیام مشهد با مدیران پرسپولیس برای حضور در این تیم به توافق رسید و طی چند روز آینده به عنوان یکی از سهمیه های لیک یکی به جمع سرخپوشان اضافه خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مجید فرخزادی در گفتگویی درباره استعفای هدایتی گفت: استعفای حسین هدایتی هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و فقط در مصاحبه ها این اخبار مطرح شده است و باید سازمان تربیت بدنی این استعفا را قبول كند.
    وی در پاسخ به این سوال كه بازیكنان پرسپولیس با نظر كدام مربی جذب می شوند، گفت: پاسخ این سوال را مدیر عامل باشگاه باید بدهد و من هم اگر موفق به تماس با آقای انصاری فرد شدم این سوال را از ایشان خواهم پرسید.
    عضو هیئت مدیره باشگاه درباره تشكیل جلسه هیئت مدیره باشگاه برای بررسی وضع این تیم گفت: مشخص نیست این جلسه چه موقع برگزار خواهد شد هر موقع اعلام شود من هم در این جلسه شركت خواهم كرد.

سخنگوی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تهران درباره تعیین سرمربی جدید تیم هم گفت : هنوز جلسه ای تشكیل نشده است و نمی توانم درباره این موضوع صحبت كنم

.......................

کانون هواداران پرسپولیس : تعدادی از بازیکنان فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تهران به دلیل نارضایتی از سیاست های باشگاه پرسپولیس تمایلی به تمدید قرارداد با این تیم ندارند.این بازیکنان تهدید کرده اند در صورتی که شرایط باشگاه به حد ایده آل آنها نرسد ، قرارداد خود را با این تیم تمدید نمی کنند.
    با توجه به این که باشگاه پرسپولیس تهران بدون تسویه حساب با بازیکنان فصل گذشته و عدم پرداخت بدهی های آنها شروع به جذب بازیکنان جدید کرده و حتی درصدی از مبلغ قراردادشان را نیز پرداخت کرده است، تعدادی از بازیکنان پرسپولیس که البته بازیکنان تاثیرگذاری هستند و حتی تعدادی از آنها جزو ملی پوشان نیز هستند، به شدت ناراضی هستند و حتی این نارضایتی را به مدیران باشگاه نیز اعلام کرده اند.

گفتنی است ، این احتمال وجود دارد که در روزهای حساس نقل و انتقالات ، علیرغم عملکرد خوب قرمزپوشان در بازار خرید و فروش بازیکن ، بحرانی از این نوع گریبان مسئولان باشگاه را بگیرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مصطفی دنیزلی سرمربی تیم بشیکتاش ترکیه که همراه این تیم قهرمان سوپر لیگ ترکیه شد، قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد تا حضورش در پرسپولیس منتفی شود.
    در حالی که مدیران تیم پرسپولیس خبر از مذاکره با مصطفی دنیزلی سرمربی تیم بشیکتاش ترکیه می دهد و در انتظار جواب وی هستند، این مربی در فاصله دو روز بعد از قهرمانی این تیم در سوپر لییگ ترکیه با مسولان باشگاه بشیکتاش برای تمدید قرارداد سه ساله اش با این باشگاه به توافق رسیده است و قرار است طی چند روز آینده قرارداد خود را با این تیم امضا خواهد کرد.
    گفتنی است شب گذشته در اطراف باشگاه بشیکتاش در محله ای با نام همین تیم (بشیکتاش) در شهر استانبول جشنی به مناسبت قهرمانی این تیم در سوپر لیگ ترکیه برگزار شد که دنیزلی هم در آن حضور داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •