تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1935 از 4105 اولاول ... 935143518351885192519311932193319341935193619371938193919451985203524352935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,341 به 19,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من به یک نتیجه رسیدم،هیچ وقت در امور مربوط به سربازی دلتون رو به پارتی خوش نکنید،در موارد بسیار بسیار نادر جواب داده،فقط باعث ناراحتی برای مشمول میشه چون دلخوشی الکیه
    همیشه زورتون رو برای کاری که میخواید بکنید اما همه شرایط رو در نظر بگیرید!
    حالا یه سوال دارم:
    شما حاظرید 16 ماه در جای بد و ناجور و دور خدمت کنید یا در شهر خودتون اداری و 21 ماه؟!!کلا بحث امروز ما این بود تو یگان !

2. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان دو تا سوال.
    اگه یکی الان بخواد برای معاف از رزم اقدام کنه چقدر پروسش طول میکشه؟
    واسه همه معاف از رزمها مثل اون دوست بالایی مینویسن معاف از رزم,رژه,نگهبانی و.....؟
    واسه مشکل دریچه قلب چه نوع معاف از رزمی صادر میشه؟

در ضمن اونایی که افتادن شهر خودشون خدمت و در بخش اداری کار میکنن,جمعه ها میتونن بیان خونه یا اینکه نه؟منظور اینه که تعطیلات رسمی که تعطیل هست بخش اداری میتونن بیان خونشون؟
    دوست عزیز تعطیل رسمی بتونی خونه باشی یا نه قانون خاصی نداره،بستگی به اون یگانی که توش خدمت میکنی داره!من تو یگانی هستم که شیفت اداری هستم و پنجشنبه جمعه ها تعطیلیم سرباز ها هم از 4 شنبه ساعت 2 میریم خونه تا شنبه ساعت 7 صبح خونه ایم،ساختمون بقلیمون باز نظامیه سربازاش از یه رده دیگه هستن ولی اصلا نمیتونن برن خونه
    بله اینجوریه!مهم یگان خدمتی جنابعالیه

4. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا حالا که قراره سربازی دو ساله بشه یعنی شده دیگه اینجور که این ها سفت و سخت گرفتن ..

امریه چی میشه اون وقت ؟؟؟ تو قانون بیش از 2 سال سربازی رو مجاز ندونسته حالا ..اگر بشه امریه گیر آورد اونم باید 24 ماهه باشه درست

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا حالا که قراره سربازی دو ساله بشه یعنی شده دیگه اینجور که این ها سفت و سخت گرفتن ..

امریه چی میشه اون وقت ؟؟؟ تو قانون بیش از 2 سال سربازی رو مجاز ندونسته حالا ..اگر بشه امریه گیر آورد اونم باید 24 ماهه باشه درست
    این رو مطمعن باش امریه هم صد در صد تحت تاثیر قرار میگیره،هم اینکه پذیرش رو کاهش میدن هم اینکه مدت زمانش رو بیشتر میکنن
    اینا که شب میخوابن صبح بلند میشن یه تبصره میسازن

7. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خیلی قانون بدی برای سربازی گذاشتن نه به زمان ما که طرف میومد 16ماه کسری میاورد نه به الانکه داران کسری کلن برمیدارن

اخه مگه میشه کسی که زیر دیپلم یا دیپلم هست سربازیش با کسی که لیسانس-فوق لیسانس- دکترا داره یکی باشه کسری مدرک تحصیلی بهش تعلق نگیره
    ببنین من کمی با صحبتتون مخالفم گرچه خودم لیسانسم!
    افرادی هستن تو جامعه که بنا به دلایل متعددی نمیتونن در یه بازه مشخصی به تحصیلات دانشگاهی داشته باشن!
    حالا این افراد در قسمتهای مختلفی در جامعه دارن کار میکنن و همین ماها روزانه مستقیم یا غیر مستقیم داریم از خدماتشون به نوعی استفاده میکنیم.
    حالا چرا یکی که بواسطه پول تونسته بره و تو یه دانشگاه آزاد یا غیز انتفاعی ناکجا آباد با پول باباش مدرک اونم با معدل ۱۲ بگیره باید خدمت رو شاهانه بگذونه بعد اون بدبختی که نتونسته وارد بشه رو همه انتظار داشته باشن که تو خدمت پدرش رو دربیارن!!

موضوع اینی که شما میگی نیست,بلکه اصل خدمت در این زمان که ماهیت جنگها عوض شده زیر سوال هست.سوال این هست که چرا باید خدمت به محلی تبدیل بشه که هیچ سودی برای سرباز نداشته باشه!
    سوال این هست که چرا نباید عدالتی وجود داشته باشه,سوال این هست که چرا باید هر شب یه قانونی بذارن و خیلی ها ازش بصورت مثبت استفاده کنن بعد بیان بگن که اشتباه بودن و قانون رو باز یه شبه عوض کنن و دیگری ها نتونن از اون مزیتی که قبلی ها استفاده کردن بهره ببرن!!!!!

9. 8 کاربر از Why Why Why بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز تعطیل رسمی بتونی خونه باشی یا نه قانون خاصی نداره،بستگی به اون یگانی که توش خدمت میکنی داره!من تو یگانی هستم که شیفت اداری هستم و پنجشنبه جمعه ها تعطیلیم سرباز ها هم از 4 شنبه ساعت 2 میریم خونه تا شنبه ساعت 7 صبح خونه ایم،ساختمون بقلیمون باز نظامیه سربازاش از یه رده دیگه هستن ولی اصلا نمیتونن برن خونه
    بله اینجوریه!مهم یگان خدمتی جنابعالیه
    الان اگه تو ستاد که نظامی هست یکی تو بخش اداریش بکار گرفته بشه باز این شانس براش هست<؟

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیلی قانون بدی برای سربازی گذاشتن نه به زمان ما که طرف میومد 16ماه کسری میاورد نه به الانکه داران کسری کلن برمیدارن

اخه مگه میشه کسی که زیر دیپلم یا دیپلم هست سربازیش با کسی که لیسانس-فوق لیسانس- دکترا داره یکی باشه کسری مدرک تحصیلی بهش تعلق نگیره
    اینو خدایی قبول دارم، بعضیا اینقدر کسری میشدم که موقع خدمت یه چیزی هم بهشون بدهکار میشدن.
    درسته که کسریا نباید تا این حد زیاد باشه، ولی دیگه تا این حد هم نباید کم بشه.
    مثلا کسری مناطق بد آب و هوا و چندتای دیگه ورندارن خیلی بهتره.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

12. 4 کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آخخخخ گفتی
    کلی سر این موضوع باید عذاب بکشیم
    زورمون میاد بریم با مدرک کارشناسی یا کارسناسی ارشد از یه دیپلم 20 ساله حرف بخوریم

ولی حداقل خوبیش اینه داشتن مدرک یه ذره خدمت رو آسون میکنه و میشه به امریه فکر کرد

ببنین من کمی با صحبتتون مخالفم گرچه خودم لیسانسم!
    افرادی هستن تو جامعه که بنا به دلایل متعددی نمیتونن در یه بازه مشخصی به تحصیلات دانشگاهی داشته باشن!
    حالا این افراد در قسمتهای مختلفی در جامعه دارن کار میکنن و همین ماها روزانه مستقیم یا غیر مستقیم داریم از خدماتشون به نوعی استفاده میکنیم.
    حالا چرا یکی که بواسطه پول تونسته بره و تو یه دانشگاه آزاد یا غیز انتفاعی ناکجا آباد با پول باباش مدرک اونم با معدل ۱۲ بگیره باید خدمت رو شاهانه بگذونه بعد اون بدبختی که نتونسته وارد بشه رو همه انتظار داشته باشن که تو خدمت پدرش رو دربیارن!!

موضوع اینی که شما میگی نیست,بلکه اصل خدمت در این زمان که ماهیت جنگها عوض شده زیر سوال هست.سوال این هست که چرا باید خدمت به محلی تبدیل بشه که هیچ سودی برای سرباز نداشته باشه!
    سوال این هست که چرا نباید عدالتی وجود داشته باشه,سوال این هست که چرا باید هر شب یه قانونی بذارن و خیلی ها ازش بصورت مثبت استفاده کنن بعد بیان بگن که اشتباه بودن و قانون رو باز یه شبه عوض کنن و دیگری ها نتونن از اون مزیتی که قبلی ها استفاده کردن بهره ببرن!!!!!

اول اینکه
    اینطوری که شما میگی نیست
    فکر کنم دیگه واسه ملت جا افتاده دانشگاه ازاد یعنی بری داخلش پول بدی قبول بشی
    دانشگاه آزاد داریم تا آزاد
    همون واحد های آزاد هم بعضی ها اینقدر سخت میگیرن که دیگه نفسی نمیمونه
    (( ضمنا خیلی از کسایی که ارشد دولتی خوندن مدرک کارشناسی ازاد رو دارن ))

و دوم
    اینکه کسی رفته با پول باباش درس خونده و مدرک گرفته
    خب تونسته و رفته گرفته

دانشگاه دولتی رو که از مردم نگرفتن !! گرفتن ؟؟
    اونایی که نمیتونن هزینه آزاد بدن برن دانشگاه دولتی درس بخونن یا دانشگاه غیر انتفاعی که هزینه ای نداره

مشکل اینجاست بعضیا زورشون میاد درس بخونن
    طرف دانشگاه سراسری قبول نمیشه بعد هزینه آزاد نداره هزارتا دلیل بهونه میاره !!!

خب طرف بره دولتی بخونه اگه وافعا مرد درس خوندن هست تا از مزایای مدرک تو سربازی استفاده کنه !!

شما حاظرید 16 ماه در جای بد و ناجور و دور خدمت کنید یا در شهر خودتون اداری و 21 ماه؟!!کلا بحث امروز ما این بود تو یگان !
    گویا این قانون هم قراره یا حذف بشه یا کمتر بشه مدتش
    چند روز قبل خبری در این مورد خوندم ولی هنوز تایید نشده

حتی صحبت داره میشه که مدت زمان کسری بسیج هم کم کنن !!!!!!
    Last edited by wooooow; 29-12-2013 at 23:36.

14. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اول اینکه
    اینطوری که شما میگی نیست

و دوم
    اینکه کسی رفته با پول باباش درس خونده و مردک گرفته
    خب تونسته و رفته گرفته

اونایی که نمیتونن هزینه آزاد بدن برن دانشگاه دولتی درس بخونن یا دانشگاه غیر انتفاعی که هزینه ای نداره

خب طرف بره دولتی بخونه اگه وافعا مرد درس خوندن هست تا از مزایای مدرک تو سربازی استفاده کنه !!

شما یا نگرفتی من چی گفتم یا اینکه نخواستی بگیری!!
    طبق استدلال شما هر کی درس خوند و یه مدرک گرفت ,صرف اینکه مدرک داره باید تو هر بخشی بهش امتیاز بدن!!
    میری صف نونوایی باید دیپلم بره کنار چون لیسانس اومده,لیسانس بره کنار چون فوق اومده,فوق بره کنار چون دکتر اومده!!!!
    درس خوندن ,بهرش رو هم در بخشی که مربوط به علم و کار میشه خواهند برد دیگه ربطی به سایر بخش ها نداره که!
    در ضمن شما جوری میگی که اگه کسی ندونه فک میکنه که همه واحدهای دانشگاه آزاد در حد هاروارد و ام آی تی و پرینستون هست سطحشون!
    در ضمن اگه کسی از بیرون بیاد و ندونه ما که میدونیم خیلی ها که مدرک لیسانس و بالاتر دارن ۱ درصدم سواد ندارن!!
    و طبق قانون دارندگی و برازندگی مدرک گرفتن و دارن کیفشو میبرن!

16. 3 کاربر از Why Why Why بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آخ

اول اینکه
    اینطوری که شما میگی نیست

و دوم
    اینکه کسی رفته با پول باباش درس خونده و مدرک گرفته
    خب تونسته و رفته گرفته

خب طرف بره دولتی بخونه اگه وافعا مرد درس خوندن هست تا از مزایای مدرک تو سربازی استفاده کنه !!!
    اصولا به کسی ربط نداره که کی چقدر درس خونده شما درس خوندی برای خودت خوندی عزیز من .. درس خوندن شما چه سودی برای نظام یا اون فرد دیپلمه داره که باید جور شما رو بکشه ؟؟
    اگر فردی با دیپلم رفت خدمت و بیشتر خدمت کرد بعد ادامه تحصیل داد تکلیف اون مدت اضافه ای که خدمت کرده چی مبشه ؟؟
    انقدر کسری و معافی بی خود دادن که نیرو کم اوردن مجبور شدن خدمت رو زیاد کنن .. به امید خدا با حذف یک سری از کسری ها و معافیت های بیجای دیگه ای این روند افزایش زمان خدمت قطع میشه

tapatalk

18. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •