پس اون 6 روز چی میشه؟
پس اون 6 روز چی میشه؟
هیچ isp اجازه فعال بودن همزمان 2 سرویس رو نمیده. همیشه طرح قبلی کنسل میشه بعد طرح جدید فعال میشه.
با IE که تست کردم و هر دو بدون مشکل باز هستن.
مشخصات اکانتت را بده ما استفاده کنیم، یه دعاییم به جونت بکنیم.اوضاع اقتصادی خرابه.
مگه همچین چیزی شدنیه. یعنی میشه مکآدرس یه مودم رو به یه مودم دیگه خوروند؟
ممنون دوستان
نمیدونم مشکل از کجاست (از پروتکل TLS/SSL هست ظاهرا بخصوص ack کردن) به همین خاطر کروم واسه من مشکل داره (آپدیت و بروز هست و تنظیمات رو هم به حالت اولیه برگردوندم اما تاثیر نداشت) با خیلی ازین سایتهای https دار بجز گوگل. در حالیکه فایرفاکس و IE تقریبا بدون مشکل کار میکنن! نتونستم حلش کنم.
منم امیدوارم این شرکت زودتر ورشکست بشه حیف وقت ندارم پیگیری کنم ADSL رو راه بندازن...
ربطی به مک ادرس نداره
یوزر و پسورد هر مودمی رو که تو مودم خودت ست کنی با همون اکانت وصل میشی
ایرانسلیا که زیاد از این کارا می کنند ولی مبین نت میگه نکنید خیرقانونیه![]()
پس اینکه میگن باید مودم هر چی باشه (شرکتی یا غیرشرکتی) اول مکآدرسش رو توی سیستم ثبت کنن تا بعد بشه به شبکه وصل شد چه نیازی بهش هست؟
دو تا سرویس نیست من همون طرحم رو قبل از اینکه تموم بشه تمدید کردم ولی 6 روز تا پایانش مونده بود یعنی انتظار داشتم بشه 36 روز ولی الان نوشته 31 روز.حالا اون حجم قبلی تا چند روز باقی میمونه همونی که الان با تمدید طرح از قبلی به این منتقل شد.
Last edited by Microsoft Windows; 14-12-2013 at 02:07.
ما که نمیخوایم با مودم یه شرکت دیگه مثلا با مودم ایرانسل به مبین نت وصل بشیم که نیاز به ثبت مک آدرس باشه. شما با استفاده از مودم های خود اون شرکت مثلا مبین نت، به جای این که با نام کاربری و کلمه عبور خودت به شبکه وصل بشی میتونی از نام کاربری و کلمه عبور یه کاربر دیگه مبین نت استفاده کنی و به شبکه وصل بشی.
Last edited by Mr.Aras; 14-12-2013 at 09:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)