من از مخابرات 128 کلاسیک دارم شبها با 460 دانلود میکنم حدوداً 8 تا 9 گیگ
برای دانلود خوبه ولی از ساعت 1 تا چند ساعت اولیه پیج نمی تونی باز کنی اگر هم باز بکنه خیلی طول میکشه
کلا میشه گفت اینترنت تعطیله ولی دانلودش حرف نداره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من از مخابرات 128 کلاسیک دارم شبها با 460 دانلود میکنم حدوداً 8 تا 9 گیگ
برای دانلود خوبه ولی از ساعت 1 تا چند ساعت اولیه پیج نمی تونی باز کنی اگر هم باز بکنه خیلی طول میکشه
کلا میشه گفت اینترنت تعطیله ولی دانلودش حرف نداره![]()
متاسفانه مکس نت فقط رو پشتیبانی و ثابت نگهداشتن سرعت در همون حداقل سرعتهاش متمرکز شده و کلا از بازار رقابتی که همه ی ISPها حداقل سرعتشونو از 200 تا 400 و حتی بیشتر کردن خیلی عقب مونده ( یعنی در حد 90 الی 100) همچنین کاهش سرعت اکانتهای نامحدود برنزه که تقریبا میشد گفت تنها اکانتهای قابل رقابت با رقبا رو کاهش داد اون هم در حد 25% و بیشتر و میشه گفت الان هیچ مزیتی در هیچ کدوم از اکانتاش نسبت به دیگر رقبا نداره و باید حتما یه فکری به حال خودش بکنه. من خودم چندین بار با مسئولان مکس نت در همین باره حرف زدم اما همش بهونه میارن و میگن ما داریم سرعتمونو ثابت نگه میداریم و از این حرفا...![]()
snr margin=20log(snr)
تو جواب شما دوست عزیز فقط به یه عکس اکتفا می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفدار هیچ شرکتی نباشید به نفعتون هست بهتره طرفدار منافع خودتون باشید اگه همین فردا گند بزنن به مخابرات 1 ساعت تحمل نمیکنم و میرم یه شرکت دیگه
البته دفعه ی بعد از 25 گیگ دانلود براتون عکس میزارم
تعریف دقیق برای اون دو ستمون که سوال داشتن!!
SNR Margin: Amount of increased noise that can be tolerated while maintaining the designed BER (bit error rate). The SNR Margin is set by Central Office DSLAM. If the SNR Margin is increased, bit error rate performance will improve, but the data rate will decrease. Conversely, if the SNR Margin is decreased, bit error rate performance will decrease, but the data rate will increase.
دوستان من چند روز دیگه سرویس تموم میشه واسه کافی نت میگن نامحدود خوبه
حالا این نامحدود 512 مخابرات ج.اب میده ؟؟؟
شما چه سرویس دیگه ای رو پیشنهاد می کنید الان 20 روزه که حجم تموم کردم باید دو سه روز یکبار حجم بخرم نمی صرفه
مخابرات 100 مگ مصرف داشته باشی 500 مگ میزنه به حساب
چیز شاقی نیست که براش مقاله بنویسن! اینجا توضیحش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود برا نامحدود 512 همون 64 کیلوبایت هست که برا کافی نت کافی نیست ولی سرویس های حجمی هم هزینه شما رو میبرن بالا
البته جواب دادنش به تعداد سیستم هاتون مربوط میشه به نظرم اگه دانلود نباشه سرویس 512 برا 3-4 دستگاه کافی هست حتی اگه هر 3 تا با هم یه بازی آنلاین مثل دوتا 2 رو انجام بدن بازم به مشکل نمی خورید (تست کردم)
والله من تعاریف عرفانی و مفهومی و فلسفی رو متوجه نمیشمولی چیزی که تو درس مخابرات 1 به ما گفتن این بود که snr (signal to noise ratio) یا همون نسبت سیگنال به نویز (اندازه ی سیگنال تقسیم بر اندازه ی نویز) هست و snr margin هم 20 برابر لگاریتم snr هست. حالا نمیفهمم کجای این چیزی که گفتم گنگ هست که دنبال تعاریف فلسفی میرید
![]()
فك كنم اشتباه ميكنى! خود snr واحدش دسى بل هست اينم نحوه محاسبش:
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)