تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1935 از 2550 اولاول ... 93514351835188519251931193219331934193519361937193819391945198520352435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,341 به 19,350 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان در جال حاضر کدوم شرکت اینترنت رایگان شبانش خوبه ؟

همارا افتضاحه
    می خوام از همارا جمع آوری کنم

زنگ زدم می گم جمع آوری کنید
    پشتیبان : باید حضوراً بیای درخواست کتبی بدی تا جمع آوری کنیم
    من از مخابرات 128 کلاسیک دارم شبها با 460 دانلود میکنم حدوداً 8 تا 9 گیگ
    برای دانلود خوبه ولی از ساعت 1 تا چند ساعت اولیه پیج نمی تونی باز کنی اگر هم باز بکنه خیلی طول میکشه
    کلا میشه گفت اینترنت تعطیله ولی دانلودش حرف نداره

2. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام خدمت دوستان همشهری و هم استانی خودم.

خدمت دوستان ماکس نتی عارضم که بله چندین روز و شب بود که مکس مشکل داشت. روز دهم همین ماه می، فقط 3 گیگ دان کرد. بعضی شبا هم مجبور بودی حتی 7 تا دانلود همزمان بذاری تا سرعت فول شه. بعضی شبا هم که سرویس از قبل از تایم رایگان قطع بود و با شب زنده داری و بعد از وصل شدن سرویس مثلا تونستم از 4 یا 5 دانلود بذارم. کلا بعد عید کیفیت سرویس اومده پایین و کاملا هم مشهوده.

ولی الان دوباره ثبات نسبی برگشته و تک لینک هم سرعت رو فول می کنه. یه رنج آی پی هم به قبلیا اضافه شده که با 128 شروع میشه.
    متاسفانه مکس نت فقط رو پشتیبانی و ثابت نگهداشتن سرعت در همون حداقل سرعتهاش متمرکز شده و کلا از بازار رقابتی که همه ی ISPها حداقل سرعتشونو از 200 تا 400 و حتی بیشتر کردن خیلی عقب مونده ( یعنی در حد 90 الی 100) همچنین کاهش سرعت اکانتهای نامحدود برنزه که تقریبا میشد گفت تنها اکانتهای قابل رقابت با رقبا رو کاهش داد اون هم در حد 25% و بیشتر و میشه گفت الان هیچ مزیتی در هیچ کدوم از اکانتاش نسبت به دیگر رقبا نداره و باید حتما یه فکری به حال خودش بکنه. من خودم چندین بار با مسئولان مکس نت در همین باره حرف زدم اما همش بهونه میارن و میگن ما داریم سرعتمونو ثابت نگه میداریم و از این حرفا...

4. 5 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

لطفا میشه این نکته که گفتید تفاوت snr و snr margin از کجا و کدوم مقاله یا لینک آوردید اگر میشه لینکش رو بدید ما هم مطالعه کنیم چون تا اونجا که من میدو نم هر دو تاش یک مفهومه و اونی که شما نوشتید کاملا غلطه
    snr margin=20log(snr)

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اولا که متن من تعریفی نبود، مشکلات رو تایید کردم و گفتم هم که کیفیت بعد عید پایین اومده.

آره کارمندشم. فقط اینو بگم که تا حالا تو هیچ شرکتی، این اندازه ثبات در دانلود ندیدم. یعنی الان تو بالای 6 ماهی که دارم استفاده می کنم، شاید 5 شب نباشه که دانلود من مختل شده باشه و اشکال هم از جانب اونا بوده باشه و همه شبا 9 گیگ رو داده چه تک لینک چه 10 لینک. وضعیت منم به نحوی هست که همه شبه و به طور مرتب باید دانلود داشته باشیم، تازه بازم کمبود داریم. حالا قیمتاش بالاست، مدیراش کلاهبردارن، حجم رو دولا پهنا حساب می کنن و ... بحثش جداست.

تا همین آذر سال پیش هم با مخابرات بودم و سرویس اولترا که وسطاش زدن لیمیت کردن و شبی 9 گیگ به 4-5 گیگ کاهش یافت و 20 روز مونده، سرویس رو جمع کردم.

خلاصه اینکه الان وضعتون خوبه، امیدوارم که تا بی نهایت هم وضع مخابرات خوب باشه و شما هم راضی، ولی با کمال احترام، بی ثبات تر از مخابرات در دانلود، آی اس پی سراغ ندارم. یه شب فول یه شب نصف و یه روز هم کمتر. یه شب سایتی که ازش دانلود می کردیم رو بعد نیم ساعت می زدن از دسترس خارج می کردن و درست بعد تموم شدن تایم شبانه، باز می کردن. ( منظورم لیمیتیشن های انفرادیه. واسه این قضیه شاهد و مدرک هم دارم- یعنی یادمه که اگه اون موقع رمضان نبود، نمی دونم چه بلایی سر دانلودهامون میومد ). یه روز آی پی اصفهان، یه روز آذربایجان و یه روز... کلا هر شرکتی که دست به لیمت عمدی بزنه ( البته نه به دلیل مشکل و فقط واسه جبران کمبود پهنای باند )، دیگه واسه من قابل اعتماد نیست، اگه یه روزی ماکس هم دست به چنین کاری بزنه، قطعا جمع خواهم کرد ولی تا اون موقع...
    تو جواب شما دوست عزیز فقط به یه عکس اکتفا می کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طرفدار هیچ شرکتی نباشید به نفعتون هست بهتره طرفدار منافع خودتون باشید اگه همین فردا گند بزنن به مخابرات 1 ساعت تحمل نمیکنم و میرم یه شرکت دیگه

البته دفعه ی بعد از 25 گیگ دانلود براتون عکس میزارم

7. 3 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تعریف دقیق برای اون دو ستمون که سوال داشتن!!

SNR Margin: Amount of increased noise that can be tolerated while maintaining the designed BER (bit error rate). The SNR Margin is set by Central Office DSLAM. If the SNR Margin is increased, bit error rate performance will improve, but the data rate will decrease. Conversely, if the SNR Margin is decreased, bit error rate performance will decrease, but the data rate will increase.

9. 3 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من چند روز دیگه سرویس تموم میشه واسه کافی نت میگن نامحدود خوبه
    حالا این نامحدود 512 مخابرات ج.اب میده ؟؟؟
    شما چه سرویس دیگه ای رو پیشنهاد می کنید الان 20 روزه که حجم تموم کردم باید دو سه روز یکبار حجم بخرم نمی صرفه
    مخابرات 100 مگ مصرف داشته باشی 500 مگ میزنه به حساب

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

لطفا میشه این نکته که گفتید تفاوت snr و snr margin از کجا و کدوم مقاله یا لینک آوردید اگر میشه لینکش رو بدید ما هم مطالعه کنیم چون تا اونجا که من میدو نم هر دو تاش یک مفهومه و اونی که شما نوشتید کاملا غلطه
    چیز شاقی نیست که براش مقاله بنویسن! اینجا توضیحش هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من چند روز دیگه سرویس تموم میشه واسه کافی نت میگن نامحدود خوبه
    حالا این نامحدود 512 مخابرات ج.اب میده ؟؟؟
    شما چه سرویس دیگه ای رو پیشنهاد می کنید الان 20 روزه که حجم تموم کردم باید دو سه روز یکبار حجم بخرم نمی صرفه
    مخابرات 100 مگ مصرف داشته باشی 500 مگ میزنه به حساب
    سرعت دانلود برا نامحدود 512 همون 64 کیلوبایت هست که برا کافی نت کافی نیست ولی سرویس های حجمی هم هزینه شما رو میبرن بالا
    البته جواب دادنش به تعداد سیستم هاتون مربوط میشه به نظرم اگه دانلود نباشه سرویس 512 برا 3-4 دستگاه کافی هست حتی اگه هر 3 تا با هم یه بازی آنلاین مثل دوتا 2 رو انجام بدن بازم به مشکل نمی خورید (تست کردم)

13. 3 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تعریف دقیق برای اون دو ستمون که سوال داشتن!!

SNR Margin: Amount of increased noise that can be tolerated while maintaining the designed BER (bit error rate). The SNR Margin is set by Central Office DSLAM. If the SNR Margin is increased, bit error rate performance will improve, but the data rate will decrease. Conversely, if the SNR Margin is decreased, bit error rate performance will decrease, but the data rate will increase.
    والله من تعاریف عرفانی و مفهومی و فلسفی رو متوجه نمیشم ولی چیزی که تو درس مخابرات 1 به ما گفتن این بود که snr (signal to noise ratio) یا همون نسبت سیگنال به نویز (اندازه ی سیگنال تقسیم بر اندازه ی نویز) هست و snr margin هم 20 برابر لگاریتم snr هست. حالا نمیفهمم کجای این چیزی که گفتم گنگ هست که دنبال تعاریف فلسفی میرید

15. 2 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

والله من تعاریف عرفانی و مفهومی و فلسفی رو متوجه نمیشم ولی چیزی که تو درس مخابرات 1 به ما گفتن این بود که snr (signal to noise ratio) یا همون نسبت سیگنال به نویز (اندازه ی سیگنال تقسیم بر اندازه ی نویز) هست و snr margin هم 20 برابر لگاریتم snr هست. حالا نمیفهمم کجای این چیزی که گفتم گنگ هست که دنبال تعاریف فلسفی میرید
    فك كنم اشتباه ميكنى! خود snr واحدش دسى بل هست اينم نحوه محاسبش:

17. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •