سلام دوست عزیز.خیلی خوش آمدین به جمع ما
صفحات قبل به یکی دیگه از دوستان چنتا آلترناتیو پیشنهاد دادم.یه نگاه بکنید من در خدمتم.اگر بتونید بیشتر از 1.5 هزینه کنید یه صدای عالی بهتون تحویل میدم.
سلام دوست عزیز.خیلی خوش آمدین به جمع ما
صفحات قبل به یکی دیگه از دوستان چنتا آلترناتیو پیشنهاد دادم.یه نگاه بکنید من در خدمتم.اگر بتونید بیشتر از 1.5 هزینه کنید یه صدای عالی بهتون تحویل میدم.
داداش صفحه ای ک گفتی رو پیدا نکردم و هزینه بیشتر مثلا تا چ بازه ای؟
صفحه قبل هست.از برند گلیدن چنتا آلترناتیو دادام.عکس سیستمهای بچه ها هم لینکش تو صفحه قبل هست.
دو جفت کامپوننت گلیدن m165 جفتی 360
آمپلیفایر ml 95.4هست 650
ساب گلیدن m12vb که 510 تومنه
یه آمپ دو کانال مثل 5602 حدود 340
پک برق و اکسسوری حدودا 220
داداش این ی کم زیادی گرون شد میتونی ی کم هزینه رو کم کنی
ارزش هزینه کردن رو داره.در هر صورت میتونید تک استیج نصب کنید.یعنی کامپ عقب و آمپ 5602 رو حذف کنید.
سلام حمید اقا
من این سیستم رو انتخاب کردم و تا چند روز دیگه پول رو به حسابتون میریزم که زحمت خرید رو بکشین ( شرمنده بخدا )
از همین الان بگم که من سیستم رو تا 1تومن میخواستم ولی تا همینجاش رو هم به زور اومدم البته با راهنمایی های شما عزیز دل
پخش : 7056 kenwood
امپیلی : rc70c4 gladen
کامپوننت : فعلا پول ندارم ولی اگه تا 100 تومن واسه ی جلو باندی سراغ دارین که من صدای در حد خوب ازش بگیرم ممنون میشم ( اگه ندارین بعدا پول دستم اومد میخرم شاید هم همینجوری راضی باشم و به کامپوننت واسه جلو نیازی نداشتم )
پک برق : 100 تومن
نمیدونم کابل اسپیکر و کابل 2.5 هم جزو همون پک برق هستش یا جداست ( منظورم هزینه هستش )
ساب باکس : من ساب روی طاقچه نمیخوام و اینکه یه ساب باکس تا 200 راضیم میکنه ( شرمنده گلیدن قیمتش تنده و اینکه من اهل بیس قدرتمند نیستم )
اگه امکان داره یه ساب باکس مینی خوش صدا تا 200 تومن معرفی کنید يا اينكه بگين ميتونم بجاي ساب عقب و جلوي ماشين رو كامپوننت بزارم ولي ساب باكس نبندم و باند ٦*٩ هم نبندم ؟
تا همینجا 1/250 تومن واسم اب میخوره که شما یه ساب باکس معرفی کنین ایشا... حله
من یه مشکل دارم و اون اینه که دوستم میگه که من حتما یه چیزی بگیرم که نمایندگیش توی رشت باشه مثل کنوود یا پایونییر که اگه مشکلی پیدا کرد نمایندگی جوابگو باشه و میگه که من الان این گلیدن رو از شما خریدم و نصاب یه اشتباهی رو سهوا انجام بده و مشکلی واسه امپیلی پیش بیاد یا یه چیز دیگه ...... معمولا نصاب ها کار اشتباهشون رو گردن نمیگرن و میگن امپیلی خودش مشکل داشته ولی اگه خود امپیلی از نمایندگیه خودش باشه مجبوره عوضش کنه و سالم تحویل بده در صورتی که همه ی اینا حدس و گمانه ولی برای ما که level مالیمون پایینه یکم ریسکه . حالا من از شما میخوام توی رشت یا حالا گیلان یه نفر رو معرفی کنین که کننده کار باشه ( ماهر و تمیزکار ) و یا اینکه متاسفانه باید بیام تهران
ممنون میشم کل سوالات رو جواب بدین و راهنماییم کنین
Last edited by mosi252; 30-11-2015 at 20:01.
سلام خسته نباشید
یه 207 دارم که مالتی مدیای فابریک دک روشه که قابلیت جدا شدن نداره .
میخوام یه پنل بگیرم که حداقل پنلش جدا بشه...مانیتورش رو برای دوربین سنسورم لازم دارم و میخوام بذارم باشه...فقط پنل رو میخوام عوض کنم ..
تا 300 بیشتر نمیخوام هزینه کنم قابل افزایش هم نیست لطفا وسوسه م نکنید
فقط یه پخشی باشه که امپ خور باشه ولی بدون امپ هم خوب جواب بده ..الان نمیخوام امپ بندازم چون فعلا پارکنیگ ندارم فقط داشته باشه که اگر بعدا بخوام یه آمپ مثلا 2 کاناله بذارم روش بشه! شایدم آمپ نذارم. اگه بذارم 2 کاناله بسه برام.
نمیخوام صدا تیز باشه..صدای نرم و شفاف ..البته نه بم! شفافی که تیز نباشه.
لطفا بهترین گزینه رو معرفی کنید .
خودم حدس میزنم باید از بین کنوود و جی وی سی و سونی باشه درسته؟آلپاین هم خوبه؟ کجاییه؟ یکی مدل Alpine CDE-141E رو معرفی کرد بهم گفت اینو بگیر...فقط نمیدونم با این پول کدوم مدل بهترینه.
باندام فابریک دک هست و توی در ها هم هست...فعلا به باند ها هم نمیخوام دست بزنم .
یه نفر بهم X-400 کنوود رو پیشنهاد داد.خوبه؟ مدل هاش مختلفه؟؟؟ مثلا میگن یه مدل eXelon داره! چی هست؟ سری جدیدشه؟؟؟
اگر پخش دیگه ای سراغ دارید که به نظرتون امکانات بهتری میده یا کلا بهتره در رنج 300 تومن معرفی کنید..حالا ده بیست تومن بالا پایین مهم نیست ولی دیگه بیشتر نشه.
فقط کیفیت خود پنل و دکمه هاش هم برام مهم هست چون من زیاد عادت ندارم با ریموت کار کنم فقط بتونه با دسته کنترلی کنار فرمون مچ بشه که آهنگا رو و آلبوم ها رو با اون دسته عوض کنم... و ظاهرش..نور صفحه ش زیبا باشه...
Last edited by Ali_softcenter; 30-11-2015 at 23:22.
درود
بهترین پخش تصویری با ویژگی تاچ را میخواستم بدونم؟
بالاخره آلپاین 148 گرفتم !
بهتره همه ایناس دیگه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)