تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1935 از 2403 اولاول ... 9351435183518851925193119321933193419351936193719381939194519852035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,341 به 19,350 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

گفتم شاید ثل مال اندیشه باشه که یه جای دیگه رو مینویسه
    بقیه سوالام چی فقط همین یکیشو بلد بودی؟

ازکدوم شرکت گرفتی ؟سرویسش چیه ؟
    بینهایتاش چنده ؟

در مورد سرعت فکر کنم از اون شرکت هایی باشه که همینجوری کیلویی سرعت میده

چون تو تست سرعت اون دوست عزیز سرعت تا 500 رفته (( تازه اونم با اسپید تست ))
    حالا معلوم نیست سرعت واقعیش چنده

ما که سرعتمون 900 هست اسپید تست 100 هم نشون نمیده
    حالا فرض کن اسپید تست 500 نشون میده سرعت تا چند میره !!

2. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان باز هم تذکر میدم که مشتبه نشین شرکت صبا نت یا همون ندا گستر صبا واسه کسانی که دانلود زیاد میخوان مناسب نیست بعد نگی نگفتی ها.
    سرعت بالا ارائه میده ولی رو سرویسهای محدود.
    من واسه گیم خریدم و اینکه نیاز هست بعضی دانلود های در حد 500 مگ رو سریع انجام بدم یه مقدار فرهنگ سازی در مورد دانلود انجام بشه بد نیست کسانی رو دیدم سرعت بالا 1 ماه به پستشون خورده 200 گیگ دانلود کردند در 1 ماه کل اینترنت رو بعضیها میخوان رو هارد داشته باشن به نظر من محدودیت حجمی و اعمال دانلود نا محدود منصفانه طرح های خوبی هست ولی هنوز یکم مشکل داره که اون هم به میزان حجم بر میگرده باید تعرفه حجم به نصف این که هست کاهش پیدا کنه که کاملا درست بشه وضعیت چون من که 4 مگ هست خط نتم فقط صبح تا شب روشن باشه مودمم 500 مگ حجم کم میشه ازم چون سرعت بالاست واسه همین هست که واسه سرعتهای بالا باید حجم های بالاتر با قیمت ارزونتر محاسبه کنند.

4. این کاربر از baba.uk_t_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

دوستان این قیمتای مخابرات قلقلکم کرده از اندیشه که خیلی وقته میخوام جمع کنم اما به دلیل داشتن دانلود زیاد شرکت خوبی پیدا نکردم هم ارزون باشه هم به دانلودام گیر نده برم مخابرات نظرتون چیه
    من 24 ساعت 7 روز هفته دارم آپلود و دانلود فول رنج میکنم با تورنت و....بازی آنلاین و وبگردیم دارم زیاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان اینجا کسی هست از لاهیجان مخابرات داشته باشه؟کلا چطوره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان اینجا کسی هست از لاهیجان مخابرات داشته باشه؟کلا چطوره؟
    من دارم
    خوبه

512 محدود سرعت 100 تا 150
    پینگ نسبتا خوبی داره

ساعات رایگان هم حدود 100 تا 120 میچرخه !!

1 تا 7

9. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

زنگ زدم 2020 گفتن اصلا طرح بینهایت نداریم در آینده نزدیک داریم!!

داره خودمونی میشه emaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

های وب مرکز 5 سرویس میده؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوستان باز هم تذکر میدم که مشتبه نشین شرکت صبا نت یا همون ندا گستر صبا واسه کسانی که دانلود زیاد میخوان مناسب نیست بعد نگی نگفتی ها.
    سرعت بالا ارائه میده ولی رو سرویسهای محدود.
    من واسه گیم خریدم و اینکه نیاز هست بعضی دانلود های در حد 500 مگ رو سریع انجام بدم یه مقدار فرهنگ سازی در مورد دانلود انجام بشه بد نیست کسانی رو دیدم سرعت بالا 1 ماه به پستشون خورده 200 گیگ دانلود کردند در 1 ماه کل اینترنت رو بعضیها میخوان رو هارد داشته باشن به نظر من محدودیت حجمی و اعمال دانلود نا محدود منصفانه طرح های خوبی هست ولی هنوز یکم مشکل داره که اون هم به میزان حجم بر میگرده باید تعرفه حجم به نصف این که هست کاهش پیدا کنه که کاملا درست بشه وضعیت چون من که 4 مگ هست خط نتم فقط صبح تا شب روشن باشه مودمم 500 مگ حجم کم میشه ازم چون سرعت بالاست واسه همین هست که واسه سرعتهای بالا باید حجم های بالاتر با قیمت ارزونتر محاسبه کنند.
    عزیز من تا افرادی مثل شما و امثال شما با همچین طرز فکری تو این مملکت زندگی می کنن و به دزدی و کم فروشی این شرکت ها و مسئولین میگن طرح درست وضع ما همین هست که هیچ ، بدترم میشه . تو کل دنیا برحسب کیلو بایت و مگابایته ولی تو ایران کیلو بیته .اینو چی میگی ؟
    بعدشم نیاز نداشتن یا کم اطلاعی خودت رو چرا به عموم نسبت میدی ؟!! شما از کجا می دونی که میزان دانلود و مصرف کاربرای خارجی چقدره ؟(بر اساس چه آماری) که میگی دانلود کاربرای ایرانی از سطح جهانی هم بالاتره و بدین وسیله ایده و طرحهای من در آوردی مخابرات و این شرکت های دزد رو موجه میدونی ؟

کاربرای خارجی یه فیلم دانلود می کنن با حجم 30 گیگ تو نیم ساعت بعد کاربر ایرانی همون فیلمو با حجم 2.5 گیگ و سرعت 20 کیلوبایت ، 4 روز یه ضرب وقت بذاره تا دانلود کنه. این کجاش انصافه .
    حتی تو نت همین کشور ، استان به استان زمین تا آسمان فاصله هست. تو تهران و یا چالوس و مشهد و اصفهان شرکت هست با ماهی 100 تومن سرعت 700 تا یک مگ میدن با دانلود نامحدود بعد اندیشه با هزینه ی بیشتر سرعت 60 کیلوبایت میده
    وقتی چنین طرز فکری از افرادی مثل شما بیان میشه چه انتظاری از این مخابرات و شرکت های دزد باید داشت. واقعا جای تاسفه

13. 10 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

عزیز من تا افرادی مثل شما و امثال شما با همچین طرز فکری تو این مملکت زندگی می کنن و به دزدی و کم فروشی این شرکت ها و مسئولین میگن طرح درست وضع ما همین هست که هیچ ، بدترم میشه . تو کل دنیا برحسب کیلو بایت و مگابایته ولی تو ایران کیلو بیته .اینو چی میگی ؟
    بعدشم نیاز نداشتن یا کم اطلاعی خودت رو چرا به عموم نسبت میدی ؟!! شما از کجا می دونی که میزان دانلود و مصرف کاربرای خارجی چقدره ؟(بر اساس چه آماری) که میگی دانلود کاربرای ایرانی از سطح جهانی هم بالاتره و بدین وسیله ایده و طرحهای من در آوردی مخابرات و این شرکت های دزد رو موجه میدونی ؟

کاربرای خارجی یه فیلم دانلود می کنن با حجم 30 گیگ تو نیم ساعت بعد کاربر ایرانی همون فیلمو با حجم 2.5 گیگ و سرعت 20 کیلوبایت ، 4 روز یه ضرب وقت بذاره تا دانلود کنه. این کجاش انصافه .
    حتی تو نت همین کشور ، استان به استان زمین تا آسمان فاصله هست. تو تهران و یا چالوس و مشهد و اصفهان شرکت هست با ماهی 100 تومن سرعت 700 تا یک مگ میدن با دانلود نامحدود بعد اندیشه با هزینه ی بیشتر سرعت 60 کیلوبایت میده
    وقتی چنین طرز فکری از افرادی مثل شما بیان میشه چه انتظاری از این مخابرات و شرکت های دزد باید داشت. واقعا جای تاسفه
    آخ قربون دهنت !!!!

ملت عادت کردن فقط ازشون دزدی بشه بعدش تیریپ روشن فکری برمیدارن که باید فرهنگ سازی بشه !!!!

15. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین دوست من جناب اقای time warp اینجا ایران هست شما تواناییش رو داری برو نت نا محدود بدون افت سرعت با سرعت بالا بگیر؟!!.
    این یک واقعیت هست که نت ایران رو یه مشت اقازاده برای منافع صرفا شخصی انحصاری کردنش وا اجازه ورود پهنای باند توسط شرکتهای داخلی برای افزایش رقابت و افزایش کیفیت نت رو نمیدن من که زورم نمیرسه بهشون شما اگه زورت میرسه برو حق پایمال شدتو بگیر ازشون. حالا که شرایط به این صورت هست و مسئولین ذره ای دلشون به حال ملت نمیسوزه فکر کن الان همه نت هارو نامحدود کنن میدونی چی میشه که؟ میدونی سرانه سرعت دانلود در طول شبانه روز و 365 روز سال به هر نفر چقدر میرسه؟ فکر میکنی اگر نت رو نامحدود کنن بعد ببینن عملا به فرض مثال به هر نفر 10 کیلوبایت سرعت واسه دانلود میرسه دلشون به حال کاربر میسوزه پهنای باند زیاد میکنن؟ این قانون دانلود منصفانه فقط و فقط واسه این اجرا شده که درامد اونها از قبال نت افزایش پیدا کنه البته واسه حال من که گیم انلاین میزنم هم بد نشده چون مصرف حجم کمی دارم و این محدودیت اجازه نمیده اونقدر شبکه شلوغ بشه که دیگه از زیاد بودن time oute و packet loss نشه طرف گیم انلاین برم. اره دوست من من سر پیازم یا ته پیاز که نظر من مهم باشه واسه اینا . کم زنگ زدم Isp سر و تهشون رو یکی کردم تا حالا؟ چی عوض شده؟ اینو اطمینان داشته باش هیچکس از اینترنتی که اینجا ارائه میشه حتی 1% راضی نیست. امروزه اینترنت با سرعت کمتر از 10mb اینترنت نیست اصلا شما یه سری با حجم روز افزون نرم افزارها و بازی ها بزن اگه چند سال پیش بازی خوب خوبش 2 گیگ بود الان شده 30 گیگ ولی سرعت تو ایران هنوز طبق قانون باید 128 باشه که واسه همون قدیمش هم فاجعه بود چه برسه به الان. یکمی واقع نگر باشین تو مملکتی نیستین که تعیین کننده ملت باشن ملت فقط باید برن پای صندوق بین بد و بدتر انتخاب کنن 70 میلیون ایرانی از اون زمانی که قانون 128 کیلوبیت برای سرعت نت وضع شد تونستن حتی جناب وزیر محترم ارتباطات رو یه بار استیضاح کنن؟ تا زمانی که واسه هر نفر یه خط جداگانه با ایپی مستقل و بدون هیچ گونه شیرینگ و با سرعت بالا در نظر گرفته نشه امید به داشتن سرعت ثابت و بالا بدون دردسر و time oute رو نداشته بایشن. شما بجای کوبیدن بی منطق برو زورت میرسه وزیر رو بکوب.

17. این کاربر از baba.uk_t_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •