اره لابد فردا میاد میگه میخوایم الکس فرگوسن را بیاریم
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اره لابد فردا میاد میگه میخوایم الکس فرگوسن را بیاریم
بحث محسن خلیلی چی می کنید؟
قرار بره استقلال؟!!!
عمراً
این توره حروم زاده هم که آخر رفت سپاهان!![]()
ايراد نداره ، حتما واسه پول رفت ديگهاین توره حروم زاده هم که آخر رفت سپاهان!![]()
البته امسال گلي به سر تيم نزد
از 2 قدمی با سر میزد تو تیرک
تک به تک ها رو هم میزد تو سینه دروازه بان
اول از همه بايد مدير تيم خوب باشه تا بازيکنا احساس امنيت کنن
يکي باشه که در اين نابساماني تا گفتي پول نيست يارو در نره
به انصاريفر اطميناني نيست
محسن بره اس... شوخيه قرنه
به قول عليرضا : عمرا
اين هم خبري از جادوگر مبني بر ...
علی کریمی: پيشنهادي نداشتهام؛ با هيچ تيمي مذاكره نكردهام
کانون هواداران پرسپولیس : كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران كه به دليل آسيبديدگي امروز در ديدار برابر چين به ميدان نرفت، در گفتوگویی، در خصوص وضعيت روند بهبود آسيبديدگياش اظهار كرد: در حال حاضر از ناحيهي پا خيلي احساس درد نميكنم و براي ديدار مقابل كرهشمالي مشكلي ندارم.
وي در پاسخ به شايعات اخير مبني بر پيشنهاد باشگاه استيلآذين به وي براي پيوستن به اين تيم در رقابتهاي ليگ برتر تصريح كرد: من چندين بار در گذشته اين مساله را گفتم و ديگر نميدانم به چه زباني بگويم كه من با هيچ باشگاهي تاكنون مذاكره نكردهام و از هيچ تيمي هم پيشنهادي نداشتم.
كريمي ضمن تكذيب پيشنهاد استيل آذين تاكيد كرد: پيشنهاد استيل آذين به من صحت ندارد و من در حال حاضر تنها به تيم ملي فكر ميكنم.
کانون هواداران پرسپولیس : چهار بازيكن خط خورده تيم ملي فوتبال ايران براي بازي با كره شمالي مشخص شدند.
ميثاق معمارزاده، ايمان مبعلي، عليرضا محمد و فرشيد طالبي چهار بازيكني هستند كه با نظر افشين قطبي در چين از كاروان تيم ملي جدا شده و به كره شمالي نميروند.
طبق اعلام قطبي از اين بازيكنان در ديدارهاي آينده استفاده ميشود.
همچنين مسعود شجاعي نيز فردا (سهشنبه) به اردوي تيم ملي در چين ملحق ميشود تا ايران را در بازي مقابل كره شمالي همراهي كند.
تيم ملي فردا به سمت پكن ميرود و پس از دو روز اردو در اين شهر عصر پنج شنبه به پيونگ يانگ سفر ميكند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)