تنوع ؟؟؟ من دایمی دارم. کلی بسته هست که چون دایمی دارم نمیتونم بخرم. مختص اعتباریه. تنها منتی که رو ادم میزارن میگن مکالمس ارزونه و میتونی حرف بزنی بعدا پول بدی
تنوع ؟؟؟ من دایمی دارم. کلی بسته هست که چون دایمی دارم نمیتونم بخرم. مختص اعتباریه. تنها منتی که رو ادم میزارن میگن مکالمس ارزونه و میتونی حرف بزنی بعدا پول بدی
دوستان من این مشکل رو دارم که وقتی page باز می کنی و وب گردی می کنی موردی نیست اما وقتی شروع به دانلود می کنم اینترنتم قطع میشه کسی راهکاری چیزی پیدا نکرده تا حالا؟؟؟؟
ایرانسل اگه بسته های 20 مگ - 40 مگ و ... رو برداره اپراتور بهتری میشه
کمتر به شعور مردم توهین میشه
منم مشکل مشابه شما رو دارم و منتظر تماس کارشناسان هستم
شما هم پیگیری کنید
پست من توی صفحات قبل:
من الان برای قطع و وصلی دیتا موقع دانلود به ایرانسل زنگ زدم
کارشناس شماره تماس از من گرفت
مشکلم رو ثبت کرد
قرار شد همکارانشون واسه پیگیری باهام تماس بگیرن
اول پرسید مودمم ایرانسله یا جدا خریدم
پرسید که با گوشی هم این مشکل رو دارم یا ندارم
مدل مودم رو پرسید
دوستانی که مشکل مشابه من رو دارن، با مودم لاک ایرانسل هم این مشکل وجود داره؟
اگر از گوشی جای مودم استفاده میکنید، روی گوشی هم این مشکل رو دارید؟
اگر کسی نخره خودشون جمع می کنن به همین راحتی. اما بعضی از مردم حتی حال ندارن فکر کنن چی به صرفه هست چی نیست فقط همون چیزی که جلو دستشون هست رو می خرن
سلام
بنده طبق حسابی که کردم . مشترکین اعتباری در صورتی که جزیره فعال کنند هزینه ی مکالمه ی ایرانسلیشون ایا مثل دایمی تقریبا نزدیک نخواهد شد؟
دقیقه ای 50 تومان حتی
مونده دکلی که هستی چند درصد بهت تخفیف بده. مثلا من کنار ی دکلم تو بیابون این همیشه تخفیف هاش هشتاد و پنجاه درصده ولی دکل تو شهر ندیدم ده بیست درصد بیشتر بده
فرستاده شده از هواوی میت 8
فعلا که بسته های شبانه 20 گیگ و روزانه 5 گیگ رو برداشته. بهتره بگیم اول این هارو بذاره بمونه و بعد ...
دیروز شماره و مشکلمو ثبت کردن امروز تماس گرفتن برای پریدن دیتا موقع دانلود
طرف اولش گفت مودمته
بعد گفت احتمالا از سیم کارتته و ببر امور مشترکین عوض کن
بعدش توضیح دادم که سیم کارت دیگه تو همین مودم مشکل نداره و هر سیم کارتی دوست دارید بهم بدید بعد از یک هفته همین جور میشه
اینا رو گفتم و قرار شد بعدا از یه لایه بالاتر بهم زنگ بزنن
اعلام آمادگی کردم که حضوری هر جا میخوان بگن برم و مشکل رو قشنگ بهشون نشون بدم
گفت اگر بچه های فنی لازم بدونن میگن که حضوری برم و مشکل رو نشون بدم
اگر مشکلم رو نتونن حل کنن توی سایت وزرارت ارتباطات شکایت مینویسم چون میدونم وزرات فشار میاره بهشون
قبلا تو سایت وزارت برای پارس انلاین شکایت نوشتم و سریعا باهام تماس گرفتن و تا قانعم نکردن تماس رو قطع نکردم
پارس آنلاین! یه شرکت خصوصی دستوپا بسته رو با ایرانسل بزرگ سالار و سرور همه دزدها مقایسه نکن اینها به هیچکس پاسخگو نیستند الان تصور میکنی خودشون نمیدونید قضیه چیه! . اینترنت یکساله من پنج شش ماه غیر قابل استفاده در حد زیر پنجاه کیلو بایت بود به جایی که متوسل نشدم نبود تا خودم خسته شدم . بله البته تماس میگیرند خیلی هم مودب حتی گاهی میگن میدیم بخش فنی بعد انها هم تماس میگیرند اما.... امیدوارم به نتیجه برسید بهرحال نرسیدن به نتیجه هم نباید مانع پیگیری حقمون بشه فقط از این بابت گفتم که دلخوش به این نباشید که....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)