تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1934 از 2605 اولاول ... 93414341834188419241930193119321933193419351936193719381944198420342434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,331 به 19,340 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

الان بازم زنگ زدم میگن مشکل شبکه است و درست میشه ، به ما هم اعلام نکردن کی درست میشه. گفتن بله این وضعیت از 5 شنبه به وجود اومده.

هیچ چیز دیگه ای هم نگفتن.

هر کسی حداقل روزی یه بار زنگ بزنه.
    Last edited by ericCantona; 10-06-2017 at 11:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز در سامانه 195 شکایت خودمو ثبت کردم

من خاطرم نیست توی قرارداد مخابرات از مصرف منصفانه چیزی ذکر شده باشه. کسی متن قرارداد رو داره؟

اگر چیزی در این مورد عنوان شده باشه عملا شکایت بی فایده هست

3. این کاربر از MahZi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

من خاطرم نیست توی قرارداد مخابرات از مصرف منصفانه چیزی ذکر شده باشه. کسی متن قرارداد رو داره؟

سلام نه تنها مصرف منصفانه ذکر نشده بلکه تو قرارداد به صورت کاملا صریح و شفاف گفته شده که مخابرات بدون درخواستی کتبی و رسمی کاربران، حق ندارد در پهنای باند و سایر مشخصات قرارداد تغییری اعمال کند یا قرارداد را یک طرفه فسخ کند !!! درد مام همینه که این کاهش پهنای باند نه فقط غیر اخلاقی که غیر قانونی بوده!!!

بعدشم اگه قرار به مصرف منصفانه باشه، چرا تمام مشترکین به 128 رسیدن؟ خود من این ماه اصلا به 25 گیگ نرسیدم.

نکته ی بعدی هم اینه که ما فقط به خاطر نامحدود بودن داریم سرعت 512 رو تحمل میکنیم. اگه مصرفمون بالا نبود، مرض نداشتیم با این سرعت منسوخ شده اینترنت بریم. مثلا خیلیامون پدر مادرامون تلگرام دارن و خب هر چقدر هم بهشون بگیم که هر چیزی رو تو تلگرام دانلود نکنن، باز میرن تمام ویدئوها و عکسا و فایلایی که براشون تو گروها و کانالا میاد رو دانلود میکنن و همین حداقل روزی دو گیگ رو مصرف میکنه. حتی اگه خودمون نه وبگردی کنیم نه شبا دانلود کنیم. حالا حساب کنید اگه مثلا من خودم نت حجمی 30 گیگه بگیرم، همین تلگرام یه هفته ای تمومش میکنه. کاری به فیلم و سریال و آهنگ و پی دی اف و درسا و کارامم ندارم. خودم پایان نامه م در حال اتمامه ولی الان لنگ این حرکت موندم و کارم عقب افتاده. چون بدون اینترنت واقعا پیش بردش سخته و غیرممکن حتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

سلام نه تنها مصرف منصفانه ذکر نشده بلکه تو قرارداد به صورت کاملا صریح و شفاف گفته شده که مخابرات بدون درخواستی کتبی و رسمی کاربران، حق ندارد در پهنای باند و سایر مشخصات قرارداد تغییری اعمال کند یا قرارداد را یک طرفه فسخ کند !!! درد مام همینه که این کاهش پهنای باند نه فقط غیر اخلاقی که غیر قانونی بوده!!!

بعدشم اگه قرار به مصرف منصفانه باشه، چرا تمام مشترکین به 128 رسیدن؟ خود من این ماه اصلا به 25 گیگ نرسیدم.

نکته ی بعدی هم اینه که ما فقط به خاطر نامحدود بودن داریم سرعت 512 رو تحمل میکنیم. اگه مصرفمون بالا نبود، مرض نداشتیم با این سرعت منسوخ شده اینترنت بریم. مثلا خیلیامون پدر مادرامون تلگرام دارن و خب هر چقدر هم بهشون بگیم که هر چیزی رو تو تلگرام دانلود نکنن، باز میرن تمام ویدئوها و عکسا و فایلایی که براشون تو گروها و کانالا میاد رو دانلود میکنن و همین حداقل روزی دو گیگ رو مصرف میکنه. حتی اگه خودمون نه وبگردی کنیم نه شبا دانلود کنیم. حالا حساب کنید اگه مثلا من خودم نت حجمی 30 گیگه بگیرم، همین تلگرام یه هفته ای تمومش میکنه. کاری به فیلم و سریال و آهنگ و پی دی اف و درسا و کارامم ندارم. خودم پایان نامه م در حال اتمامه ولی الان لنگ این حرکت موندم و کارم عقب افتاده. چون بدون اینترنت واقعا پیش بردش سخته و غیرممکن حتی.

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خیر مصرف منصفانه تو قرارداد ذکر نشده درواقع بعد از اینکه فروش نامحدودهارو جمع کردن این طرح سر زبونها افتاد یادمه یکی دو سال پیش که برای اولین بار این اصطلاح استفاده شد و قرار بود اجرایی بشه دوست عزیزی قرارداد رو در اختیار دیگران گذاشت و با استفاده از اون همه شکایت کردن و مثمر ثمر واقع شد و عقب نشستند اون زمان میگفتند حداکثر 19 گیگ مصرف منصفانست، ایشون متاسفانه همون موقع تخلیه کردن و رفتند
    Last edited by mi13; 10-06-2017 at 13:07.

7. این کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من که همون روز چهارشنبه که سرعت رو اوردن پایین شکایتم رو در 195 ثبت کردم ولی هنوز درست نشده
    ظاهرا اینا گردنشون کلفته و 195 هم کاری از پیش نمیبره

9. این کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سازمان تنظیم مقرارت در سیاستگذاری همیشه به نفع شرکتها عمل میکنه مثل محاسبه پلکانی قیمت پهنای باند، حذف آپلود رایگان، برخورد شدید با شرکتهایی که به اصطلاح زیرفروشی (ارزان فروشی) بکنند و...
    می دونید که شاتل –شرکت محبوب وزیر ارتباطات- بنیانگذار مصرف منصفانه و قطره چکانی کردن پهنای باند بوده و در این سالها هیچ وقت این سازمان ازش نپرسیده ملاک اجرای مصرف منصفانه چیه؟!
    خودم تو فکر شکایت هستم ولی قرداد کتبی ندارم البته مخابرات هم سندی در مورد مصرف منصفانه در اختیار نداره. چند سال پیش این چیزها مد نبود مخابرات به زور به مردم 2 مگ نامحدود می داد تا سهمش از بازار را بیشتر کنه.
    فکر می کنم به دلیل کوچ تدریجی مردم به اینترنت موبایل و ریزشی که در مورد اینترنت تلفن ثابت – در تمام شرکتها نه فقط مخابرات- بوجود اومده و همینطور کارکرد کم تلفنهای ثابت، آینده مخابرات برای درآمد از راه تلفن ثابت زیاد روشن نیست و داره به دری می زنه و هر کمپین مسخره ای میگذاره تا دو تا مشتری پیدا کنه یا جایگزین ما کنه. حتی اگر فیبر نوری هم تکمیل بشه اگر تعرفش اختلاف فاحشی با اینترنت همراه و وایمکس نداشته باشه این ریزش ادامه پیدا میکنه.

سرعت هنوز 128 هست و تنها تغییر ایجاد شده برخورد تهاجمی و توهین آمیز تر اپراتورهای 2020 و اعلام زمان نامشخص رفع مشکله.

می دونم زیاد نمی صرفه ولی اگر دستگاه کم مصرف دارید بذارید 24 ساعته برای دانلود. ساعتی 60 مگهم ازپهنای باند مخابرات کم کنید بهتر از مصرف نکردنه. برای وبگردی هم موقتی می تونید از سرویس دهنده های موبایل استفاده کنید.

11. 2 کاربر از Vidar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان توجه کنن باید حتما توی سامانه 195 شکایت کنید. مطمئن باشید مشکلتون حل میشه چون کار مخابرات کاملاً غیرقانونیه. مخابرات هیچ تبصره و ماده ایی تو قراردادش نداره مبنی بر مصرف منصفنه نداره. حتماً حتماً شکایت کنید.

کلاً 5 دقیقه وقتتون نمگیره این کار.

لازم به ذکره دقیقاً همین مشکل برای یه سری از دوستان قبل از عید پیش اومد و خیلیا مشکل شما پیدا کردن و اودن اینجا پست زدن. تاجایی که اطلاع دارم با پیگیری و شکایت تو سامانه 195 مشکلشون بلکل برطرف شد. شما هم همینکار کنید.

13. 2 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان منم شکایت رو ثبت کردم بنظرتون تا کی باید منتظر بمونیم تا تغییری ایجاد بشه ؟ والا من که تا هفته دیگه نمیتونم منتظر بمونم بعدش تخلیه میکنم خطم هم مسی هستش کلی شرکت دیگه میتونن خدمات بدن ، نمیشه که والا کلی وقت بزاریم تا بفهمیم شکایته چی میشه...

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خاک بر سرشون انقدر سرعت پایین هست اصلا همین سایت 195 رو هم باز نمیکنه

16. 3 کاربر از desperanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •