بعید می دونم به SSL ارتباط داشته باشه خیلی از سایتها SSL دارن و الان هم بدون مشکل باز میشن
بعید می دونم به SSL ارتباط داشته باشه خیلی از سایتها SSL دارن و الان هم بدون مشکل باز میشن
دوستان عزیز روی همو ببوسین تا دل پیامبرمون که اقیانوس بیکرانی از رحمت و بخشایش هستن شاد بشه. در مقابل همدیگه خاضع بشیم و به همدیگه احترام بذاریمخب حالا ببوسین! در ضمن جواب سوال ما فراموش نشه
![]()
داداش خدایی این حرف ها رو نزنید ! مرغ پخته هم با این حرف خندش میگیره !
یوتیوب یه سایت عمومی هست و گوگل غالبا اگه ویدئویی برخلاف کپی رایت نباشه پاک نمیکنه ! این که با فیل شدن گوگل و جیمیل در ایران ، کاربرا اعتراض خودشون رو به گوگلی نشون بدن که سایت یوتوبش تو کشور فیل هست واقعا احمقانه هستش ! مثل این میمونه که یه مغازه دار کلی جنس مرغوب و کلی مشتری داره ! حالا این وسط یه عده از مشتری ها ( عده خیلی خیلی خیلی کمی ! حتما از امار کاربران اینترنت کشور خبردار هستید ! ) بخوان اون مغازه رو تحریم کنن ، به فرض اینکه اون مغازه دار ضرر کنه ! عقل سلیم میگه که شما از کالای اون مغازه محروم میشید نه اون مغازه دار از سود چند شاهی شما !
این حرف ها هم دقیقا مصداق اینکه " گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف !!! "
شما اگه به دنبال حمایت از پیامبر و اسلام هستید ، یه سایت بزنید و بیانات ایشون رو برای تبلیغ بزارید ! بعدا میتونید ادعا کنید که دینم رو ادا کردم !
بهتره برگردیم سراغ سرعت و دانلود شبانه و پینگ خودمون ! این بحث ها فایده ای نداره !
اولا وجدان که گوشت و گربه سرش نمیشه، هر جور راحته که حال میکنهدومأ گربه که اگه خواسته باشه دستش با هیلترشکن چارپایه یا هر چیز دیگه به گوشت میرسه
ثالثأ گربه ها دستشون اگه خواسته باشن به یوتیوب هم میرسه
رابعأ دیشب از ساعت 2:30 تا 6:30 یک و نیم گیگ با پهنای باند 256 و سرعت دانلود تقریبأ 150 گرفتم
خامسأ خیلی مخلصی، إ ببخشید خیلی مخلصیم
![]()
باشه ! قبول کردم
من 1.9 گرفتم !با 256
![]()
تایید میشه بحث اینترنت ملیه
به سلامتی ارتباط با دنیا قطع یکی یکی به دلایل مختلف بسته میشن
یاهو را هم میبندن چون دست تو دماغش کرد
اون یکی سایتم بسته میشه چون مدیرش عطسه کرد
اصلاً اینترنت میخوایم چی کار ؟؟![]()
دوستان میشه بحث باز نشدن گوگل و حواشی ادامه پیدا نکنه؟
ممنون از همه ی دوستان![]()
نمیخوام بحث گوگل رو کشش بدم ولی یه مطلبی هست که هیچکس بهش اشاره نکرد. استفاده نکردن از گوگل شاید در ظاهر هیچ ضرری بهشون نرسونه ولی باعث افت شدیده قیمته سهام این شرکت میشه پس اینکار بی تاثیر نیست.من با فیلتر کردن و بستن گوگل مخالفم ولی بد نیست مسلمونا یکی دو روز از گوگل استفاده نکنن (بدون اجبار) تا شرکته گوگل بفهمه تعداد مسلمونایی که از گوگل استفاده میکنند کم نیست و باید برای حرفشون کمی ارزش قائل باشه.
امیدوارم با حرفم کسی رو ناراحت نکرده باشم![]()
Last edited by dante h3; 25-09-2012 at 01:36.
توی سه چهار صفحه اخیر کلا رفتید توی هاشیه یه تایپیک جدا باز میکردید بهتر بود دنبال به موضوع می گشتم خسته شدم از پس ...خوب بگذریمدوستان اون نیم ساعت اول و یک ساعت آخر رایگان هست باز هم یا نه ؟قبلا وقتی از ساعت یک تا 6 رایگان بود از ساعت 12:30 تا 7 می شد دانلود کرد الان که ساعات دانلود رو تغییر دادن و از 2 تا 7 ساعات رایگان هستش آیا می شه از ساعت 1:30 تا 8 دانلود داشت یا نه ؟
شرمندتم من با نامحدود 4 گیگ دیروز گرفتم .در ضمن گوگل برا من بازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)