تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1934 از 4428 اولاول ... 934143418341884192419301931193219331934193519361937193819441984203424342934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,331 به 19,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این مشکل به دلیل شبکه ی ملیه
    مخابرات وقتی داشته سوییچ میکرده گند زده به پروتکل SSL گوگل
    بعید می دونم به SSL ارتباط داشته باشه خیلی از سایتها SSL دارن و الان هم بدون مشکل باز میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه famile dur !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

دوستان عزیز روی همو ببوسین تا دل پیامبرمون که اقیانوس بیکرانی از رحمت و بخشایش هستن شاد بشه. در مقابل همدیگه خاضع بشیم و به همدیگه احترام بذاریم خب حالا ببوسین! در ضمن جواب سوال ما فراموش نشه

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

حداقلش اینه که وجدانم راحته کوچکترین کار رو برای حمایت از پیامبر عزیزم انجام دادم
    داداش خدایی این حرف ها رو نزنید ! مرغ پخته هم با این حرف خندش میگیره !

یوتیوب یه سایت عمومی هست و گوگل غالبا اگه ویدئویی برخلاف کپی رایت نباشه پاک نمیکنه ! این که با فیل شدن گوگل و جیمیل در ایران ، کاربرا اعتراض خودشون رو به گوگلی نشون بدن که سایت یوتوبش تو کشور فیل هست واقعا احمقانه هستش ! مثل این میمونه که یه مغازه دار کلی جنس مرغوب و کلی مشتری داره ! حالا این وسط یه عده از مشتری ها ( عده خیلی خیلی خیلی کمی ! حتما از امار کاربران اینترنت کشور خبردار هستید ! ) بخوان اون مغازه رو تحریم کنن ، به فرض اینکه اون مغازه دار ضرر کنه ! عقل سلیم میگه که شما از کالای اون مغازه محروم میشید نه اون مغازه دار از سود چند شاهی شما !

این حرف ها هم دقیقا مصداق اینکه " گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف !!! "

شما اگه به دنبال حمایت از پیامبر و اسلام هستید ، یه سایت بزنید و بیانات ایشون رو برای تبلیغ بزارید ! بعدا میتونید ادعا کنید که دینم رو ادا کردم !

بهتره برگردیم سراغ سرعت و دانلود شبانه و پینگ خودمون ! این بحث ها فایده ای نداره !

4. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه famile dur !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

داداش خدایی این حرف ها رو نزنید ! مرغ پخته هم با این حرف خندش میگیره !

یوتیوب یه سایت عمومی هست و گوگل غالبا اگه ویدئویی برخلاف کپی رایت نباشه پاک نمیکنه ! این که با فیل شدن گوگل و جیمیل در ایران ، کاربرا اعتراض خودشون رو به گوگلی نشون بدن که سایت یوتوبش تو کشور فیل هست واقعا احمقانه هستش ! مثل این میمونه که یه مغازه دار کلی جنس مرغوب و کلی مشتری داره ! حالا این وسط یه عده از مشتری ها ( عده خیلی خیلی خیلی کمی ! حتما از امار کاربران اینترنت کشور خبردار هستید ! ) بخوان اون مغازه رو تحریم کنن ، به فرض اینکه اون مغازه دار ضرر کنه ! عقل سلیم میگه که شما از کالای اون مغازه محروم میشید نه اون مغازه دار از سود چند شاهی شما !

این حرف ها هم دقیقا مصداق اینکه " گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف !!! "

بهتره برگردیم سراغ سرعت و دانلود شبانه و پینگ خودمون ! این بحث ها فایده ای نداره !
    اولا وجدان که گوشت و گربه سرش نمیشه، هر جور راحته که حال میکنه دومأ گربه که اگه خواسته باشه دستش با هیلترشکن چارپایه یا هر چیز دیگه به گوشت میرسه ثالثأ گربه ها دستشون اگه خواسته باشن به یوتیوب هم میرسه رابعأ دیشب از ساعت 2:30 تا 6:30 یک و نیم گیگ با پهنای باند 256 و سرعت دانلود تقریبأ 150 گرفتم خامسأ خیلی مخلصی، إ ببخشید خیلی مخلصیم

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

اولا وجدان که گوشت و گربه سرش نمیشه، هر جور راحته که حال میکنه دومأ گربه که اگه خواسته باشه دستش با هیلترشکن چارپایه یا هر چیز دیگه به گوشت میرسه ثالثأ گربه ها دستشون اگه خواسته باشن به یوتیوب هم میرسه رابعأ دیشب از ساعت 2:30 تا 6:30 یک و نیم گیگ با پهنای باند 256 و سرعت دانلود تقریبأ 150 گرفتم خامسأ خیلی مخلصی، إ ببخشید خیلی مخلصیم
    باشه ! قبول کردم
    من 1.9 گرفتم ! با 256

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این مشکل به دلیل شبکه ی ملیه
    مخابرات وقتی داشته سوییچ میکرده گند زده به پروتکل SSL گوگل
    دیدن نمیشه هیچ جور واسش توجیح درست کرد، گفتن چه بهانه ای بهتر از اینکه بگیم خودمون تحریمش کردیم گوگل رو
    تا اطلاع ثانوی این سرویس ها تعطیل هستند
    یعنی تا وقتی که بتونن این خرابکاری رو جمع و جور کنن
    تایید میشه بحث اینترنت ملیه
    به سلامتی ارتباط با دنیا قطع یکی یکی به دلایل مختلف بسته میشن
    یاهو را هم میبندن چون دست تو دماغش کرد
    اون یکی سایتم بسته میشه چون مدیرش عطسه کرد
    اصلاً اینترنت میخوایم چی کار ؟؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان میشه بحث باز نشدن گوگل و حواشی ادامه پیدا نکنه؟

ممنون از همه ی دوستان

داره خودمونی میشه dante h3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نمیخوام بحث گوگل رو کشش بدم ولی یه مطلبی هست که هیچکس بهش اشاره نکرد. استفاده نکردن از گوگل شاید در ظاهر هیچ ضرری بهشون نرسونه ولی باعث افت شدیده قیمته سهام این شرکت میشه پس اینکار بی تاثیر نیست.من با فیلتر کردن و بستن گوگل مخالفم ولی بد نیست مسلمونا یکی دو روز از گوگل استفاده نکنن (بدون اجبار) تا شرکته گوگل بفهمه تعداد مسلمونایی که از گوگل استفاده میکنند کم نیست و باید برای حرفشون کمی ارزش قائل باشه.
    امیدوارم با حرفم کسی رو ناراحت نکرده باشم
    Last edited by dante h3; 25-09-2012 at 01:36.

10. 2 کاربر از dante h3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

توی سه چهار صفحه اخیر کلا رفتید توی هاشیه یه تایپیک جدا باز میکردید بهتر بود دنبال به موضوع می گشتم خسته شدم از پس ...خوب بگذریمدوستان اون نیم ساعت اول و یک ساعت آخر رایگان هست باز هم یا نه ؟قبلا وقتی از ساعت یک تا 6 رایگان بود از ساعت 12:30 تا 7 می شد دانلود کرد الان که ساعات دانلود رو تغییر دادن و از 2 تا 7 ساعات رایگان هستش آیا می شه از ساعت 1:30 تا 8 دانلود داشت یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

باشه ! قبول کردم
    من 1.9 گرفتم ! با 256
    شرمندتم من با نامحدود 4 گیگ دیروز گرفتم .در ضمن گوگل برا من بازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •