سلام دوستان این پروژه ی ناتال بالاخره کی وارد بازار میشه؟؟؟ خبری تو این زمینه منتشر نشده؟؟
سلام دوستان این پروژه ی ناتال بالاخره کی وارد بازار میشه؟؟؟ خبری تو این زمینه منتشر نشده؟؟
سلام. فکر کنم همراه با اپدیت جدیده بیاد دیگه.سلام دوستان این پروژه ی ناتال بالاخره کی وارد بازار میشه؟؟؟ خبری تو این زمینه منتشر نشده؟؟
یه ۱۶ روز دیگه صبر کنید تو سرور های خود ماکرو سافت قرار میگیرهکسی لینک سالم آپدیت داشبورد رو نداره اون لینک قبلی خرابه //......................
Last edited by joykiller360; 18-10-2010 at 20:33.
پروژه ناتال همون کینکته؟
بله خودشه !
اون NATAL که شما هم گفتین نام پروژه بود که بعدا اسم این وسیله Kinect گذاشته شد! ( اسم قحطی بوده!)![]()
بحث کینکت شد منم یه سوال دارم.
می خواستم ببینم چه تاریخی ریلیز میشه.
ممنون.
بحث کینکت شد منم یه سوال دارم.
می خواستم ببینم چه تاریخی ریلیز میشه.
ممنون.
اپدیت جدید 4 nov میاد. کینکت هم همون دورو ور میاد.
20 نوامبر ژاپن
4 نوامبر آمریکا
10 نوامبر اروپا
18 نوامبر استرالیا و باقی جاها
BL رو بیخیال بابا......اینارو هر سال میگن.پس Black List را دست به دست هم به مهر جدی بگیریم!
منظورم اینه دو ساله داریم LIVE میزنیم هیچیش نشده..سال قبل این موقع هم می گفتن بچه ها BLACKLIST و اینا .....ولی چی شد یه سال ما هنوز black نشدیم..........این دو سال رو متوجه نشدم!!
اینم اضافه کنم بازیهای هنگام عرضه دستگاه برای امریکا 17 تا و برای اروپا 19 تا خواهد بود....برای دونستن اسم بازیها هم مراجعه کنید به تاپیک اخبار کنسولها
درمورد کینکت هم فکر کنم تا آخر سال میلادی 2010 فروش 3 میلیونی رو حداقل بزنه........ .خودمم در اولین فرصت می گیرمش.
.
Last edited by halflife g; 19-10-2010 at 00:00.
چرا هیچکس به تاریخ ایران تاریخ ریلیز رو نمیگه.....!!؟؟
نکنه منسوخ شده....
13 آبان این قطعه ریلیز میشه و من توصیه میکنم که نخرید دوستان......
خرید این حسگرها(چه موو و چه کینکن) رو فعلا" توصیه نمیکنم با توجه به جوگیر شدن فروشنده های با انصاف.....![]()
البته بايد دعا بفرماييم كه اين فعلآ خيلي به درازا نكشه(كه ميكشه).
راستي من كنسولم جمع بودم ديشب اومدم وصلش كنم خلاصه تا روشن كردم ديدم 4تا چراغ قرمز شد! البته از بالا ميديدم كه در اصل 3 چراغ شده بود و من كه از بالا ميديدم فكر كردم اون يكي خاموشه هم روشنه!
اولش گفتم ا چرا اين 4 جراغه شد؟! خب خوبه كه 3 چراغه نيست!
بعد اومدم از روبه رو ديدم كه نه جدي جدي 3 چراغس!! اينجا بود كه كلك و پرم ريخت و سفيد كردم.اما يادم اومد كه دوستان تو فروم گفته بودن كه يه همچين وقتي كنسول رو خاموش كنيد و دوباره وصل كنيد.كه انجام دادم و درست شد.
خطر از بيخ گوشم گذشت!
Last edited by Hamid Hamid; 19-10-2010 at 08:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)