شما معاف نمیشید
فقط اینکه شما رو در نزدیکی مراکز درمانی به صورت خدمات غیر نظامی جذب میکنند!
کارتون نظامی نیست و راحت هستید و به یه درمانگاه یا مرکز درمانی نزدیک هستید![]()
شما معاف نمیشید
فقط اینکه شما رو در نزدیکی مراکز درمانی به صورت خدمات غیر نظامی جذب میکنند!
کارتون نظامی نیست و راحت هستید و به یه درمانگاه یا مرکز درمانی نزدیک هستید![]()
عزیز اصلا اون امتحان و تیراندازی و... که تو ذهنتونه و فکر میکنید سخته نیست!اصلا از این خبرا نیست.ببخشیدا ببخشیدا گاگول ترین سرباز هم نمره میاره!به همه نمره میدن اصلا نرو تو فکرش
وقتی رفتی متوجه منظورم میشی،بعضی از سربازا که ناخالصی دارن و غیبت دارن و به نوعی شر و شور زیادی دارن و نمره کم میارن تجدید آموزش میکنن
بی خیال همه چی باش
ما یه نفر داشتیم بعد از 6-7 سال فرار از خدمت تا آخر شهریور خودش رو معرفی کرد تا جایی که میدونم این قانون شاملش شد و همون 18 ماه باید خدمت کنه ( بعدش انتقالی گرفت رفت خبری ندارم ازش)
ولی با این قانونای ساعتی که اینا دارن ، الان رو دیگه خبر ندارم ، اما به احتمال زیاد شامل شما هم میشه ، پیگیرش باش حتما
خنجر؟؟؟راستی من معاف از نگهبانی هستم ولی امروز اسمم رو برا نگهبانی ثبت کرده بودند میگن باید با خنجر پست بدم ایا میتونم اعتراض کنم یا باید حتما انجام بدم ؟ (تو برگه معاف از رزمیم نوشته در شیف اداری باید خدمت کنم)
معاف از کارای سنگین هم هستم ولی اصلا توجه نمیکنند و منو فرستادن برا انجام کارای سنگین (خیلی سنگین)
لطفا منو راهنمایی کنید
والله بستگی به برگه کمیسیون پزشکیت داره اگه نوشته معاف از حمل سلاح سرد و گرم و پست نگهبانی و انجام امور سنگین و در شیفت اداری تردد نماید، هیچ رقمه زیر بار پست و شب موندن تو پادگان نرو ، از طریق بازرسی پادگان پیگیر باش ، به هیچ وجه نباید نگهت دارن ، از هیچی هم نترس ، حتی اگه بخوان ممنوع الخروج کنن تا ساعت 17 بیشتر نباید نگه دارن ، ولی اگه چیز دیگه ای نوشته که قضیه فرق میکنه
Last edited by amin khan; 28-12-2013 at 22:37.
سلام
برای کهیر (حساسیت پوستی) باید در چه حدی باشه که معاف از رزم بشیم؟
معاف دائم که نمیشیم . فکر نمی کنم حداقل از رزم .
سلام
در معافیت پزشکی میزنن معافیت به خاطر چی بوده؟>
با فقط میزنن تو کارت پزشکی؟
تو برگ معاف از رزم من نوشته
نامبرده معاف از رزم . رژه . نگهبانی . ایستادن طولانی مدت . انجام کارهای سنگین . در شیفت اداری و در منطقه مسکونی خانواده خدمت نمایید.
یکی از دوستان هم خدمتیم همینو گفت
که اول از طریق بازرسی پیگیر باش بعد اگر جواب نگرفتی دادسرای نظامی به نظر شما چی ؟ میتونم اعتراض کنم ؟ پس فردا پستم وایسم ؟ یا نه ؟
البته امروز پیش یکی از مسولین رفتم که اول جواب داد که برات صندلی میارم با خنجر پست بده بعد که براش بیشتر توضیح دادم و برگم رو گذاشتم جلوش بعد از کمی مکس گفت حالا که اینجوریه باید بری از دکتر پادگان نامه بیاری که شب نمیمونی منم خداحافظی کردم اومدم بیرون
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
بچه ها توی سپاه میشه موی سر کوتاه تر از ریش صورت باشه؟؟؟؟
یعنی میشه ریش بلند باشه و موی سرمون رو با شماره 2 بزنیم؟؟
اره با موی سر کاری ندارن فقط نباید ریشو با تیغ بزنی
فقط ماده و بند مربوط به بیماری در کارتت نوشته میشه
آقا تک پسر.پدر 50 سال.البته دکتر گفته نباید کار کنی.از نظر ستون فقرات دوتا مهرش صافیده شده و تایید هم شده الان میتونم بیام داخل شهرمون؟یا اینکه معاف میشه؟
البته شاید یه 5 سال دیگه برم ولی در کل میشه؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)