تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1933 از 4428 اولاول ... 933143318331883192319291930193119321933193419351936193719431983203324332933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,321 به 19,330 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته من فکر میکنم جیمیل موقتی باشه ,چون هم توی متن خبر امده "تا اطلاع ثانوی" و هم اینکه وقتی جیمیل رو میخوای باز کنی سایت
    peyvandha نمیاد
    امیدوارم زودتر باز شه

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در اعتراض به حذف نکردن فیلم اهانت به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فکر کنم حداقل دو روز این طور باشه ما هم باید به عنوان مسلمان یه حرکتی نشون بدیم.
    خوبه تا مدتی با بینگ کار کنیم شاید درآمد گوگل هم کمتر بشه و ما خوشحال

3. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در اعتراض به حذف نکردن فیلم اهانت به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فکر کنم حداقل دو روز این طور باشه ما هم باید به عنوان مسلمان یه حرکتی نشون بدیم.

دوست عزیز لطفا حرف بی ربط نزنید و نظر شخصی خودتون رو برای همه در نظر نگیرید. بقیه توضیحات رو نمی گم چون ممکنه برای سایت مشکل ساز بشه.
    حق همه هست که بتونند به جیمیل وصل شوند. شما به عنوان مسلمون اصلا کلا دور گوگل رو خط بکش اوکی ؟

در ضمن سرف نکردن شما در گوگل چه لطمه ای به اون شرکت میزنه آخه ؟ قسمت سرچ انجین فقط از تبلیغاتی که پس از سرچ Keyword شما می آیند پول در میاره که قطعا شما در اون تاثیری ایجاد نخواهید کرد
    Last edited by Koosha_Raisi; 24-09-2012 at 16:02.

5. 6 کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز لطفا حرف بی ربط نزنید و نظر شخصی خودتون رو برای همه در نظر نگیرید. بقیه توضیحات رو نمی گم چون ممکنه برای سایت مشکل ساز بشه.
    حق همه هست که بتونند به جیمیل وصل شوند. شما به عنوان مسلمون اصلا کلا دور گوگل رو خط بکش اوکی ؟

در ضمن سرف نکردن شما در گوگل چه لطمه ای به اون شرکت میزنه آخه ؟ قسمت سرچ انجین فقط از تبلیغاتی که پس از سرچ Keyword شما می آیند پول در میاره که قطعا شما در اون تاثیری ایجاد نخواهید کرد
    حرف من بی ربط نیست منتها شما اطلاعات ندارید. دلیل مشکل گوگل فقط همون مساله ای هست که گفتم. (خودشون اینطور اعلام کردن) و احتمالا موقته نظر هر کسی هم برای خودش محترمه. ضمنا من بدون استفاده از مرورگر با جی میلم بدون مشکل کار می کنم و سند و رسیو دارم.
    ضمنا بحث سرف کردن من ( یک نفر) نیست بلکه توی کل کشور گوگل لود نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

حرف من بی ربط نیست منتها شما اطلاعات ندارید. دلیل مشکل گوگل فقط همون مساله ای هست که گفتم. (خودشون اینطور اعلام کردن) و احتمالا موقته نظر هر کسی هم برای خودش محترمه. ضمنا من بدون استفاده از مرورگر با جی میلم بدون مشکل کار می کنم و سند و رسیو دارم.
    ضمنا بحث سرف کردن من ( یک نفر) نیست بلکه توی کل کشور گوگل لود نمیشه
    این مشکل به دلیل شبکه ی ملیه
    مخابرات وقتی داشته سوییچ میکرده گند زده به پروتکل SSL گوگل
    دیدن نمیشه هیچ جور واسش توجیح درست کرد، گفتن چه بهانه ای بهتر از اینکه بگیم خودمون تحریمش کردیم گوگل رو
    تا اطلاع ثانوی این سرویس ها تعطیل هستند
    یعنی تا وقتی که بتونن این خرابکاری رو جمع و جور کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ما نه و شما...بیخودی جمع نبند....
    شما تا مدتی که خوبه اصلاً خواستی دور اینترنت رو کلاً خط بکش بره.....

9. 2 کاربر از hamid2134 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه famile dur !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

به قول دوستمون توی درآمد گوگل که تأثیری نداره اما من موافقم باهات.

حداقلش اینه که وجدانم راحته کوچکترین کار رو برای حمایت از پیامبر عزیزم انجام دادم

11. 2 کاربر از famile dur ! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

12

دوست عزیز من نمیدونم توضیحات شما که بهش اشاره فرمودی چیه که میتونه واسه سایت مشکل ساز بشه اما در مورد بی تأثیر بودن عدم مراجعه ی من و تو به گوگل باهات موافقم. ولی همونطور که در جواب دوست عزیزمون گفتم، کم کمش وجدان من راحته که تونستم چند روز به حمایت از پیامبر بزرگوارم یه کار خیلی خیلی خیلی اندک رو انجام بدم. همین و بس . پس منم دو روز دیگه در گوگل رو خط قرمز میکشم و دوستان رو نیز دعوت میکنم. شاید خداوند بزرگ از ما راضی بشه قربون تموم هموطنای عزیزم

13. این کاربر از famile dur ! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ما نه و شما...بیخودی جمع نبند....
    شما تا مدتی که خوبه اصلاً خواستی دور اینترنت رو کلاً خط بکش بره.....
    حالا چرا به شما برخورده. شما که قطعا منظورم نبوده. امثال FAMILI DUR منظورمه و اساسا فکر کنم تعریف اینترنت در نظر شما = گوگله

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

خب حالا گوگلو ولش. منبعی وجود داره که سرعتای پارس آنلاین رو توی نقاط مختلف کشور بشه دید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •