مکس نت خیلی داغون شده، من دیگه عمرا سراغ مکس نت نمیرم. روزی بیشتر از 10 بار قطع میشه. منتظرم این اکانت لعنتی تموم بشه. دیگه عمرا با مکس نت تمدید نمیکنم.
یک ماه بعد اسباب کشی میکنیم به مرکز فهمیده. اونجا یا مخابرات یا پارس آنلاین.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مکس نت خیلی داغون شده، من دیگه عمرا سراغ مکس نت نمیرم. روزی بیشتر از 10 بار قطع میشه. منتظرم این اکانت لعنتی تموم بشه. دیگه عمرا با مکس نت تمدید نمیکنم.
یک ماه بعد اسباب کشی میکنیم به مرکز فهمیده. اونجا یا مخابرات یا پارس آنلاین.
هر کجا بری بهتر از مکس نت هست حتی دایل آپ !
این دومین بار هست که دانلود نشده
یه شب که کلا هیچی دانلود نشده بود
فکر کردم تنظیمات ای دی ام مشکل داشت
و اون شب هم که عکسشو در پست قبلی گذاشتم
ولی دیشب (صبح امروز) تا 4 بیدار بودم و اثلا دی سی نداشت چون وبگردی میکردم و مسینجر هم بود معلوم بود
دانلود هم کردم بد نبود
راستی اینجا همگی کارمون دانلوده
برای دانلود از یوتیوب چه روشی را استفاده میکنید ؟
چون قند شکنهای من زیاد دی سیمیشند و هیچی نیمشه دان کرد
سلام خدمت دوستان همشهری و هم استانی خودم.
خدمت دوستان ماکس نتی عارضم که بله چندین روز و شب بود که مکس مشکل داشت. روز دهم همین ماه می، فقط 3 گیگ دان کرد. بعضی شبا هم مجبور بودی حتی 7 تا دانلود همزمان بذاری تا سرعت فول شه. بعضی شبا هم که سرویس از قبل از تایم رایگان قطع بود و با شب زنده داری و بعد از وصل شدن سرویس مثلا تونستم از 4 یا 5 دانلود بذارم. کلا بعد عید کیفیت سرویس اومده پایین و کاملا هم مشهوده.
ولی الان دوباره ثبات نسبی برگشته و تک لینک هم سرعت رو فول می کنه. یه رنج آی پی هم به قبلیا اضافه شده که با 128 شروع میشه.
کارمند مکس نت هستید شما ؟ حتی اگه شبیه مخابرات هم کار کنه که محال هست قیمت ها 4 برابر هستن الان دارم با ماهی 19 تومن با سرعت 1مگ دانلود میکنم اگه کارمندشون هستی بگو یه فکری به حال خودشون بکنن اگه هم نه جمع کن برو یه شرکت دیگه به نفع خودته
من 2 سال کاربر مکس بودم الان اوضاش خوب نیست مخصوصا قیمتاش کیلومتر ها با قیمت های رقابتی فاصله داره
یادش به خیر همین 9 ماه پیش با گوگل پینگم 70 بود ...
Last edited by babak_eivazi; 14-05-2014 at 07:16.
مشکل قطع و وصل شدن صدا در مسنجرهای صوتی از قبیل اسکایپ برای من از امروز حل شد. آی اس پی هماراسیستم و مرکز مخابرات رجایی هست.
من از فایل گیر استفاده میکنم
من از فایل گیر استفاده میکنم
هر چی سنگ مال پای حسینه
مسخره !! دیشب تا ساعت 1 صف بذار !! بعد نیم ساعت که رفتم مودم هنگ کرده و سیستم خاموش شده
امروز تکلیفم رو با مودم یه سره میکنم !!!
منبع فروش آشغال ترین جنس های دنیا همین ایرانه !! خاک برسرمون
لامصب یه جوری هم هنگ میکنه که اصلا نمیشه به صفحه کنترلش وارد بشی و حتما باید ریست کنی از پشت مودم !!!
وایرلسش هم که بیشتر از 1 ماهه رفته تعطیلات و کار نمیکنهخیر سرمون جنس آک خریدیم !!!
![]()
مدلش چیه حسین....آخه اون همه که تو دانلود میکنی مودم سهله مخابرات هنگ نکرده باید شکر کنیم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)