تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1933 از 3745 اولاول ... 933143318331883192319291930193119321933193419351936193719431983203324332933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,321 به 19,330 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

این بسته های تبلیغی تلویزیون مناسبه؟
    می شه گیگ اضافه خرید؟
    و این که چقدر طوب می کشه فعال بشه؟
    ممنون
    12 گیگ رورانه اس یکسال !!!ما بقی ساعت که استفاده نداری رایگان گذاشته چرت و سرعتش خیلی پایین تر از اون میگن اکثرا میدن اول
    یه ماه ازش بگیر اینترنت بگیر دیدی خوبه تو تمام ساعتش یکسالش بگیر اما بنظرم واقعا نمی صرفه 12 گیگا روزانه این همه پول خرجش کنی هر ماه یعنی 1 گیگ نمی ارزه
    من ازطرح اینترنت که قبلا شرکت های وب داشت بیشتر خوش میاد که الان نداره
    واقعا مصرف متوسط حجم برای هر ماه یه یورز 3 گیگ حالا نخوای خیلی زیاد استفاده یا دانلود کنی
    گیگ اضافه هر چقدر بخواهی می فروشندهر چقدر گیگ بیشتری یکباره بخری ارزون تر تو تعرفه ت حساب میشه
    اما این طرحی که آسیا تک گذاشته مفت گرونه خخخخخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

میخوام درخواست تخلیه بدم ولی تاپیک بقیه isp ها چک میکردم اوناهم وضعیتشون همینه
    باز آسیاتک میاد سرعت شبانه 2مگ روی 1مگ میبنده ولی شرکت های دیگه کلا محدود میکنن
    بین دوراهی رفتن و موندن گیر کردم
    نگران نباش، با این وضعیتی که پیش میره و پارس آنلاین هم به محدود کننده ها پیوسته، احتمالا آسیاتک هم در آینده نزدیک همچین کاری بکنه، واقعا جای تاسف داره که پارس آنلاین سیاست شاتل رو در پیش گرفت.

3. 2 کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    مشخصاتتون را بدید ثبت نامتون میکنیم
    ویژه مشترکین جدید هست البته
    ممنون. البته من حدود 4 ماه میشه مشترک شما هستم. در ضمن تو کلوپ مشتریان هم ثبت نام کردم. با این حالا من تو این فروم تازه واردم و امکان دادن پیغام خصوصی ندارم. کجا باید مشخصاتم رو بدم؟ اگه از دست خودم بر میاد لطف بفرمایید رهنمایی کنید.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من الان مبین نت دارم 512 سرعتم روی 68 تا 90 نوسان داره بیشتر رو همون 68 هست حال میخوام نامحدود آسیاتک بگیرم برنز رو که قیمتشم مناسبه حالا نمیدونم سرعتش چقدر هست و سرعت بازکردن وبسایتها و شبکه های اجتماعی به چه شکل هست؟؟؟؟ پارس آنلاین میخواستم بگیرم که اون محدودیت داره باید پول حجم اضافه بدم وگرنه سرعت و کیفیتش بهتره. حالا نمیدونم آسیاتک چطوره چند سال پیش داشتم متوسط بود زیاد هم خوب نبود.
    این طرحی که تلویزیون تبلیغ میکنه بدون تشکیلات و نصب و راه اندازی آسیاتک استفاده کنید چطوریه ؟؟؟؟
    بیشتر برای دانلود کلیپ و آپدیت برنامه های اندرویدم و موزیک میخوام حالا فیلم هم دانلود میکنم ولی نه اینطوری که تو یکماه بخوام 10 گیگ فیلم دانلود کنم. سرعتش از مبین نت بهتره ؟؟؟ چون مبین نت تا االن کارمو راه انداخته ولی هزینه گیگ اضافه اش خیلی گرونه
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    از دوستان با تجربه خواهشمندم كه راهنمايي كنن بلاخره بايد چيكار كنم. عجب داستاني شده اين اينترنت پول بهترين كيفيت دنيا رو بده آشغالترينش بهت بدن. مردشورشونو ببرن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از دوستان با تجربه خواهشمندم كه راهنمايي كنن بلاخره بايد چيكار كنم. عجب داستاني شده اين اينترنت پول بهترين كيفيت دنيا رو بده آشغالترينش بهت بدن. مردشورشونو ببرن

شما شک نکن آسیاتک از نظر کیفیت و سرعت از آخر اوله!!! ماهم که موندیم از سر ناچاریه وگرنه اگر امکانش بود و حوصله داشتیم در اولین فرصت میرفتیم همون مخابرات.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما این حرف منو بشنو بقیه هم همینجا تایید میکنن حرف منو بیای آسیاتک جریان از این قراره میری کلی پول میدی مثلا 512 نامحدود میگیری بعد هر روز یه 150 مگ دانلود میکنی با سرعت زیر 60 تا بعد از اینکه 150 مگت تمام شد سرعتت میاد زیر 10 کیلو بایت که عملا اینترنت نداری این از وضعیت نامحدود 512 که گفتین .

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نگران نباش، با این وضعیتی که پیش میره و پارس آنلاین هم به محدود کننده ها پیوسته، احتمالا آسیاتک هم در آینده نزدیک همچین کاری بکنه، واقعا جای تاسف داره که پارس آنلاین سیاست شاتل رو در پیش گرفت.
    فک کنم تا چندوقت دیگه عملا چیزی بنام شبانه رایگان نداشته باشیم

عزیز صفحه قبل توضیح دادم که اگه نامحدود میخوای آسیاتک نگیر
    الان هم هرکس از آسیاتک سرویس داره از سر ناچاری

9. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

آقا انگار این آسیاتک با مخابرات به مشکل خورده ...70 روزه تو صف رانژه بودم ....بعد از 65 روز زنگ زدم میگه به علت منع قانونی از مخابرات برگشت خورده ....میگم منع قانونی برای چی ..میگه ما نمیدونیم از مخابرات بپرس ...رفتم مخابرات میگه ما دیگه به آسیا تک پورت خالی نمیدیم ... ورشکست شده نمیتونه قراردادشو تمدید کنه ....زنگ زدم اسیاتک دوباره میگن نه همچین چیزی نیست صبر کنید ...الان موندم چی کار کنم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آقا انگار این آسیاتک با مخابرات به مشکل خورده ...70 روزه تو صف رانژه بودم ....بعد از 65 روز زنگ زدم میگه به علت منع قانونی از مخابرات برگشت خورده ....میگم منع قانونی برای چی ..میگه ما نمیدونیم از مخابرات بپرس ...رفتم مخابرات میگه ما دیگه به آسیا تک پورت خالی نمیدیم ... ورشکست شده نمیتونه قراردادشو تمدید کنه ....زنگ زدم اسیاتک دوباره میگن نه همچین چیزی نیست صبر کنید ...الان موندم چی کار کنم...
    واقعا 70 روز موندی تو صف؟
    همون هفته اول باید پیگیر میشید و تخلیه میکردی میرفتی
    الانم به آسیاتک بگو میخوام از یه شرکت دیگه بگیر قرار دادم رو ازت پس بگیرم

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

واقعا 70 روز موندی تو صف؟
    همون هفته اول باید پیگیر میشید و تخلیه میکردی میرفتی
    الانم به آسیاتک بگو میخوام از یه شرکت دیگه بگیر قرار دادم رو ازت پس بگیرم
    آره به خدا ...البته یه خط دیگه دارم روی صبانت بسته شده ها نت دارم سر اون زیاد پیگیر نبودم ....اولش که میگفتن کمبود پورت دارن الانم اینجوری ..مرکز کاشانی تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •