تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1933 از 2403 اولاول ... 9331433183318831923192919301931193219331934193519361937194319832033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,321 به 19,330 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من چون کیفیت برام مهم هست و پینگ میخوام از صبانت نت بگیرم اندیشه شورشو در اورده یه مشت ادم دروغ گو شدن پشتیبانیش الان 1 سال هست خیلی اوضاعش بیریخت شده دریغ از 1 کلمه رو راست بودن و صداقت با مشتری همش دروغ همش نفی مشکل همش انداختن شکل گردن کاربر. جدیدا هم دزدی از حجم میکنن میگن مودم شما روشن بوده نمیتونین ثابت کنین که دانلود نکردین و حجم کم شده میگم مرد حسابی من 7 سال هست مشترک شما هستم این اولین باره از کم شدن بیخود و بی جهت حجم شاکی شدم یعنی من دارم دروغ میگم؟ خجالت اوره رفتار پشتیبانیش

2. 2 کاربر از baba.uk_t_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این سرویس از ساعت 3 که کانکت کردم تا ساعت 9 صبح کلیپ میدیدم تو یوتیوب تا 7 رایگان بوده از 7 به بعد محاسبه شده! 3 کلیپ با حجم 700 Mb از یوتیوب در ساعت 7 تا 9 صبح تماشا کردم که هجمش میشد 700 mb ساعت 9 رفتم بیرون ساعت 19 برگشتم. این هم لاگ مصرفش . 1 گیگ حجم خورده تو ساعت رایگان!! زنگ زدم isp اپراتورش میگه امکان نداره تو ساعت رایگان حجم بخوره!!! که گفتم 3 سال پیش خودم 400 مگ حجم خورد از اکانتم تو ساعت رایگان زنگ زدم برگردوندن حجم رو یارو موند چی بگه!! برگشت گفت بله حجم خوری پیش اومده!! یعنی زد زیر حرف قبلیش! دروغ گویی مسئولین اندشیه رو دارم با ضبط مکالمات تلفنی و جمع کردن مدارک تصویری مستند از ریز لاگ های مصرف جمع میکنم یه شکایتنامه از دست این isp تدارک ببینم بدم سازمان تنظیم مقررات.

تمامی Update های من غیر فعال هستن و ویروس هم ندارم رو pc که حجم بخوره .

اندیشه رو اورده به دزدی علنی مثل اینکه اگه من پارتیم کلفته به حساب این شرکت خواهم رسید.

# Start
    Date Time
    End
    Date Time
    NAS Disconnect
    Cause
    Caller
    ID
    Connect
    Time
    User
    Send (MB)
    User
    Receive (MB)
    User Charges
    Hourly Volume
    1
    1392/12/13 0334
    1392/12/13 1933
    lx2lxpc2
    ac22.0bc7.a2b7
    16:09:52
    104.06
    1,867.97
    0.00
    1,276.51

امروز هم 1 گیگ در ساعاتی که خونه نبودم یعنی از ساعت 2 ظهر تا ساعت 11 شب از حجمم کم شد قضاوت با شما. همین فردا میرم فسق قرارداد میکنم.

منم چند سال پیش این مشکل رو با اندیشه داشتم. میگفتن که یه مودم دیگه با اکانت من داره استفاده میکنه. خلاصه بعد از چند هفته رفت و برگشت نتونستن کاری کنن و من فسخ کردم.
    الان یه سال هست ضحی کیش دارم. مشکلات کوچیک داشته اما نه مثل اندیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

128 بینهایتش سرعتش چنده ؟
    30 بدون افت.

5. این کاربر از kitoji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان . برای شکایت از اندیشه رفتم تو سایت سازمان تنظیم مقررات تو قسمت ثبت شکایت بعد از وارد کردن استان ، شهر و نوع سرویس وقتی خواستم نام اپراتور رو پیدا کنم همه شرکت های استان گیلان بود به غیر از اندیشه سبز خزر!!! این هم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اپراتور خیلی مهم نیست
    اصلا شهر لاهیجان نداره !!!!!

7. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم چند سال پیش این مشکل رو با اندیشه داشتم. میگفتن که یه مودم دیگه با اکانت من داره استفاده میکنه. خلاصه بعد از چند هفته رفت و برگشت نتونستن کاری کنن و من فسخ کردم.
    الان یه سال هست ضحی کیش دارم. مشکلات کوچیک داشته اما نه مثل اندیشه.
    تبریک میگم , شما تنها کسی هستی رو کره خاکی که از ضحی کیش راضیه خخخخخخخ

داره خودمونی میشه Ja\/aD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

واقعا عجب غلطی کردم از 2020 نت گرفتم !!

اوایل 2 مگ محدود شارژ میکردم .... یه ماه رفتم 512 شارژ کردم و تغییر سرویس دادم ، چون یکی از دوستام گفت پینگش بهتر ـه ! ( که ای کاش هرگز این کار رو نمیکردم )

بعد که تموم شد و خواستم دوباره 2 مگ رو انتخاب کنم ، دیدم میگه باید مدارک رو بفرستی و زنگ بزنی 2020 !!!

الان نزدیک 3 هفته هست هنوز مدارکم رو تایید نکردن ، زنگ هم میزنم میگن تا آخر سال نمیشه تغییر سرویس داد ، مشکل کمبود پهنای باند داریم !!!

واقعاً هیچ جا ندیده بودم پشتیبانیش از 2020 ضعیف تر باشه . اگه isp خوب دیگه ای بود و پورت داشت همین فردا میگفتم جمع اوری شه :|||

تو این تاپیک دیده بودم چند نفر میگفتن اصن طرف 2020 نرو ! الان سرم به سنگ خورد !

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از چه سایتی میشه اینترنت اندیشه رو شارژ کرد؟

داره خودمونی میشه emaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با ماهی 40 تومن از کدوم شرکت میشه نت گرفت که شبانه رایگان بدون محدودیت داشته باشه؟ شبانه حداقل بشه 2 گیگ گرفت؟ اصلا همچین چیزی وجود داره؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

از چه سایتی میشه اینترنت اندیشه رو شارژ کرد؟
    از کدوم شهر هستی؟

با ماهی 40 تومن از کدوم شرکت میشه نت گرفت که شبانه رایگان بدون محدودیت داشته باشه؟ شبانه حداقل بشه 2 گیگ گرفت؟ اصلا همچین چیزی وجود داره؟!
    512 اندیشه 1 تا 7 رایگان سرعت بین 100 تا 150

13. این کاربر از nima1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

واقعا عجب غلطی کردم از 2020 نت گرفتم !!

اوایل 2 مگ محدود شارژ میکردم .... یه ماه رفتم 512 شارژ کردم و تغییر سرویس دادم ، چون یکی از دوستام گفت پینگش بهتر ـه ! ( که ای کاش هرگز این کار رو نمیکردم )

بعد که تموم شد و خواستم دوباره 2 مگ رو انتخاب کنم ، دیدم میگه باید مدارک رو بفرستی و زنگ بزنی 2020 !!!

الان نزدیک 3 هفته هست هنوز مدارکم رو تایید نکردن ، زنگ هم میزنم میگن تا آخر سال نمیشه تغییر سرویس داد ، مشکل کمبود پهنای باند داریم !!!

واقعاً هیچ جا ندیده بودم پشتیبانیش از 2020 ضعیف تر باشه . اگه isp خوب دیگه ای بود و پورت داشت همین فردا میگفتم جمع اوری شه :|||

تو این تاپیک دیده بودم چند نفر میگفتن اصن طرف 2020 نرو ! الان سرم به سنگ خورد !
    سلام
    سرعت 512 و 2 مگ شما تو روز و ساعت رایگان چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •