تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1932 از 2365 اولاول ... 9321432183218821922192819291930193119321933193419351936194219822032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,311 به 19,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درود پخش آلپاین 152 دیدم توی ---- میده 470
    لطفا نظرتون رو بگین ارزش خرید داره؟
    یه جفت کواکسیال هلیکس E69X خریداری کردم برا عقب پخش رو میخوام این مدل انتخاب کنم تا بعد
    نظرتون چیه؟
    ممنونم
    سلام دوست من.
    کواک هاتو به همون پخش فابریک وصل کن ببین از نظر خودت صداش چطوره.

در مورد پخش من نظر شخصیمو میگم:

اگر قرار نیست از هر 3 جفت خروجی Rca این پخش استفاده کنید یا پخش کردن موزیک از ایفون یا آی پاد که اصلا این پخش ارزش خرید نداره.چیز چیز خاصی نداره در برابر 140 به جز همون یک جفت خروجی بیشتر و پخش از ایفون و ای پاد که به یک جفت یا دو جفت اسپیکر اون 1 خروجی بیشتر مهم نیست. صداشون مثل همه و تنظیماتشونم فرق خاصی نداره

حالا اگر قراره اینده نگری کنی برای پخش که بعدا قطعاتو ارتقا بدیو یه سیستم خیلی کیفیتی و خوب بندازی به نظرم 50-100 سرش بذار یا کنوود 7056 آک یا آلپاین 145E دست دوم بگیر و یا آلپاین 123 آک
    مثلا اگر قراره بعدا اقلام حرفه ای تر بگیری مثل گرفتن کامپوننت خوب برای استیج جلو + یه ساب ووفر خوب و کیفیتی که ارزش داره یه پخش تقریبا حرفه ای و خوب بگیری از همین اول.ولی اگر میخوای با یه کواک عقب و دیگه فوقش یه کواک گرد یا یه کامپ معمولی برای جلو سر کنی پخش رده بالاتر به کارت نمیاد و هزینه ی اضافی هست.چون این الپاین ها صداشون شبیه همه

2. 4 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام صبح بخیر دوست من.خیلی خوش آمدین.
    7100 جزو اسپیکرهای قوی محسوب میشه آمپتون باید حد اقل روی هر کانال 150 وات rms خروجی سالم بده تا درایو بشن.این آمپی که گفتین به هیچ عنوان صدای اثلی اسپیکرتون رو بیرون نمیکشه.
    در مورد پخش من نظر کن وود هست.پایونیر به نظر من تیزه.البته برخی دوستان معتقد هستند x400صداش بمه اما به نظر من اینگونه نیست.
    اگر میتونید هر دوتا رو تست کنید اینطوری راحت تر تصمیم میگیرید.
    موفق باشید.

- - - Updated - - -
    سپاسگذارم
    فقط یه سوال
    میشه رو توان امپلي فایر توضیح بديد که چه توانی مناسبشه؟ 350 وات کنوود چطوره؟
    و اینکه من یه ضبط 5050 پايونير پیدا کردم . در حد و بسیار تميز
    به نظر شما گزینه خوبيه با توجه به باند بنده و همچنین دو انتخاب ديگم یعنی 3750 و x400
    5050 پايونير میتونم با قیمت 250 هزار تومن تهیه کنم

پیشاپیش سپاسگزارم
    سلام
    عرض کردم هر کدوم 150وات rms هستن و آمپ قدرتمند نیاز داره.اون 350 واتم ماکزیمم هست.به نظر من x400بگیر.

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست من.

اگر قرار نیست از هر 3 جفت خروجی Rca این پخش استفاده کنید یا پخش کردن موزیک از ایفون یا آی پاد که اصلا این پخش ارزش خرید نداره.چیز چیز خاصی نداره در برابر 140 به جز همون یک جفت خروجی بیشتر و پخش از ایفون و ای پاد که به یک جفت یا دو جفت اسپیکر اون 1 خروجی بیشتر مهم نیست. صداشون مثل همه و تنظیماتشونم فرق خاصی نداره

حالا اگر قراره اینده نگری کنی برای پخش که بعدا قطعاتو ارتقا بدیو یه سیستم خیلی کیفیتی و خوب بندازی به نظرم 50-100 سرش بذار یا کنوود 7056 آک یا آلپاین 145E دست دوم بگیر و یا آلپاین 123 آک
    مثلا اگر قراره بعدا اقلام حرفه ای تر بگیری مثل گرفتن کامپوننت خوب برای استیج جلو + یه ساب ووفر خوب و کیفیتی که ارزش داره یه پخش تقریبا حرفه ای و خوب بگیری از همین اول.ولی اگر میخوای با یه کواک عقب و دیگه فوقش یه کواک گرد یا یه کامپ معمولی برای جلو سر کنی پخش رده بالاتر به کارت نمیاد و هزینه ی اضافی هست.چون این الپاین ها صداشون شبیه همه
    ممنونم دوست عزیز
    ولی هرچی گشتم 140 آلپاین گیر نمیاد
    آلپاین123 با 151 چه فرقی داره؟ بغیر از امکانات؟؟ کیفیت صداشون همگی یکیه؟
    خروجی آمپلی 2ولت هست در 151 فرقی نداره با 4ولت مدل 123؟
    همون خروجی رو بم میده؟ شاید بعدا بخوام آمپلی نصب کنم

- - - Updated - - -

سلام دوست من.

ممنونم دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سپاسگذارم
    فقط یه سوال
    میشه رو توان امپلي فایر توضیح بديد که چه توانی مناسبشه؟ 350 وات کنوود چطوره؟
    و اینکه من یه ضبط 5050 پايونير پیدا کردم . در حد و بسیار تميز
    به نظر شما گزینه خوبيه با توجه به باند بنده و همچنین دو انتخاب ديگم یعنی 3750 و x400
    5050 پايونير میتونم با قیمت 250 هزار تومن تهیه کنم
    پیشاپیش سپاسگزارم
    دوست عزیز همون کنوود x400 بگیری با 7100 بیشتر جور در میاد تا حدودی تیز بودن تیوتر 7100 را خنثی میکنه و به صدای بهتری میرسی 7100 با پایونیر جز سر درد چیزی برات نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز

- - - Updated - - -

ممنونم دوست عزیز
    123 اندکی صداش بهتره(شاید اصلا قابل حس نباشه ها مگر اینکه گوش های تیز و دقیقی داشت هباشید) ولی خوب تو حالت فلت صداشون خیلی شبیه همه و صدای باز با دیتیل خوبی دارن.
    123 گزینه ی خیلی خوبیه فقط نمایشگر معمولی داره.

به جای 151 اگر 140 پیدا نکردی 150 رو بگیر.250 تومن. 151 ارزش خریدش پایینه چون 140 و 150 خیلی امکاناتشون مثل همه و تفاوتشون قابل اغماض هست.در حالیکه حدود 120 تومن گرونتره.یه ایپاد و ایفون ساپورت میکنه که دیوایس اپل ندارید به کارتون نخواهد امد.این چندتا پخش نام برده برای فردی که چندین مدل الپاین گوش کرده باشه و گوشهای تیز و دقیقی داشته باشه قابل احساس هست وگرنه خیلی از افراد دو تا سورس رو عوض کنیم نمیتونن تشخیص بدن کدوم مدل پخش الپاینه(تنظیمات فلت)

خروجی 4 ولتی مسلما بهتره و در صورت استفاده از امپ نسبت به 2 ولتی گین کمتری رو باز میکنید و دیستورت و نویز کمتری هم خواهید داشت ولی خوب این مورد هم خیلی تاثیر نداره و خیلی ها حتی نمیتونن تفاوت این دو رو تو صدا تشخیص بدن.
    Last edited by SaЁeD; 26-11-2015 at 21:31.

7. 2 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنونم سعیدجان
    پس با این تفاسیر بهترین گزینه برای پخش در رنج 500 تومن 123آلپاین هست و با خریدش هیچوقت پشیمون نمیشم؟ شما پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
    چون بهرحال ی روز آمپلی و کامپوننت هم نصب میکنم و ساب اون موقع هم این پخش 123 جوابگو هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

.سلام.مخلصم.تا رنج 500-550
    کنوود 7056 و الپاین 145 دست دوم و الپاین 123 بهترین پخش های بازار هستند که تو این رنج قیمت میتونید بگیرید.اما من به شخصه صدای آلپاین رو بیشتر از کنوود میپسندم.اگر صدای کنوودی میپسندی 7056 گزینه ی مناسب شماست.تنظیماتش زیاده و کم و کاست نداره.اگر هم الپاین صداشو میپسندی که 123 پخش ارزنده ای هست.ببین 145 دست دوم میتونی گیر بیاری یا خیر.اگر شد اونو بگیر که امکانات و تنظیمات بیشتری داره (تایم المنت و ...) و از اون مهمتر نمایشگر اون هست.اگر نمایشگر برات چندان مهم نیست 123 انتخاب ارزنده ای هست.
    یا علی

- - - Updated - - -

.سلام.مخلصم.تا رنج 500-550
    کنوود 7056 و الپاین 145 دست دوم و الپاین 123 بهترین پخش های بازار هستند که تو این رنج قیمت میتونید بگیرید.اما من به شخصه صدای آلپاین رو بیشتر از کنوود میپسندم.اگر صدای کنوودی میپسندی 7056 گزینه ی مناسب شماست.تنظیماتش زیاده و کم و کاست نداره.اگر هم الپاین صداشو میپسندی که 123 پخش ارزنده ای هست.ببین 145 دست دوم میتونی گیر بیاری یا خیر.اگر شد اونو بگیر که امکانات و تنظیمات بیشتری داره (تایم المنت و ...) و از اون مهمتر نمایشگر اون هست.اگر نمایشگر برات چندان مهم نیست 123 انتخاب ارزنده ای هست.
    یا علی

10. 2 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان یاندم 6975 هست بعد یه پارگی کم روی دیافراگمش داره . با چه چسبی باد درستش کنم؟؟ چسب حرارتی یا آکواریوم؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یاندم 6975 هست بعد یه پارگی کم روی دیافراگمش داره . با چه چسبی باد درستش کنم؟؟ چسب حرارتی یا آکواریوم؟
    سلام.
    من اطلاعی از نوع چسبش ندارم اما اگر تعمیرکار حرفه ای اسپیکر خواستی بهم pm بده شماره اش رو بدم خدمتتون.

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود.
    میخاستم بدونم ساب راکفورد p212s4 چطور سابیه؟تا چقدر ارزش خرید داره؟این 200 rms ای ک داره چقدر قدرت منده نسبت به سابای 200 -300 rms کنوود و پایونیر.هر چند پایونیر و کنوودو ساباشو قبول ندارم اما چون زیاد شنیدم صداهاشونو معیاری رو اینا قرار میدم.

آیا میتونم از pvc برای ساخت باکس استفاده کنم؟

توی کاتالوگ این ساب نوشته برای باکس پورت 50 لیتر لازمه. من ی باکس 52 لیتری دارم ک داخلش با پشم شیشه پوشیده شده (2متر) میتونم از این باکس استفاده کنم؟

ممنون میشم آگه جواب همه سوالاتم رو بدین

- - - Updated - - -

درود.
    میخاستم بدونم ساب راکفورد p212s4 چطور سابیه؟تا چقدر ارزش خرید داره؟این 200 rms ای ک داره چقدر قدرت منده نسبت به سابای 200 -300 rms کنوود و پایونیر.هر چند پایونیر و کنوودو ساباشو قبول ندارم اما چون زیاد شنیدم صداهاشونو معیاری رو اینا قرار میدم.

آیا میتونم از pvc برای ساخت باکس استفاده کنم؟

توی کاتالوگ این ساب نوشته برای باکس پورت 50 لیتر لازمه. من ی باکس 52 لیتری دارم ک داخلش با پشم شیشه پوشیده شده (2متر) میتونم از این باکس استفاده کنم؟

ممنون میشم آگه جواب همه سوالاتم رو بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •