تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1932 از 2014 اولاول ... 932143218321882192219281929193019311932193319341935193619421982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,311 به 19,320 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اختصاصي
    بعد از منتفي شدن حضور دنيزلي در پرسپوليس
    تروسيه سرمربي جديد قرمزها

خبرگزاري موج - گروه ورزش
    منابع نزديك به باشگاه پرسپوليس تهران از ورود فيليپ تروسيه مربي فرانسوي به ايران براي مذاكره با انصاري فرد خبر دادند.

به گزارش موج، بعد از اتمام زمان همكاري ادواردو نلو وينگادا با تيم فوتبال پرسپوليس ، مديرعامل اين باشگاه باب مذاكره با چند مربي سرشناس را باز كرد و منابع آگاه و نزديك به اين باشگاه خبر از ورود اين مربي فرانسوي به ايران و انجام مذاكره با عباس انصاري فرد مي دهند كه به احتمال فراوان قرار است هفته آينده انجام شود.
    شنيده مي شود اگر بنا به دلايل كاري و يا به هر دليل ديگري تروسيه نتواند وارد ايران شود، اين مذاكره در دوبي انجام خواهد شد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

محمد مست کرده انگار !

ميخواي بريم تاپيک استيل آذين ؟؟؟؟؟
    Last edited by MoJtaBa.R; 01-06-2009 at 15:03.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تروسیه همون مربی سنگال هستش دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كر: مسئولان پرسپوليس بايد رضايتنامه من را بگيرند
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال اميد گفت: مسئولان پرسپوليس اگر مرا مي‌خواهند بايد رضايتنامه‌ام را از شموشك نوشهر بگيرند.

رسول كر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: صحبت‌هايي با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشته ام و دوست دارم در تيم‌هاي بزرگ بازي كنم اما اگر پرسپوليسي‌ها مرا مي‌خواهند بايد رضايتنامه‌ام را از شموشك نوشهر بگيرند. من با اين تيم براي فصل آينده نيز قرارداد دارم.
    وي افزود: اگر مسئولان پرسپوليس رضايتنامه مرا بگيرند به احتمال فراوان قرمزپوش خواهم شد تا بتوانم به عنوان مهره اي تاثيرگذار در كنار بزرگان در خدمت اين تيم باشم.
    كر يادآور شد: بعد از دو بازي شموشك در ليگ يك تصميم نهايي را مي‌گيرم و اميدوارم تا آن موقع مسئولان دو باشگاه با يكديگر به توافق برسند تا من با خيالي آسوده به فكر موفقيت در فوتبالم باشم.
    هافبك تيم فوتبال اميد خاطرنشان كرد: خوشبختانه تمرينات خوبي در تيم اميد برگزار كرده‌ايم و بازي با اندونزي نيز يك محك خوب براي ما بود. اميدوارم بتوانيم در اردوهاي بعدي منسجم تر باشيم و با انجام بازي هاي تداركاتي با تيم هاي قوي راه صعود به المپيك را هموار كنيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از گفت و گو با انصاري‌فرد
    كاويانپور مجوز حضور در تمرينات پرسپوليس را گرفت
    خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم فوتبال پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، حامد كاويانپور هافبك سال هاي نه چندان دور پرسپوليس پس از گفت و گو با انصاري فرد مجوز حضور در تمرين اين تيم را دريافت كرد. وي در صورتي كه نظر سرمربي جديد پرسپوليس را جلب كند با اين تيم قرارداد 2 ساله خواهد بست.
    انصاري فرد با تائيد اين خبر به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: كاويانپور از زحمتكشان پرسپوليس است و اميدوارم با جلب رضايت كادر فني مجددا او را با لباس قرمز ببينيم. البته پيوستن كاويانپور به پرسپوليس به قدرت بدني و تاكتيكي او بستگي دارد.

------------------------------------------------------------

در گفت و گو با فارس
    كاويانپور: مي‌خواهم در آزمون پرسپوليس قبول شوم
    خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي‌خواهم در آزمون اين تيم نمره قبولي بگيرم.

حامد كاويانپور پس از اينكه از سوي مديرعامل پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را دريافت كرد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بايد از حمايت از انصاري‌فرد تشكر كنم و مي‌خواهم دوباره پيراهن پرسپوليس بپوشم.
    وي افزود: اگر اتفاق خاصي نيفتد در تمرينات پرسپوليس شركت خواهم كرد و در مستطيل سبز همه چيز را مشخص مي‌كنم كه آيا دوباره مي‌توانم به پرسپوليس خدمت كنم يا خير.
    كاويانپور ادامه داد: تمرينات خود را صبح و بعدازظهر در آكادمي ملي المپيك پيگيري مي‌كنم. هميشه آرزو دارم به عنوان عضو كوچكي از پرسپوليس هر وقت اين تيم مشكل داشت از لحاظ فني و تاكتيكي كمك كوچكي انجام دهم. من خودم را هميشه سرباز اين باشگاه مي‌دانم.
    وي خاطر نشان كرد: آزمون سختي در پيش دارم اما به دنبال نمره قبولي هستم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در واكنش به موضع باشگاه استقلال
    هدايتي: در شان من نيست جواب آنها را بدهم
    خبرگزاري فارس: رئيس سابق هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: آقايان استقلالي بدانند در شان من نيست كه جوابشان را بدهم.

حسين هدايتي پس از موضع باشگاه استقلال درباره بازار گرمي كردن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: حرفي كه از قول من منتشره شده اشتباه است و من صحبتي در مورد بازيكنان مازاد پرسپوليس و استقلال آن طوري كه آقايان قلمداد كرده اند نزدم.
    وي افزود: اگر حرفي زده باشم از كسي ترسي ندارم اما مسئولان باشگاه استقلال حرفي‌هايي را عنوان كردند كه در شان من نيست جوابشان را بدهم.
    مالك باشگاه استيل آذين ادامه داد: آقايان بدانند شب دراز است و قلندر بيدار. من فرصت دارم همه چيز را ثابت كنم.
    گفتني است سايت باشگاه استقلال امروز نوشته بود: "باشگاه استقلال با احترام به توافق مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس، بر عدم مذاكره و جذب بازيكنان فصل گذشته باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد. با عنايت به مصاحبه رياست سابق هيات مديره باشگاه پرسپوليس با رسانه هاي جمعي مبني بر جذب بازيكنان مازاد پرسپوليس توسط باشگاه استقلال ايران، روابط عمومي باشگاه استقلال رسما اعلام مي دارد كه هيچ بازيكني از اين تيم جذب استقلال نخواهد شد و اين مطلب از سوي مديرعامل باشگاه استقلال، خدمت مديرعامل محترم باشگاه پرسپوليس (جناب آقاي انصاري فرد) قبلا اعلام شده است. بنابراين مطالب مطروحه از سوي رياست هيات مديره سابق اين باشگاه به هيچ وجه صحت ندارد و بيشتر جنبه بازار گرمي براي تيم استيل آذين را در بردارد. "

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عبدي: قرباني اختلاف نظر رضايي و قطبي شدم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در پرسپوليس به دليل اختلافي كه بين قطبي و رضايي پيش آمد قرباني شدم.

بهادر عبدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد روزهاي بدي كه پرسپوليس پشت سر گذاشت تصريح كرد: هواي اوضاع پرسپوليس را بايد از شرايط ابري هم بدتر توصيف كرد. بعد از يك فصل ناموفق مقابل 95 هزار هوادار باختن اتفاق خوبي نيست. عده اي مي گويند براي بازيكنان اين باخت مهم نيست اما اين طور نيست.
    وي افزود: هنوز هم ناراحت هستم. روال عادي زندگي ام تغيير كرده است. ما زحمت خود را كشيديم اما نشد. قبول دارم تلاش ما براي رسيدن به پيروزي كافي نبود.
    اين بازيكن ادامه داد: بنيادكار تيم ضعيف تري نسبت به الشباب بود. بدشانسي هم در اين زمينه مهم بود. تغييرات پي در پي كادر فني نيز به تيم ضربه زد.
    عبدي در پاسخ به اين سئوال كه چرا حضور او در تركيب پرسپوليس با استقبال روبرو نمي شود گفت: اين مشكل از زماني پيش آمد كه قطبي با شيث رضايي دچار اختلاف نظر شد. اگر من سال هاي زيادي در دفاع راست بازي كنم هرگز نمي توانم حتي يك بازي معمولي هم انجام دهم چه رسد به اينكه بازي خوبي را انجام دهم.
    اين هافبك تاكيد كرد: من قرباني اين اختلاف شدم. شيث بازيكن محبوب هواداران بود و بازي كردن به جاي او براي هر بازيكني سخت بود. البته همين مسئله باعث شد تا او نزديك ترين دوستم در پرسپوليس شود.
    عبدي افزود: بازي در پست غير تخصصي با توجه به فيزيكي كه من داشتم باعث انرژي منفي به هواداران شد. تلاش مي كردم نظرها را تغيير دهم اما علاقه مندان به پرسپوليس همگي به خوبي فوتبال را مي فهمند.
    عبدي يادآور شد: با تغيير شرايط و حضور وينگادا خوشبختانه به پست خودم بازگشتم. من بازيكني هستم كه بايد درگير شوم. براي تيم زحمت بكشم. يك بازي ساده را انجام دهم. همان كاري كه بازيكنان اروپايي انجام مي دهند.
    عبدي در پاسخ به اين سئوال كه چطور وينگادا از او به عنوان بازيكن اصلي استفاده كرد؛ اظهار داشت: فقط خواست خدا بود. يك روز در تمرين آقاي باقري نبود و وينگادا من را در همان پست گذاشت و خوشش آمد. بعد از آن روز بود كه به صورت ثابت بازي كردم. با تلاش خودم توانستم به تركيب تيم بازگردم و هيچ مسئله ديگري دخيل نبود.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

حاشيه ديدار استيل آذين و كوثر/
    نيكبخت و پيرواني در ورزشگاه تختي حضور پيدا كردند
    خبرگزاري فارس: عليرضا نيكبخت واحدي و افشين پيرواني در ورزشگاه تختي تهران حضور پيدا كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي، عليرضا نيكبخت واحدي، ‌افشين پيرواني،‌حسين هدايتي، جعفر كاشاني، حسين كلاني، محمد پروين و برخي از پيشكسوتان پرسپوليس براي ديدن بازي استيل آذين و كوثر لرستان به ورزشگاه تختي آمدند.
    * حدود 5 هزار هوادار از نزديك نظاره‌گر بازي امروز استيل آذين و كوثر لرستان هستند. آنها با كاورهاي قرمز
    متحدالشكل به تشويق شديد بازيكنان مي‌پردازند.
    اين ديدار در چارچوب ليگ دسته اول برگزار مي شود. استيل آذين در صورت كسب يك امتياز به ليگ برتر صعود مي كند.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

كاويانپور مجوز حضور در تمرينات پرسپوليس را گرفت
    خیلی از این کاویانپور خوشم میاد سبک بازی و استیل خیلی جالبی داره

خدا کنه مثل قبلانا قدرت بندیش بالا باشه دوباره بیاد تو ترکیب

الان چند سالشه ؟

راستی از اصلانیان و اسماعیل حلالی چه خبر ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •