تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1931 از 3347 اولاول ... 931143118311881192119271928192919301931193219331934193519411981203124312931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,301 به 19,310 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایشون نگفت این تست با یک خطه منم نگفتم داری خالی میبندی، داستان درست نکنید لطفا

صحبت من سر الان هست که همچین سرعتی اونم به صورت پایدار با یک سیم کارت امکانش نیست (حداقل بنده ندیدم). بعد هم اگر سرعت حداکثری که به شما داده 52 مگابیت باشه بازم از این کلیپی که ایشون گذاشته سرعتش کمتره
    شما گفتی همچنین چیزی با سیم ایرانسل نمیشه منم گفتم میشه و لود بالانسینگ هم نیست دنبال داستان هم نیستم فقط خواستم سوء تفاهم رو برطرف کنم

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظر من :
    اگر شرکت های adsl با این وضعیت بخوان برن جلو با گسترده شدن پوشش 4g مشکل شاید پیدا کنن
    من خودم عصر با بسته نیم ساعته 5.5 گیگ دانلود کردم
    سرعت فوق العاده بالا بود
    در صورتی خط adsl من با وجود نویز بیشتر از 3 مگ نمی کشه
    به نظر شما افرادی که وضعیت من رو دارن که البته کم هم نیستن برای سوییچ به سمت فورجی انگیزه ندارن؟
    به نظرم اگر ایرانسل مودم ها رو با صورت قسطی ارائه بده بازار رو بیشتر می تونه بگیره
    اگر برای شما اینترنت خوب یعنی دانلود با سرعت بالا از سرورهای داخلی و پینگ 10 از سرور ایرانسل و پینگ 20 از تابناک ؛ بله این اینترانت ایرانسل براتون قابل قبول و انگیزه سازه . ولی برای خیلی ها اینترنت با اینترانت فرق داره . پینگ 10000000 خارجی رو من اسمشو اینترنت نمیذارم . سرعت تک کانکشن زیر 1 مگابیت رو من اینترنت نمیدونم . استریم ویدئو با کیفیت 360p اونم با کلی گیرولودینگ رو من اسمشو نمیذارم اینترنت .

4. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر برای شما اینترنت خوب یعنی دانلود با سرعت بالا از سرورهای داخلی و پینگ 10 از سرور ایرانسل و پینگ 20 از تابناک ؛ بله این اینترانت ایرانسل براتون قابل قبول و انگیزه سازه . ولی برای خیلی ها اینترنت با اینترانت فرق داره . پینگ 10000000 خارجی رو من اسمشو اینترنت نمیذارم . سرعت تک کانکشن زیر 1 مگابیت رو من اینترنت نمیدونم . استریم ویدئو با کیفیت 360p اونم با کلی گیرولودینگ رو من اسمشو نمیذارم اینترنت .
    صددرصد موافقم من الان یکساله بطور دایم هم ایرانسل رو دارم و هم adsl چهار مگ رو. ایرانسل درسته روزها تعریفی نداره هرچند اخیرا قابل قبول شده اما شبها تا حدود ده مگ هم سرعت دانلود داره. Adsl هم شب و روز یکسان حدود همون ده مگ هست. بشخصه یه سرویس 128از adslکه رو با سراپای ایرانسل عوض نمیکنم. چون مصرف اصلی من دانلود نیست. من برای وبگردی و استفاده های روزمره میخوام که ایرانسل اصلا خوب نیست. حالا اون کم و زیاد شدن سرعتش و قطع شدنها بکنار خیلی بد صفحه رو لود میکنه با تاپاتالک داخل یه فروم که میخوام پیام بگذارم چند بار باید رفرش کنم تا ارسال بشه بازی آنلاین که اسمش رو نیار . اما adsl عین فرفره صفحه بالا میاره. ایرانسل فقط برای دانلود خوبه و بهیچ عنوان نمیتونه جایگزین adsl بشه حداقلش برای افرادی مانند من که نیاز به یک اینترنت دائمی و یکنواخت دارند.تنها میتونه بعنوان اینترنت دوم و برای دانلود ارزان قیمت و سریع استفاده بشه.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان كسي با ايفون براي 4g مشكلي داره ؟ يادمه يه مدت اپل كاري كرد كه نميشد بدون مجوز خودش به نسل ٤ وصل شد ولي بعدا توي آپديت اين موضوع رو حل كرد ولي الان من با آيفون اصلا نميتونم به نسل ٤ وصل شم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این اینترنت ایرانسلم به درد مومنان با اخلاص میخوره که بعد از نماز صبح بشینن دانلود کنن

8. 2 کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

10. 2 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وضعیت ایرانسل مثل این نمودار سینوس میمونه. یک روز خیلی خوبه یک روز هم افتضاحه

سرعت و پینگ خوبش هم از سرورهای خارج از کشور برمیگرده به ساعات اصطلاحا افت مصرف. اونجا هم نمیشه روش برنامه ریزی کرد یعنی خودم چند شب دانلود داشتم مجبور بودم بیدار بمونم چون هر از گاهی قطع میشه.

من اصلا حاضرم اینترانت بده ولی این قطعی هاش نباشه. خیلی زور داره آدم یک بسته 1 ساعته بخره باز توی همون هم اخلال و قطعی باشه

12. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من الان برای قطع و وصلی دیتا موقع دانلود به ایرانسل زنگ زدم
    کارشناس شماره تماس از من گرفت
    مشکلم رو ثبت کرد
    قرار شد همکارانشون واسه پیگیری باهام تماس بگیرن

اول پرسید مودمم ایرانسله یا جدا خریدم
    پرسید که با گوشی هم این مشکل رو دارم یا ندارم
    مدل مودم رو پرسید

دوستانی که مشکل مشابه من رو دارن، با مودم لاک ایرانسل هم این مشکل وجود داره؟
    اگر از گوشی جای مودم استفاده میکنید، روی گوشی هم این مشکل رو دارید؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بعضی از دوستان یه جوری میگن adsl هرکی ندونه فکر می کنه شرکت های adsl تو ایران کیفیتشون در حد گوگل فایبر هست
    شما برو تاپیک آسیاتک
    پست های چند روز پیشش رو ببین
    بهت نشون میدم تک کانکشن چیه
    من خودم رکورد سرعت پایین رو دارم
    با چند بار شکایت آخرش درست شد ( حالا نمی دونم با شکایت من بوده یا چیز دیگه )
    همین سرعت 40 مگ از سرور داخلی رو هیچ موقع نمی تونی با adsl بگیری
    من خودم 1 ماهه درخواست اینترنت از شاتل دادم هنوز بهم زنگ نزدن
    چرا من باید التماسش کنم؟
    به نظر شما اگر شاتل ببینه ایرانسل داره بازار رو میگیره اینجوری رفتار می کنه؟
    ایرانسل یک بار انحصار سیم کارت رو شکست و باعث شد مردم به جای 1 میلیون تومن پول سیم کارت 5 هزار تومن بدن
    شرکت همراه اول از همون اول ثابت کرده که هیچ ایده ای نداره
    من نمیگم ایرانسل عالیه ولی حداقل از همه ی سرویس دهنده های اینترنت در ایران بهتره ( خیلی هم بهتره )
    isp های ایرانی بعد از 10 سال فعالیت هنوز یه پشتیبانی ندارن
    پشتیبان هنوز رو adsl تسلط نداره و خیلی از واژه ها رو شاید ندونه
    من خودم چند روز پیش رفتم خونه ی یکی از دوستانم
    اینترنت مخابرات داشت و بنده خدا از فیبر نوری هم استفاده می کرد
    یه بسته نیم ساعته زدم
    و اتفاقا 3G هم بود
    با گوشیم share کردم نت رو
    به گوشیم وصل شد
    طرف اصلا ذوق کرده بود
    می گفت همش داره لود میشه
    به نظر شما این شخص نباید انگیزه برای سوییچ به شبکه ی موبایلی داشته باشه
    یه نکته مهمی که من فهمیدم
    در شبکه های موبایلی
    سرعت هر دکل با دکل دیگه فرق داره
    در adsl
    سرعت هر مرکز با مرکز دیگه فرق داره
    پس اینکه خونه ی شما سرعت 1 مگ هست دلیل بر این نیست که کل ایران سرعتشون 1 مگ هست
    شاید یکی 1 مگ و دیگری 20 مگ
    پس اینترنت همه جا یه جور نیست و نمیشه گفت قطعا همه جا ایرانسل بهتره

15. 15 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام دوستان. من مشهـد زندگی میکنم، در منطقه سـجاد. میخوام یک گوشی جدید بگیرم که 4G ساپورت کنه، به نظرتون توی مشـهد ایرانسـل خوبه یا همـراه اول؟ چون شنیدم که اولا ایـرانسل توی مشهد خیـلی خوب بوده الان خراب شده، همراه اول هم فکر کنم 4G اش هنوز توی مشهـد پوشش خوبی نداره.
    سوال دوم هم اینکه آیا حتما باید گوشی رو بخرم بعد برم دفتر امور مشترکین تا سیم کارت رو روش تنظیم کنه یا نیاری به خود گوشی نیست موقع خرید سیم کارت؟ حتما باید 4G ایـرانسل رو از دفتر مرکزی بگیرم یا جاهای دیگه هم میشه؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •