تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1931 از 2199 اولاول ... 9311431183118811921192719281929193019311932193319341935194119812031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,301 به 19,310 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم با ADSL مخابرات تست کردم جواب داد. سرعت خارج بدون این روش فوقش 500 کیلوبیت برسه، اما با این روش به 1 مگ رسید. حالا اگر حسش بود با شبانه ی مبین نت هم تست میکنم.
    البته این روش به نظر من مشکوکه. فکر نکنم قابل اطمینان باشه.

راستش جایی خوندم که گویا این روش با استفاده از همون VPN وطنی هست که می‌یاد IP خارج رو می‌گیره و از اون طریق تبدیل به IP ایران می‌کنه. برای همین با وجود VPN بودن مثل یه VPN واقعی نمی‌تونه قیلتر رو رد کنه. یعنی دیدم که فروشنده بارها تذکر داده که حواستون باشه باید فایل و سایت‌تون باز و بدون محدودیت باشه تا بشه از این روش براش استفاده کرد.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

راستش جایی خوندم که گویا این روش با استفاده از همون VPN وطنی هست که می‌یاد IP خارج رو می‌گیره و از اون طریق تبدیل به IP ایران می‌کنه. برای همین با وجود VPN بودن مثل یه VPN واقعی نمی‌تونه قیلتر رو رد کنه. یعنی دیدم که فروشنده بارها تذکر داده که حواستون باشه باید فایل و سایت‌تون باز و بدون محدودیت باشه تا بشه از این روش براش استفاده کرد.
    دقیقاً همینطوره. 4 تا سرور داره که من دو تا از سرورهاشو تست کردم. یکی شاتله، اون یکی پارس آنلاین.

3. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

مشکلی که به نظرم می‌یاد این هست که حتی اگه واقعاً تغییر سرعت محسوس هم باشه، اصولاً مصرف از سرور ایرانی مگه چقدر هست که بیارزه؟!! یه سایت دانلود فایل که گفته از سرور ایرانی استفاده می‌‌کنه رو باز کردم و دیدم چیز خاصی نداره که من بخوام. یعنی فیلم و سریال و آهنگ و حتی بازیهای بدون‌دستکاری رو باید از سرور خارجی گرفت. مگه سایتهایی باشن که قیلتر نباشن و پر از فایلهای خوب باشن و من ازشون بی‌خبرم. همچین جاهایی داریم؟
    دانلود ها و پی سی دی هر بازی ای که میذارن زیرش تیم ریلیز کننده رو هم مینویسن
    مثلا ریلودد یا اسکایدرو و یا غیره ... .در ضمن همیشه هم نسخه های معتبر رو میذارن
    و نیازی نیس که شما بری توی سایت های خارجی و از لینک غیر ایرانی و غیر مستقیم دانلود کنی
    برای دانلود فیلم و سریال و آهنگ و موزیک ویدئو هم میتونید از آپلودباز استفاده کنید + اکانت پرمیومش
    که خب آپلودبازم چون سرورش خارجه و سرعتش پایین آخرش باید از روش گفته شده استفاده کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دانلود ها و پی سی دی هر بازی ای که میذارن زیرش تیم ریلیز کننده رو هم مینویسن
    مثلا ریلودد یا اسکایدرو و یا غیره ... .در ضمن همیشه هم نسخه های معتبر رو میذارن
    و نیازی نیس که شما بری توی سایت های خارجی و از لینک غیر ایرانی و غیر مستقیم دانلود کنی
    برای دانلود فیلم و سریال و آهنگ و موزیک ویدئو هم میتونید از آپلودباز استفاده کنید + اکانت پرمیومش
    که خب آپلودبازم چون سرورش خارجه و سرعتش پایین آخرش باید از روش گفته شده استفاده کرد

این سایت که گفتین دانلود می‌ذاره کدوم سایت ایرانی هست؟
    درضمن مظنورتون این هست با IDM سرعتم از حالا که حدود ۱۲۰ کیلوبایت برای اکانت یک مگابیت هست هم بیشتر می‌شه یا اینکه سرعت تک‌کانکشن بیشتر می‌شه اما مجموع از حد اکانت بیشتر نمی‌شه؟
    Last edited by ninipc; 12-12-2013 at 01:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

این سایت که گفتین دانلود می‌ذاره کدوم سایت ایرانی هست؟
    درضمن مظنورتون این هست با IDM سرعتم از حالا که حدود ۱۲۰ کیلوبایت برای اکانت یک مگابیت هست هم بیشتر می‌شه یا اینکه سرعت تک‌کانکشن بیشتر می‌شه اما مجموع از حد اکانت بیشتر نمی‌شه؟
    برای دانلود بازی و برنامه :
    D*ownloadha.com
    P*30day.com
    S*oft98.ir
    برای دانلود فیلم و سریال :
    b*aranmovie107.in
    برای دانلود موزیک ویدئو :
    d*lera.org
    (ستاره ها رو باید از توی اسم سایت برداری)

در مورد سرعت هم اینطوریه که شما سرعت دانلودت با IDM از سرور های خارجی (فرقی نمیکنه تک لینک یا چند تا لینک) با سرعت دانلود از سرور های ایرانی
    یکی میشه و میتونی از نهایت سرعتت برای دانلود از سرور های خارجی استفاده کنی.
    ولی نهایت سرعتی که به شما میده با اکانت 1 مگ همون 120 کیلوبایته.

7. 3 کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

D*ownloadha.com
    P*30day.com
    S*oft98.ir
    b*aranmovie107.in
    d*lera.org

در مورد سرعت هم اینطوریه که شما سرعت دانلودت با IDM از سرور های خارجی (فرقی نمیکنه تک لینک یا چند تا لینک) با سرعت دانلود از سرور های ایرانی

پس به نظر بدرد من نمی‌خوره. من الان یک ربع به ۲ دو و بعدش یک ربع بعد از ۲ با اکانت تست و بدون اکانت تست، فایل گرفتم و توی سرور ایرانی و خارجی تفاوت خاصی ندیدم. تنها تفاوت در این بود که قبل از ساعت مجانی سرعت حدود ۲۵۶ کیلوبیت بود و بعد به حدود ۱۲۸ افت کرد. نظرات سایتهای مرتبط رو می‌خوندم و به نظر این قضیه برای ADSL بخصوص مال مخابرات بیشتر عملیاتی هست تا وایمکس. انگار مبین‌نتی‌ها شیر آب رو همچین تنظیم کردن که بیشتر از حد فشار نداشته باشه.
    برای معرفی سایتها هم ممنون.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

D*ownloadha.com
    P*30day.com
    S*oft98.ir
    b*aranmovie107.in
    d*lera.org

الان من 1 مگ نوروزی که دارم روی 2.5 مگ بسته شده و برای من چه درر ساعت رایگان و چه در غیر رایگان و چه سرور داخلی و چه خارجی سرعت 280 کیلوبایت بر ثانیس.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته سایت های اکسپرس لیچ و اپلود بوی جدیدا سرور ایرانی گرفتن و سرعت بالای دارن مخصوصا اپلودبوی
    راج سرعت دانلود هم،خب مسلما بر فرض اگه شما 1 مگ دارید خب این روش سرعت شمارو تبدیل به 2 مگ نمیکنه
    فقط بعضی مواقع به دلایل خاصی دسترسی به خارج ایران کند میشه یا سرعت میاد پایین که برای من خیلی پیش میاد با این روش میتونم حداکثر سرعت رو بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان من 1 مگ نوروزی که دارم روی 2.5 مگ بسته شده و برای من چه درر ساعت رایگان و چه در غیر رایگان و چه سرور داخلی و چه خارجی سرعت 280 کیلوبایت بر ثانیس.
    چطوری هنوز نوروزی داری؟ داره نوروز سال بعد از راه میرسه!!!

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چطوری هنوز نوروزی داری؟ داره نوروز سال بعد از راه میرسه!!!
    27 ام تموم میشه

13. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •