یکی از دوستان لطف کنه این سوال من رو جواب بده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یکی از دوستان لطف کنه این سوال من رو جواب بده.
فعلا که تو همه سرویسها سرعتا تا آخر بازه نسبت به دان و آپ استریمتون میتونید حداکثر سرعتو بگیرین! محدود 512 هم من تا حالا استفاده نکردم ولی احتمالا باید دوربر 60 باشه.
طرح امتیاز بندی هم تو مخابرات حذف شده!
کدوم سرویس واسه من خوبه ؟
نتگردی 3-4 ساعت روزانه و دانلود شبانه
با بخش فروش صحبت کنین
فعلا سرعت همه ی سرویس های محدود تا آخر بازه و اگه خط شما بکشه تا 1.2 مگ دانلود میده پس ارزونترین سرویس محدود با چند گیگ حجم اضافه متناسب با مصرفتون می تونه بهترین انتخاب باشه البته شرایط فعلا اینطوریه بعدا احتمال داره که سرعت سرویس ها رو محدود کنن
ولی مال من فکر نکنم قطعی داشته باشه
خواستی یه تستی میکنیم باهم
SNR = Amount of increased noise that can be tolerated while maintaining the designed BER (bit error rate). The SNR Margin is set by Central Office DSLAM. If the SNR Margin is increased, bit error rate performance will improve, but the data rate will decrease. Conversely, if the SNR Margin is decreased, bit error rate performance will decrease, but the data rate will increase.
سلام
دوستان من به پشتیبانی زنگ زدم گفتم طرح فعلیم رو غیر فعال کنند تا اونی که خریدم باز بشه
گفت به بخش فروش زنگ بزن بعد زنگ زدم اونجا یه خانوم برداشت میگه باید بری به نمایندگی
گفتم اخه پشتیبانی گفت شما غیر فعال میکنید گفت پشتیبانی اطلاعاتش کم بوده :|
وقت ندارم برم نمایندگی یعنی نمیشه از همین بخش فروش غیر فعال کرد ؟ شاید اون خانوم اعصاب نداشتهجواب مارو نداده
تا حالا کسی از بخش فروش غیر فعال کرده ؟
128 نامحدود سرعت و پولش چند؟
512 چطور؟
دوستان، آرکاداشلاروضع اینترنت من چقد خرابه
برم مخابرات رو با خاک یکسان کنم یانه؟
SNR Margin (dB) 22.4 27.1 Attenuation (dB) 14.5 6.5 Output Power (dBm) 11.0 8.0 Attainable Rate (Kbps) 11496 1230 Rate (Kbps) 2048 509 K (number of bytes in DMT frame) 33 56 R (number of check bytes in RS code word) 10 16 S (RS code word size in DMT frame) 0.50 13.81 D (interleaver depth) 96 4 Delay (msec) 12.00 13.81 FEC 110 0 CRC 0 0 Total ES 0 0 Total SES 0 8 Total UAS 0 8
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)