این شرکت فخیمه بشکل عجیب و غریبی سرعت دان شبانه رصد میکنه و اگر خدایی نکرده زیاده روی کنی سرعتت رو به حد حلزون پایین میارن تا دیگه پسر خوبی باشی!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این شرکت فخیمه بشکل عجیب و غریبی سرعت دان شبانه رصد میکنه و اگر خدایی نکرده زیاده روی کنی سرعتت رو به حد حلزون پایین میارن تا دیگه پسر خوبی باشی!!!
نیومده میخوام درخواست تخلیه بدم ، سه روز میشه خطم رانژه شده ، زنگ میزنم میگن تایید مخابرات نیومده ، میرم مخابرات ، میگن ما تایید کردیم ، شرکت به این بی مصرفی ندیده بودم ، به خودشون زحمت پیگیری وضعیت سرویس مشتری رو نمیدن !
با صدای مشتری حرف زدی؟
آره ، اونم پاس داد به همون پشتیبانی دوباره
وبمسترم ، کارام عقب افتاده وگرنه اینقدر حرص نمیخوردم ، بدجور گیر کردم![]()
منم مثل خودتم
برای تخله از آسیاتک به شاتل مخابرات بهانه اورد که بعد از یک هفته وصل شدم ولی بعد از وصل شدن کاری کردم که بیچارشون کردم که جبران این یک هفته بشه
الان مشکل آسیاتک اینکه میگن گزارش نامه مخابرات براشون نرفته؟>
یکبار همین مشکل برای ما پیش اومد صد باری تماس گرفتم تا بالاخره یه خانومی گفت نرم افزار ما مشکل داره گاهی از مخابرات که میزنن تایید رو یا از اینطرف میفرستیم رانژه توی سیستم نرم افزار انجام نمیشه
مخابرات هم که میدونید وقتی یه کلیک میزنه میگه من زدم دیگه باز نمیره دوباره نگاه کنه و یا یکبار دیگه انجام شده رانژه رو تایید کنن اینها مشکلات نرم افزاری آسیاتک هست بهش.ون توضیح بده بگو مخابرات میگه رانژه رو تایید کردن احتمالا مشکل نرم افزاری روی سیستمشون هست که براشون هنوز تایید نرفته.
آره ، میگن گزارش مخابرات برای ما نیامده !
شما چند وقت از آسیاتک سرویس داشتی؟ اون زمان هم این برنامه ها بود که حتما باید گزارش مخابرات بیاد تا فعال کنیم ؟؟
من داشتم ولی تایه مدت کمی خوب نبود در مرم نمیمونم حتی به ضررم باشه
اصلا کلا شرکتها تا وقتی که گزارش مخابرات برای رانژه نیاد فعال نمیکنن یا برای تخلیه هم تا وقتی گزارش براشون نره مشترک رو از کارتابل در نمیارن
حتما گزارش رو ارسال نکردن مخابرات
منم یه مدت این اتفاق افتاده آسیاتک زنگ زد گزارش تخلیه اومده ولی مخابرات میگفت نه اصلا نامه تخلیه برامون نیومده.
تنها کارت شکایته تو متن شکایت هم خیلی تند برخورد کن
بهشون بگو برات تست کنن که ببینن رو آسیاتک هستی یا نه اینکه کاری نداره براشون
زنگ زدم گفتم تکلیفم رو مشخص کنید ، دید تصمیم جدی هست ، گفت چراغ adsl ملاک نیست ، پورت خالی نداریم ، شما رانژه نشدید هنوز![]()
شکایت کن ازشون تخته کنن درشو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)