تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1931 از 2365 اولاول ... 9311431183118811921192719281929193019311932193319341935194119812031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,301 به 19,310 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.ماشین بنده رنو فلوینس هست
    از وقتی ماشین رو گرفتم از کیفیت سیستم صوتیش راضی نیستم بخاطر همین تصمیم گرفتم تغیراتی توش بدم
    اول از همه بگم که ادم سیستم بازی نیستم و انتظارات خیلی بالایی ندارم و دوم اینکه ماشین بنده پخش های متفرقه بش نمیخوره.پخش خودش هم بعید میدونم ورودی و خروجی برای امپ و ... بخوره به همین دلیل تصمیم گرفتم به 4 عدد باند خوش صدا توی در ها اکتفا کنم
    حالا خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم که چی بم پیشنهاد میکنید
    پیشاپیش ممنون از لطفتون
    سلام صبحتون بخیر.به فروم خودتون خیلی خوش آمدین.
    بفرمایید درایورها کامپونتت هستن یا کواکسیال؟
    برای پخش فکر کنم از طریق پروسسور بتونید ارتباط بدین به آمپ.بازم باید سوال کنم براتون.
    سلام دوستان و الی الخصوص حمید جان که زیادی مزاحمشیم
    بعد خرید قطعات ونصب حالا رفتم تو فکر خرید یه پخش خوب
    قبلا صدای یه مدل قدیمی کلاریون رو شنیدم خعلی خوب بود بنظرم. حالا یه پخش و خوب و بقیمت از کلاریون چی پیشنهاد میکنید اگه تا عید بتونم 1600 1700 برا آمپ مونو و پخش جمع کنم خوبه.
    برا امپ حدودای 600 700 و پخش 1تومن حالا از کلاریون چیزی تو کشورمون پیدا میشه یا باید بدم از دبی برام بیارن کی صداش رو شنیده وچه مدلاییش خوبه
    با تشکر

- - - Updated - - -
    سلام هادی جان خواهش میکنم چه مزاحمتی نفرمایید.
    کلاریون که معرکه س.من یدونه dxz956mc در حد گیرم اومد زدم تو گوشش جای پی 99 بستم.
    آکبندش که بعید میدونم ولی دست دوم و باید بگردی.به نظرم اگه میتونی از دبی بیاری یه آک بگیر خیلی بهتره.مدل cz702پخش خوبیه.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام هادی جان خواهش میکنم چه مزاحمتی نفرمایید.
    کلاریون که معرکه س.من یدونه dxz956mc در حد گیرم اومد زدم تو گوشش جای پی 99 بستم.
    آکبندش که بعید میدونم ولی دست دوم و باید بگردی.به نظرم اگه میتونی از دبی بیاری یه آک بگیر خیلی بهتره.مدل cz702پخش خوبیه.
    سلام حمید جان
    این حروف اولش برا چیه چه فرقی بین cz cx dxz فک کنم اینا لاینای کتفاوته تولیدشه با امکانات متفاوت
    تفاوتشون تو چیه
    با 1 تومن تقریبا کدوم مدلش کیرم میاد هم صدا و هم امکانات خوبی داشته باشه؟ همین زظ 702 یه جا دیدم دیسکانتینیو شده نمیدونم دست بود یا نه چه قیمتیه ؟

داره خودمونی میشه mosi252's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیباکنار

پيش فرض

ممنون میشم اساتید جواب من رو هم بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام دوست من
    اساتید اشخاص دیگه هستن منم فقط چند مدتیه میام بسایت سر میزنم این چیزایی هم که میگم بیشتر پیشنهادات اساتید هستن.
    ادر مورد سیستم خوب تا 600 تومن تو پیجها یگذشته (همسن 7 تا 8 تای اخری کلی نظر داده شده بخونی متوجه میشی و بسته بسلیقت میتونی انتخاب داشته باشی در مورد سیستم تا 1 تومن بازم ببین آمپ میخوای یا بعدا براش تهیه میکنی؟
    پخش که 7056 یا 8019 کنوود تو قیمت خودشون خوبن الپاین هم پخش خوب و دست دوم با همین قیمتا 500تا 600 پبدا میکنی باند هم ببین کیفیتی میخوای یا قدرتی این 718 کنوود که گفتی خوبه قدرتی هست و کیفیت اصلا نداره خیلیا خوششون میاد ول یبنظر من خسته میشی ازش. هلیکس هک خیلی باند خوش صداییه ولی قدرتش زیاد نیست اما برای پراید با آمپ کاملا خوبه . اگه باند قدرتی میخوای که کیفیت هم قاطیش باشه باید بر سراغ MTX سری 8000 یا 6000 البته یکم گرونن . الابته ایفینتی کاپا و هرتز HCX690هم باندای باکیفیت هستن ولی خب همش سلیقه هست

- - - Updated - - -

سلام دوست من
    اساتید اشخاص دیگه هستن منم فقط چند مدتیه میام بسایت سر میزنم این چیزایی هم که میگم بیشتر پیشنهادات اساتید هستن.
    ادر مورد سیستم خوب تا 600 تومن تو پیجها یگذشته (همسن 7 تا 8 تای اخری کلی نظر داده شده بخونی متوجه میشی و بسته بسلیقت میتونی انتخاب داشته باشی در مورد سیستم تا 1 تومن بازم ببین آمپ میخوای یا بعدا براش تهیه میکنی؟
    پخش که 7056 یا 8019 کنوود تو قیمت خودشون خوبن الپاین هم پخش خوب و دست دوم با همین قیمتا 500تا 600 پبدا میکنی باند هم ببین کیفیتی میخوای یا قدرتی این 718 کنوود که گفتی خوبه قدرتی هست و کیفیت اصلا نداره خیلیا خوششون میاد ول یبنظر من خسته میشی ازش. هلیکس هک خیلی باند خوش صداییه ولی قدرتش زیاد نیست اما برای پراید با آمپ کاملا خوبه . اگه باند قدرتی میخوای که کیفیت هم قاطیش باشه باید بر سراغ MTX سری 8000 یا 6000 البته یکم گرونن . الابته ایفینتی کاپا و هرتز HCX690هم باندای باکیفیت هستن ولی خب همش سلیقه هست

6. 2 کاربر از hadi_w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان
    این حروف اولش برا چیه چه فرقی بین cz cx dxz فک کنم اینا لاینای کتفاوته تولیدشه با امکانات متفاوت
    تفاوتشون تو چیه
    با 1 تومن تقریبا کدوم مدلش کیرم میاد هم صدا و هم امکانات خوبی داشته باشه؟ همین زظ 702 یه جا دیدم دیسکانتینیو شده نمیدونم دست بود یا نه چه قیمتیه ؟
    سلام.
    متاسفانه از کدها اطلاعی ندارم.و همچنین قیمتها.این مدل رو هم جون دوستم قبلا داشت و صداش تو گوشم بود خیلی دنبالش بودم.وگرنه کلاریون قبلا نداشتم.ولی این مدل 956 جزو بالاترین رده و جزو های اندها محسوب میشه.
    ----------------------------------------
    رامتین جان.برای رنوی شما سوال کردم.فعلا کاری برای پخشش نمیشه کرد دست به درایورها هم نزن.تا یکماه دیگه DVDش میاد چین درجه 1 حدود 1500-600بعد همه کار میتونید انجام بدین.از طریق همین تاپیک پیگیر باش و یک ماه دیگه یاد آوری کن به من.
    درخدمتم.

- - - Updated - - -

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یه جفت باند 7100 کنوود دارم با یه امپلی فایر 250 وات دو کانال کنوود

برام کیفیت مهمه و رو برند خاصی اصرار ندارم . دنبال ضبط خوب هستم تا 300 تومن
    بین دو گزینه x400 و 3750 پیشنهاد بدید
    دوستانی که این مشخصات رو دارند با کدوم ضبط نتیجه بهتری گرفتن؟ ( البته اینم میدونم x400 شش خروجی داره با ولتاژ4ولت و 3750 چهار خروجی داره ولتاژ 2.5ولت . خوانایی پنل پایونیرم بهنره)

به طوور کلی مچ بودن با مشخصات بالا و بهترین نتیجه گرفتن برام مهمه
    ممنون میشم اساتید پاسخ بدن

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یه جفت باند 7100 کنوود دارم با یه امپلی فایر 250 وات دو کانال کنوود

برام کیفیت مهمه و رو برند خاصی اصرار ندارم . دنبال ضبط خوب هستم تا 300 تومن
    بین دو گزینه x400 و 3750 پیشنهاد بدید
    دوستانی که این مشخصات رو دارند با کدوم ضبط نتیجه بهتری گرفتن؟ ( البته اینم میدونم x400 شش خروجی داره با ولتاژ4ولت و 3750 چهار خروجی داره ولتاژ 2.5ولت . خوانایی پنل پایونیرم بهنره)

به طوور کلی مچ بودن با مشخصات بالا و بهترین نتیجه گرفتن برام مهمه
    ممنون میشم اساتید پاسخ بدن
    سلام صبح بخیر دوست من.خیلی خوش آمدین.
    7100 جزو اسپیکرهای قوی محسوب میشه آمپتون باید حد اقل روی هر کانال 150 وات rms خروجی سالم بده تا درایو بشن.این آمپی که گفتین به هیچ عنوان صدای اثلی اسپیکرتون رو بیرون نمیکشه.
    در مورد پخش من نظر کن وود هست.پایونیر به نظر من تیزه.البته برخی دوستان معتقد هستند x400صداش بمه اما به نظر من اینگونه نیست.
    اگر میتونید هر دوتا رو تست کنید اینطوری راحت تر تصمیم میگیرید.
    موفق باشید.

- - - Updated - - -

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود پخش آلپاین 152 دیدم توی ----- میده 470
    لطفا نظرتون رو بگین ارزش خرید داره؟
    یه جفت کواکسیال هلیکس E69X خریداری کردم برا عقب پخش رو میخوام این مدل انتخاب کنم تا بعد
    نظرتون چیه؟
    ممنونم

-

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اگر تا این قیمت میخوای هزینه کنی بهتره 145E کارکرده در حد گیر بیاری اون ارزش خرید بالاتری داره

14. این کاربر از mmohammadesadeghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود پخش آلپاین 152 دیدم توی ----میده 470
    یه جفت کواکسیال هلیکس E69X خریداری کردم برا عقب پخش رو میخوام این مدل انتخاب کنم تا بعد
    نظرتون چیه؟
    ممنونم

- - - Updated - - -

درود پخش آلپاین 152 دیدم توی ---- میده 470
    نظرتون چیه؟
    ممنونم
    من هفته قبل الپاین 150با هلیکس ای69 نصب کردم
    چیز خوبیه،از نظر کیفی
    اگر امپ دارین به نظرم خیلی عالی خواهد شد
    اما از نظر قیمت پتو استریو،معمولا قیمتهاش بالاست
    من قیمت بازار رو ندارم

16. این کاربر از tplnoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •