تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1931 از 2014 اولاول ... 931143118311881192119271928192919301931193219331934193519411981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,301 به 19,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دنيزلي تا فردا پاسخ مي‌دهد
    انصاري‌فرد: تروسيه، دال، زمن و ميشل گزينه‌هاي مربيگري پرسپوليس هستند
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با دنيزلي در تماس هستم و او تا فردا به ما جواب نهايي را مي‌دهد.

عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: گزينه اول تيم فوتبال پرسپوليس مصطفي دنيزلي است و براي به خدمت گرفتن او تمام تلاش خودم را انجام مي‌دهم. مي‌دانم او با فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا است و مي‌تواند به ما كمك كند.
    وي افزود: به شايعه سازان كاري ندارم و به هيچ عنوان دنبال اين نيستم كه به دنبال مدير برنامه يا افرادي بروم كه با او تماس گرفته‌اند و اعلام كرده‌اند كه از اسم او سواستفاده شده است. من با دنيزلي گفت و گو كردم و او تا فردا جواب نهايي خود را پس از جلسه با مسئولان بيشيكتاش به ما اعلام خواهد كرد.
    انصاري فرد ادامه داد: مي‌دانم دنيزلي تيم خود را قهرمان تركيه كرده است اما مطمئن باشيد اجازه نمي‌دهم كساني كه خود را به دنيزلي چسبانده تا از او سود ببرند به عنوان مدير برنامه حاشيه سازي كنند و دست به هر كاري بزنند. من تلاش مي كنم او را به پرسپوليس بياورم مگر اينكه خودش به من بگويد اين كار ميسر نيست.
    مديرعامل پرسپوليس در خصوص ساير گزينه‌ها به جز دنيزلي اظهار داشت: 8 گزينه در ليست پرسپوليس حضور دارند. نام تروسيه فرانسوي، توماس دال آلماني، هنري ميشل فرانسوي و زدنيك زمن؛ مربي اهل چك و 4 مربي ديگر كه از مربيان بزرگ هستند در ليست ما به چشم مي خورد. با اين حال ابتدا منتظر پاسخ دنيزلي خواهم ماند. در غير اين صورت تا پنجشنبه تكليف سرمربي پرسپوليس را روشن خواهم كرد.
    انصاري فرد در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: من فوتبال را متوجه مي‌شوم. سال‌ها در خدمت پرسپوليس بوده ام و مي دانم مشكل اين تيم كجا است. به همين دليل بازيكنان را با دقت جذب خواهم كرد و آنهايي را به تيم مي آورم كه جزو بهترين هاي ايران باشند. هر مربي اي كه بيايد با اين بازيكنان مي‌تواند تيم قدرتمندي بسازد.
    وي يادآور شد: در خصوص اين بازيكنان تا حدودي با وينگادا مشاوره داشته ام. درست است او ديگر در پرسپوليس نيست اما اين بازيكنان براي تيم ما چاره‌ ساز خواهند شد. انصاري فرد اضافه كرد: بازيكناني را كه به پرسپولس آورده ام هيچ كدام كوچك نيستند و در فصل گذشته جزو بهترين‌ها بودند و اميدوارم بتوانند به پرسپوليس كمك كنند.
    وي در خصوص احتمال شكايت وينگادا به فيفا در خصوص عدم دريافت مطالباتش عنوان كرد: بعدازظهر امروز جلسه اي با وينگادا برگزار و تكليف طلب او را روشن مي‌كنم اما آقاياني كه به دنبال حاشيه سازي هستند بدانند وينگادا اهل شكايت كردن به فيفا نيست و اين حرفي است كه دوست دارند با آن پرسپوليس را دچار مشكل كنند. سعي مي‌كنيم هر چه سريعتر مشكل او را حل كنيم.
    انصاري فرد اضافه كرد: به آقايان هشدار مي‌دهم به هيچ عنوان ديگر به افرادي كه خود را به عنوان مديربرنامه معرفي مي‌كنند اجازه نمي‌دهم بازيكن و مربي به تيم ما بياورند و سو استفاده كنند. مي‌خواهم پاي اين افراد را از پرسپوليس دور كنم و مطمئن باشيد به هدفم مي‌رسم. پرسپوليس بزرگ نياز به اين افراد ندارد.
    انصاري فرد در خصوص ليست مازاد پرسپوليس اظهار داشت: به زودي ليست مازاد خود را اعلام خواهيم كرد البته اين بستگي به نظر سرمربي جديد ما نيز دارد، اما قصد داريم چارچوب تيم را حفظ كنيم.
    وي اضافه كرد: كار جذب بازيكنان ليگ برتري ما تمام شد و به دنبال اين هستيم كه چند بازيكنان ليگ يكي خوب و اميد را به تيم اضافه كنيم تا بتوانيم تيم را به شرايط آرماني برسانيم. معتقدم بازيكنان ليگ يك مي‌توانند با انگيزه تر در كنار بزرگان پرسپوليس كار كنند.
    مديرعامل پرسپوليس درباره علي كريمي گفت: فعلا كريمي نياز به آرامش براي ديدار با كره شمالي دارد و پس از حضور او در ايران با اين بازيكن وارد مذاكره خواهيم شد. كريمي عاشق پرسپوليس است اما خودش بايد بخواهد كه در اين تيم باشد در غير اين صورت امكان تمديد قرارداد او با توجه به پيشنهادهاي خوبش وجود ندارد.
    وي درباره حضور علي پروين در پرسپوليس تاكيد كرد: بارها گفته ام با حضور پروين در پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم. من دوست دارم او در پرسپوليس كارش را شروع كند اما همه چيز به نظر سازمان تربيت بدني بستگي دارد. انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا حضور شما در پرسپوليس براي فصل آينده قطعي شده خاطرنشان كرد: من تا ثانيه‌ آخري كه در پرسپوليس باشم كارم را انجام مي‌دهم و منتظر اما و اگرها نيستم. من وظيفه دارم براي فصل جديد پرسپوليسي بسازم كه دل هواداران را شاد كند و در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص مذاكره با بازيكنان فصل گذشته گفت: از روز چهارشنبه گفت و گو با بازيكنان فصل گذشته را همراه تسويه حسابشان انجام خواهيم داد.
    انصاري فرد درباره قرارداد آشوبي تصريح كرد: با اين بازيكن صحبت هاي لازم را داشته ام و بايد پس از همراهي تيم ملي صحبت‌هاي نهايي را انجام دهم. توافقات اوليه حاصل شده اما صلاح دانستم حرف هاي نهايي پس از حضور او در تيم ملي زده شود.
    وي در خصوص اظهارات افشين پيرواني گفت: در اين باره هيچ صحبتي نمي‌كنم. فكر خودم را فقط به اين مشغول كرده ام كه به هواداران و تيم محبوبم خدمت كنم.
    مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان كرد: اميدوار هستم به هدفي كه در فصل آينده داريم با بازيكنان جديد و سرمربي خود برسيم تا ناكامي اين فصل را از ذهن هواداران پاك كنيم من در اين باره از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم و به عنوان يك سرباز در خدمت پرسپوليس خواهم بود. مي‌خواهم امسال شادي هواداران را ببينم.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با دنيزلي در تماس هستم و او تا فردا به ما جواب نهايي را مي‌دهد. عباس انصاري فرد تصريح كرد: گزينه اول تيم فوتبال پرسپوليس مصطفي دنيزلي است و براي به خدمت گرفتن او تمام تلاش خودم را انجام مي‌دهم. مي‌دانم او با فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا است و مي‌تواند به ما كمك كند.
    وي افزود: به شايعه سازان كاري ندارم و به هيچ عنوان دنبال اين نيستم كه به دنبال مدير برنامه يا افرادي بروم كه با او تماس گرفته‌اند و اعلام كرده‌اند كه از اسم او سواستفاده شده است. من با دنيزلي گفت و گو كردم و او تا فردا جواب نهايي خود را پس از جلسه با مسئولان بيشيكتاش به ما اعلام خواهد كرد.

انصاري فرد ادامه داد: مي‌دانم دنيزلي تيم خود را قهرمان تركيه كرده است اما مطمئن باشيد اجازه نمي‌دهم كساني كه خود را به دنيزلي چسبانده تا از او سود ببرند به عنوان مدير برنامه حاشيه سازي كنند و دست به هر كاري بزنند. من تلاش مي كنم او را به پرسپوليس بياورم مگر اينكه خودش به من بگويد اين كار ميسر نيست.

مديرعامل پرسپوليس در خصوص ساير گزينه‌ها به جز دنيزلي اظهار داشت: 8 گزينه در ليست پرسپوليس حضور دارند. نام تروسيه فرانسوي، توماس دال آلماني، هنري ميشل فرانسوي و زدنيك زمن؛ مربي اهل چك و 4 مربي ديگر كه از مربيان بزرگ هستند در ليست ما به چشم مي خورد. با اين حال ابتدا منتظر پاسخ دنيزلي خواهم ماند. در غير اين صورت تا پنجشنبه تكليف سرمربي پرسپوليس را روشن خواهم كرد.

انصاري فرد در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: من فوتبال را متوجه مي‌شوم. سال‌ها در خدمت پرسپوليس بوده ام و مي دانم مشكل اين تيم كجا است. به همين دليل بازيكنان را با دقت جذب خواهم كرد و آنهايي را به تيم مي آورم كه جزو بهترين هاي ايران باشند. هر مربي اي كه بيايد با اين بازيكنان مي‌تواند تيم قدرتمندي بسازد.

وي يادآور شد: در خصوص اين بازيكنان تا حدودي با وينگادا مشاوره داشته ام. درست است او ديگر در پرسپوليس نيست اما اين بازيكنان براي تيم ما چاره‌ ساز خواهند شد.

انصاري فرد اضافه كرد: بازيكناني را كه به پرسپولس آورده ام هيچ كدام كوچك نيستند و در فصل گذشته جزو بهترين‌ها بودند و اميدوارم بتوانند به پرسپوليس كمك كنند.

وي در خصوص احتمال شكايت وينگادا به فيفا در خصوص عدم دريافت مطالباتش عنوان كرد: بعدازظهر امروز جلسه اي با وينگادا برگزار و تكليف طلب او را روشن مي‌كنم اما آقاياني كه به دنبال حاشيه سازي هستند بدانند وينگادا اهل شكايت كردن به فيفا نيست و اين حرفي است كه دوست دارند با آن پرسپوليس را دچار مشكل كنند. سعي مي‌كنيم هر چه سريعتر مشكل او را حل كنيم.

انصاري فرد اضافه كرد: به آقايان هشدار مي‌دهم به هيچ عنوان ديگر به افرادي كه خود را به عنوان مديربرنامه معرفي مي‌كنند اجازه نمي‌دهم بازيكن و مربي به تيم ما بياورند و سو استفاده كنند. مي‌خواهم پاي اين افراد را از پرسپوليس دور كنم و مطمئن باشيد به هدفم مي‌رسم. پرسپوليس بزرگ نياز به اين افراد ندارد.

انصاري فرد در خصوص ليست مازاد پرسپوليس اظهار داشت: به زودي ليست مازاد خود را اعلام خواهيم كرد البته اين بستگي به نظر سرمربي جديد ما نيز دارد، اما قصد داريم چارچوب تيم را حفظ كنيم.

وي اضافه كرد: كار جذب بازيكنان ليگ برتري ما تمام شد و به دنبال اين هستيم كه چند بازيكنان ليگ يكي خوب و اميد را به تيم اضافه كنيم تا بتوانيم تيم را به شرايط آرماني برسانيم. معتقدم بازيكنان ليگ يك مي‌توانند با انگيزه تر در كنار بزرگان پرسپوليس كار كنند.
    مديرعامل پرسپوليس درباره علي كريمي گفت: فعلا كريمي نياز به آرامش براي ديدار با كره شمالي دارد و پس از حضور او در ايران با اين بازيكن وارد مذاكره خواهيم شد. كريمي عاشق پرسپوليس است اما خودش بايد بخواهد كه در اين تيم باشد در غير اين صورت امكان تمديد قرارداد او با توجه به پيشنهادهاي خوبش وجود ندارد.

وي درباره حضور علي پروين در پرسپوليس تاكيد كرد: بارها گفته ام با حضور پروين در پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم. من دوست دارم او در پرسپوليس كارش را شروع كند اما همه چيز به نظر سازمان تربيت بدني بستگي دارد.

انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا حضور شما در پرسپوليس براي فصل آينده قطعي شده خاطرنشان كرد: من تا ثانيه‌ آخري كه در پرسپوليس باشم كارم را انجام مي‌دهم و منتظر اما و اگرها نيستم. من وظيفه دارم براي فصل جديد پرسپوليسي بسازم كه دل هواداران را شاد كند و در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص مذاكره با بازيكنان فصل گذشته گفت: از روز چهارشنبه گفت و گو با بازيكنان فصل گذشته را همراه تسويه حسابشان انجام خواهيم داد.

انصاري فرد درباره قرارداد آشوبي تصريح كرد: با اين بازيكن صحبت هاي لازم را داشته ام و بايد پس از همراهي تيم ملي صحبت‌هاي نهايي را انجام دهم. توافقات اوليه حاصل شده اما صلاح دانستم حرف هاي نهايي پس از حضور او در تيم ملي زده شود.

وي در خصوص اظهارات افشين پيرواني گفت: در اين باره هيچ صحبتي نمي‌كنم. فكر خودم را فقط به اين مشغول كرده ام كه به هواداران و تيم محبوبم خدمت كنم.

مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان كرد: اميدوار هستم به هدفي كه در فصل آينده داريم با بازيكنان جديد و سرمربي خود برسيم تا ناكامي اين فصل را از ذهن هواداران پاك كنيم من در اين باره از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم و به عنوان يك سرباز در خدمت پرسپوليس خواهم بود. مي‌خواهم امسال شادي هواداران را ببينم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : محمد پروين كه به تازگي به تهران بازگشته با توجه به پايان قراردادش با باشگاه دي استراداي اسلواكي پيشنهاداتي را از سوي انصاري فرد و قلعه نوعي براي پيوستن به تيم هاي پرسپوليس و سپاهان دريافت كرده است.
    بر اساس این گزارش،البته با توجه به صعود احتمالي استيل اذين به رقابتهاي ليگ برتر هيچ بعيد نيست كه محمد پروين به دليل ارتباط خوب پدرش با حسين هدايتي از استيل آذين سر در آورد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : کانون هواداران باشگاه پرسپولیس تهران بیانیه ای در پاسخ به اظهارات حسین هدایتی رئیس سابق هیات مدیره این باشگاه صادر کرد.
    حسین هدایتی رئیس سابق هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در مصاحبه ای اعلام کرد، استیل آذین تیم دوم پرسپولیس است و هواداران دو تیم نیز مشترک هستند از این رو امروز(یکشنبه) جلسه ای بین لیدرهای باشگاه پرسپولیس برگزار شد و کانون هوادارن این باشگاه نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کردند پرسپولیس تیم دوم ندارد و استیل آذین تیمی جدا از بدنه باشگاه پرسپولیس و رقیب این تیم در لیگ برتر خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ایول ازش خوشم میاد....
    کسی نمیدونه کریمی قطعا موندنی شده
    راستی الآن خواب بودم خواب دیدم یکی یه تاپیک جدید برای پرسپولیس زده و تو پست اولش گفته که دیگه ناکامیها رو باید فراموش کنیم

ماشا... به خوابت عمو

کريمي گفته بود که پولي باشه ميمونه و نباشه احتمال داره بره

..

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا خواب ما رو بیخیال... قراره برای فصل بعد هم با همین تاپیک پیش بریم؟؟
    کريمي گفته بود که پولي باشه ميمونه و نباشه احتمال داره بره

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه تاپیک چشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جلال اکبری 26 سالشه بیچاره کجا پیره ؟

من وکیل مدافع انصاریفر نیستم .دل خوشی از مدیرای سیاسی ندارم ولی تو نتیجه نگرفتن فصل قبل مقصر اصلی نبود . هدایتی درسته پول زیادی داد ولی یکی از عوامل حاشیه ها خودش بود .
    تا حالا هم خوب بازیکن گرفته . سریع باید تیمو بست و رفت سراغ آماده سازی و اردو تمرینی .
    چرا اینا دنبال مربی خارجین ؟ بخدا با ایرانیا بهتر نتیجه میگیریم .
    درخشان - جلالی - دایی- کاظمی - حتی ذولفقارنسب و... .
    این مربیای ارانی کجاش خوبن...؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جلال اکبری 26 سالشه بیچاره کجا پیره ؟

من وکیل مدافع انصاریفر نیستم .دل خوشی از مدیرای سیاسی ندارم ولی تو نتیجه نگرفتن فصل قبل مقصر اصلی نبود . هدایتی درسته پول زیادی داد ولی یکی از عوامل حاشیه ها خودش بود .
    تا حالا هم خوب بازیکن گرفته . سریع باید تیمو بست و رفت سراغ آماده سازی و اردو تمرینی .
    چرا اینا دنبال مربی خارجین ؟ بخدا با ایرانیا بهتر نتیجه میگیریم .
    درخشان - جلالی - دایی- کاظمی - حتی ذولفقارنسب و... .
    این مربیای ایرانی کجاش خوبن...؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كاويانپور: مي‌خواهم در آزمون پرسپوليس قبول شوم
    خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي‌خواهم در آزمون اين تيم نمره قبولي بگيرم.

حامد كاويانپور پس از اينكه از سوي مديرعامل پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را دريافت كرد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بايد از حمايت از انصاري‌فرد تشكر كنم و مي‌خواهم دوباره پيراهن پرسپوليس بپوشم.
    وي افزود: اگر اتفاق خاصي نيفتد در تمرينات پرسپوليس شركت خواهم كرد و در مستطيل سبز همه چيز را مشخص مي‌كنم كه آيا دوباره مي‌توانم به پرسپوليس خدمت كنم يا خير.
    كاويانپور ادامه داد: تمرينات خود را صبح و بعدازظهر در آكادمي ملي المپيك پيگيري مي‌كنم. هميشه آرزو دارم به عنوان عضو كوچكي از پرسپوليس هر وقت اين تيم مشكل داشت از لحاظ فني و تاكتيكي كمك كوچكي انجام دهم. من خودم را هميشه سرباز اين باشگاه مي‌دانم.
    وي خاطر نشان كرد: آزمون سختي در پيش دارم اما به دنبال نمره قبولي هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •