تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1930 از 3347 اولاول ... 930143018301880192019261927192819291930193119321933193419401980203024302930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,291 به 19,300 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این که بدون بسته برای شما قطع و وصل میشده که یه بحث جداست شاید تو اون ساعت منطقه شما مشکل پیدا کرده بوده مثل منطقه ما که چند روز پیش همش آنتن میرفت و میومد، اما بحثی که الان هست اینه که دوستان تا قبل از خرید بسته مشکلی ندارن و به محض خریدن بسته دیتا قطع میشه و آنتن میپره
    اگه بشه یکی از همین دوستانی که این مشکل رو داره برای یه مدت (مثلا یه هفته) سیمکارت رو داخل گوشی قرار بده و با همون گوشی از بسته های ساعتی استفاده کنه و ببینه که آیا باز هم این مشکل براش وجود داره یا نه البته اگه تعداد بیشتری این تست رو انجام بدن میشه نتیجه دقیق تری بدست آورد.
    من خودم الان مودم ندارم وگرنه خودمم تست میکردم و نتیجه رو میگفتم اینجا
    اگر این فرضیه درست باشه(این که این بسته های ساعتی فقط روی مودم ها مشکل دارن) اون موقع شاید بشه بهتر و دقیق تر برای رفع این مشکل اقدام کرد
    نتیجه نداره دوست عزیز
    نتیجه اینه که ایرانسل برای این بسته ها اینترنت رو قطع و وصل میکنه ولی چون هیچ چیزی جز پول گرفتن بلد نیستند کل شبکشون قطع و صل میشه حتی اگر بسته نداشته باشی میتونی هم از بقیه دوستان هم بپرسی که قطع و وصل میشن بدون بسته دانلود تو همین تاپیک
    همین الان هم پینگ با سرور ایران 1100 هست و سرور اروپا 1700

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نتیجه نداره دوست عزیز
    نتیجه اینه که ایرانسل برای این بسته ها اینترنت رو قطع و وصل میکنه ولی چون هیچ چیزی جز پول گرفتن بلد نیستند کل شبکشون قطع و صل میشه حتی اگر بسته نداشته باشی میتونی هم از بقیه دوستان هم بپرسی که قطع و وصل میشن بدون بسته دانلود تو همین تاپیک
    همین الان هم پینگ با سرور ایران 1100 هست و سرور اروپا 1700
    واسه من این مشکلات نیست طرف داری نمیکنم ولی شما تو منطقه نویز دارین داداش ارتباط بسیم هست خیلی چیرا باید بررسی بشه

Sent from my LT25i

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینی که معلومه شبیه لود بالانسینگ هست. یک خط ایرانسل به تنهایی همچین سرعتی نمیده

این که بدون بسته برای شما قطع و وصل میشده که یه بحث جداست شاید تو اون ساعت منطقه شما مشکل پیدا کرده بوده مثل منطقه ما که چند روز پیش همش آنتن میرفت و میومد، اما بحثی که الان هست اینه که دوستان تا قبل از خرید بسته مشکلی ندارن و به محض خریدن بسته دیتا قطع میشه و آنتن میپره
    اگه بشه یکی از همین دوستانی که این مشکل رو داره برای یه مدت (مثلا یه هفته) سیمکارت رو داخل گوشی قرار بده و با همون گوشی از بسته های ساعتی استفاده کنه و ببینه که آیا باز هم این مشکل براش وجود داره یا نه البته اگه تعداد بیشتری این تست رو انجام بدن میشه نتیجه دقیق تری بدست آورد.
    من خودم الان مودم ندارم وگرنه خودمم تست میکردم و نتیجه رو میگفتم اینجا
    اگر این فرضیه درست باشه(این که این بسته های ساعتی فقط روی مودم ها مشکل دارن) اون موقع شاید بشه بهتر و دقیق تر برای رفع این مشکل اقدام کرد
    خیر مشکل فقط محدود به مودم نیست. بنده با دو گوشی متفاوت و دو خط متفاوت امتحان کردم همین مشکل بود. کاملا مطمئنم که از طرف خود ایرانسل هست. حالا یا مشکل نرم افزاری وجود داره و یا به عمد این کار رو کردن

4. 3 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اخبار ساعت ۲۲ اعلام کرد که تا آخر بهمن ۱۴۰ شهر به نسل چهار مجهز میشن. میخوام بدونم اسامی این شهرها مشخص شده؟ایا شهرهای جدیدی هم به نسل سوم ارتقا پیدا میکنن؟

Sent from my E2333 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اخبار ساعت ۲۲ اعلام کرد که تا آخر بهمن ۱۴۰ شهر به نسل چهار مجهز میشن. میخوام بدونم اسامی این شهرها مشخص شده؟ایا شهرهای جدیدی هم به نسل سوم ارتقا پیدا میکنن؟

Sent from my E2333 using Tapatalk
    شما اخبار رسانه سـرافـراز رو جدی نگیر! همین الان هم شهرهایی که 4g شده کیفیت خوبی نداره . به جای کمیت باید به فکر کیفیت باشن وگرنه به صورت اسمی کاری نداره تمام کشور رو 4g کردن

7. 7 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینم فورجی با سیگنال ضعیف -118

Sent from my D6503 using Tapatalk

9. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینی که معلومه شبیه لود بالانسینگ هست. یک خط ایرانسل به تنهایی همچین سرعتی نمیده

هیچ دلیلی نداره ایشون بیاد خالی ببنده
    منم چند روز اولی که پهنای باند 10 مگاهرتز شد سرعتم تا 52 مگ می رسید اما نمی دونم ایرانسل چه بلایی سرش اورد شد 16 17 مگ
    اینم تستش

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

به نظر من :
    اگر شرکت های adsl با این وضعیت بخوان برن جلو با گسترده شدن پوشش 4g مشکل شاید پیدا کنن
    من خودم عصر با بسته نیم ساعته 5.5 گیگ دانلود کردم
    سرعت فوق العاده بالا بود
    در صورتی خط adsl من با وجود نویز بیشتر از 3 مگ نمی کشه
    به نظر شما افرادی که وضعیت من رو دارن که البته کم هم نیستن برای سوییچ به سمت فورجی انگیزه ندارن؟
    به نظرم اگر ایرانسل مودم ها رو با صورت قسطی ارائه بده بازار رو بیشتر می تونه بگیره

13. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هیچ دلیلی نداره ایشون بیاد خالی ببنده
    منم چند روز اولی که پهنای باند 10 مگاهرتز شد سرعتم تا 52 مگ می رسید اما نمی دونم ایرانسل چه بلایی سرش اورد شد 16 17 مگ
    اینم تستش
    ایشون نگفت این تست با یک خطه منم نگفتم داری خالی میبندی، داستان درست نکنید لطفا

صحبت من سر الان هست که همچین سرعتی اونم به صورت پایدار با یک سیم کارت امکانش نیست (حداقل بنده ندیدم). بعد هم اگر سرعت حداکثری که به شما داده 52 مگابیت باشه بازم از این کلیپی که ایشون گذاشته سرعتش کمتره

15. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به نظر من :
    اگر شرکت های adsl با این وضعیت بخوان برن جلو با گسترده شدن پوشش 4g مشکل شاید پیدا کنن
    من خودم عصر با بسته نیم ساعته 5.5 گیگ دانلود کردم
    سرعت فوق العاده بالا بود
    در صورتی خط adsl من با وجود نویز بیشتر از 3 مگ نمی کشه
    به نظر شما افرادی که وضعیت من رو دارن که البته کم هم نیستن برای سوییچ به سمت فورجی انگیزه ندارن؟
    به نظرم اگر ایرانسل مودم ها رو با صورت قسطی ارائه بده بازار رو بیشتر می تونه بگیره
    دقیقا باهات موافقم امین جان من دیگه واقعا از دست سرعت کم ای دی اس ال کلافه شدم رفتم یه مودم E3372 (خیلی مودم خوبی هست آنتن دهیش خیلی خوبه)خریدم سرعتم حتی تا 40 مگابیت هم میره بالا گاها ولی بخوام متوسط سرعت بگم حدودا 22 مگابیت هست که در مقایسه با ای دی اس ال خیلی خیلی بالاتر هست(الان که دارم این پیام رو مینویسم ساعت اوج مصرف هست که بهم 15 مگابیت سرعت داده)

من که دیگه سراغ ای دی اس ال نمیرم یدونه 128 کیلوبیت میگیرم با حداقل حجم سالی حدود 90 تومن میشه برای روز مبادا ولی من که شخصا از این به بعد از اینترنت 4G ایرانسل استفاده میکنم البته اگه سرعت اینجوری خوب باشه،بسته هاشم به صرفه تر هست مثلا 100 گیگ حجم 175 تومنه یکساله ولی اگه برای ای دی اس ال بخوای 100 گیگ بخری 192 + ارزش افزوده که بالای 200 درمیاد برات هیچ هزینه دایری و اینجور چیزا هم پرداخت نمیکنی فقط یه هزینه اولیه تهیه مودم و سیم کارت هست (مودم تخفیف خوبی خورده تو راستین بازار + سیمکارت هم رایگان میده +10 گیگ حجم هدیه = کلا 129 (برای دوستان تهرانی 119 تومن در میاد)تومن برام آب خورد)به نظر من که ارزشش رو داره برای این سرعت خوب کمی هزینه کنی

17. 2 کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •