تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1930 از 2199 اولاول ... 9301430183018801920192619271928192919301931193219331934194019802030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,291 به 19,300 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

منم با ADSL مخابرات تست کردم جواب داد. سرعت خارج بدون این روش فوقش 500 کیلوبیت برسه، اما با این روش به 1 مگ رسید. حالا اگر حسش بود با شبانه ی مبین نت هم تست میکنم.
    البته این روش به نظر من مشکوکه. فکر نکنم قابل اطمینان باشه.
    منتظریم
    از چه نظر قابل اطمینان نیست ؟
    منظورتون encrypt نمیشن اطلاعات؟

2. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

منتظریم
    مگه چه فایل هایی قراره گرفته بشه که نیاز به encrypt داشته باشن؟
    در ضمن باید ببینیم تعریف این دوستمون از قابل اطمینان بودن چیه؟!
    ولی به نظر میرسه که سرویس خوبی باشه.5 6 تومنم میرزه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

می تونید از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند مثل Networx استفاده کنید (درصورتی که همه صداقت داشته باشند) و درحالت پیشرفته تر باید از روتر مخصوص که قابلیت تعیین یوزرهای مختلف رو داشته باشه کمک بگیرید.
    ممنون ارش جان . گمونم این برنامه نمیتونه میزان مصرف وایرلس رو جدا از lan حساب کنه . چون میدونید دیگه مودم وایمکس رو خود مودمش وای فای داره کاری به کامپیوتر نداره که این برنامه بتونه محاسبه انجام بده . همه گی صداقت دارن ولی متاسفانه کاریش انگار نمیشه کرد . ی سری برنامه ترافیک هم رو موبایل هاشون نصب کردم ولی برنامه ها بعد یک ماه استفاده 60 مگ نشون میده استفاده کردن!!! که اصلا با عقل جور در نمیاد کسی که 10 ساعت در روز از موبایل فیس بوک باشه انقدر مصرف داشته باشه .موندم چکار کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcgamer; 11-12-2013 at 15:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ادیت : امکان پاک کردن پست پیدا نکردم ببخشید
    Last edited by pcgamer; 11-12-2013 at 16:52.

داره خودمونی میشه PedramIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من احساس میکنم مبین نت داره ازم دزدی میکنه چون واقعا همون 700 مگی هم که تو wlan مودم نشون میده ما استفاده نکردیم. 60هزار تومن 2 ماه پیش شارژ کردم استراکم رو نمیدونم چطور صفر شده
    مثلا من الان از سایت 192.168.1.1. پسورد وایرلس رو عوض کردم و هیچ کس پسورد رو نداره و اصلا هیچ استفاده ای هم نشده تو این 1 ساعت 5mb ریسو انداخته ! این عادی هست یا نه ؟ مثلا این 5 مگ از حجم من کم میشه ؟؟؟
    به طور عادی باید میزان رسیو رو صفر نشون بده وقتی هیچ کس استفاده نداره .
    یک سری از برنامه ها به طور خودکار شروع به آپدیت یا ارسال اطلاعات می کنند، باید ببینی کدوم یک از این برنامه ها داره اطلاعات میگیره یا میفرسته.

مثلا انویدیا جدیدا آپدیت سرور راه انداخته که اگر جلوش رو نگیری دانلودت زیاد میشه، آپدیت خودکار ویندوز و آنتی ویروست رو هم ببند.

8. این کاربر از PedramIV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

منتظریم
    ببینید پهنای باند تو ایران خیلی گرونه. حالا یه همچین سرویسی با ماهی 5 تومن، اونم نامحدود، مشکوک نیست؟ جالب اینجاست که سرور سرویس به شرکت شاتل تعلق داره، بعد کاربرای شاتل هم برای دور زدن محدودیت شاتل از این سرویس استفاده میکنن.

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خوب اگه برق بره بیاد هم پس صفر میشه .
    حالا من چجوری میتونم کنترل کنم که در ماه یا سال چه میزان حجم از طریق وایرلس مودم مصرف شده ؟ برنامه ای چیزی هست که با خاموش روشن شدن صفر نشه .
    چون ما تو خونه اینترنت رو شر کردیم خودمم فقط lan وصل میشم ولی بقیه از وایرلس . اینجوری من امار ندارم هزینه بقیه رو هم باید بدم
    تو برنامه Networx که آرش جان هم گفتن در setting تب advanced تیک ...synchronise usage data with other اگه بزنید در صورتی که سیستم ها شبکه باشه شما میتونید میزان مصرف تمام سیستم هایی که networx روشون نصبه رو هم ببینید خودم از همین روش دارم استفاده میکنم

11. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب اگه برق بره بیاد هم پس صفر میشه .
    حالا من چجوری میتونم کنترل کنم که در ماه یا سال چه میزان حجم از طریق وایرلس مودم مصرف شده ؟ برنامه ای چیزی هست که با خاموش روشن شدن صفر نشه .
    چون ما تو خونه اینترنت رو شر کردیم خودمم فقط lan وصل میشم ولی بقیه از وایرلس . اینجوری من امار ندارم هزینه بقیه رو هم باید بدم

تا اینجا که به نظر راه اصولی و دقیق برای کنترل همه پورتها ندارین. چون مصرف هر کس مجزا از طریق سیستم خودش هست و مودم دیگه کاری نداره که کی با سیم وصل شده و کی با وای‌.فای چون همه رو یکی می‌کنه و نشون می‌ده. چک کردم و دیدم حتی بخش Log مودم هم نمی‌تونه مصرف زمانی مثل ماهیانه یا سالیانه رو نشون بده و به قول آرش عزیز تنها راه نصب برنامه‌های کنترل روی همه سیستم‌ها هست و بعد همه منصفانه حجم واقعی مصرفشون رو حساب کنن. هر چند فکر کنم اینجور برنامه‌ها، برای موبایل خیلی مفید و کارآمد نباشن.
    Last edited by ninipc; 12-12-2013 at 00:38.

13. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والا برای من که خوب جواب داده تا الان
    من 1 مگ نامحدودم از سرور ایرانی سرعتم 125 هست اما با خارجی 60 هست باید چندتا لینک بزنم تا برسه به حداکثر اما با این روش سرعت خارج مثل داخل میشه
    علاوه بر این باز کردن سایت های مثل جیمیل گوگل مپ و غیره که یکم کند باز میشن خیلی سریع باز میشن
    در کل ارزشش رو داره واسه من،شبانه تاحالا تست نکردم اصلا شبا دانلود نمیکنم هیچوقت
    مشکلی که به نظرم می‌یاد این هست که حتی اگه واقعاً تغییر سرعت محسوس هم باشه، اصولاً مصرف از سرور ایرانی مگه چقدر هست که بیارزه؟!! یه سایت دانلود فایل که گفته از سرور ایرانی استفاده می‌‌کنه رو باز کردم و دیدم چیز خاصی نداره که من بخوام. یعنی فیلم و سریال و آهنگ و حتی بازیهای بدون‌دستکاری رو باید از سرور خارجی گرفت. مگه سایتهایی باشن که قیلتر نباشن و پر از فایلهای خوب باشن و من ازشون بی‌خبرم. همچین جاهایی داریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •