لطفا واسه مراکز مخابراتی قاری کؤرپؤسی و قاضی و شاه گؤلی بگین از کدوم شرکت و چه سرویسی بگیرم ؟
استفاده مون هم روزانه حدودا 2-4 ساعت وبگردی و دانلود شبانه هستش
یعنی یه سرویس محدود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
لطفا واسه مراکز مخابراتی قاری کؤرپؤسی و قاضی و شاه گؤلی بگین از کدوم شرکت و چه سرویسی بگیرم ؟
استفاده مون هم روزانه حدودا 2-4 ساعت وبگردی و دانلود شبانه هستش
یعنی یه سرویس محدود
فقط مخابرات فعلا تو شهرمون کسی سرویس های بهتری ارائه نمیده (بعدا ممکنه اوضاع عوض بشه
فکر میکنم اشتباه میکنید
![]()
چرا؟ تو کشورای خارجی بعضی شرکتاى ارائه دهنده adsl كه محدوديت سرعت ندارن هميشه يه جوري كانكشنتو تنظيم ميكنن كه snr margin حدود 6-7 باشه تا دركنار سرعت بالا پایداری خوبی هم داشته باشی.
دوستان snr و snr margin رو بخاطر اين اشتباه ميگیرن که مودما قدیمی معمولا snr خالى رو گزارش ميکردن و دوستان براساس اون دارن قضاوت میکنن. snr margin برابر snr خط, منهاى snr مورد نياز برا داشتن كانشكش پایدار تو یه سرعت مشخصه.
مثلا اگه مثلا برا كانشن بدون قطعى تو سرعت8 مگ حداقل به snr مثلا 16 نياز باشه و اگه مودمت snr margin رو 7 نشون بده يعنى srn خطت برابره 23 هست.
زیاد اطلاعاتی در این مورد ندارم
ولی این وضعیت خط منه و سه ساله استفاده میکنم و هیچ مشکلی تا حالا با نویز یا قطعی به خاطر کیفیت خط نداشتم
اکثرا اين موضوع رو نميدونن. حتى زنگ زدم پشتیبانی به خاطر همین موضوع اشتباهی میخواست سرعت کانکشنمو کم کنه, نذاشتم.
سلام
من طرح 128 نامحدود دارم
از تمدید انلاین اونو الترا کردم ولی الان نیم ساعت ه فعال نشده
کی فعال میشه ؟ معمولا چقدر طول میکشه؟
هر موقع زمان سرویست تموم بشه
جریان همون لنگه کفش و همون چیزاس!!
از اونجایی که من ۲ تا خط تلفن دارم و هیچ کدوم تا حالا درست و حسابی نبودن !! واقعا تو مضیقه بودم
ولی چند روزی هست که خط جدیدم داره بهتر عمل میکنه میشه سرعت ۶ مگ رو هم گرفت
البته نه ایکنکه سرعت بالای ۱ مگ ندیده باشم
قبلا ها که خطم میکشید سرعت های بالا هم میگرفتم ولی الان مجبوری فقط و فقط ۱۲۸ نامحدود![]()
vay dada
نمیشه کاریش کرد که همین الان فعال بشه ؟
شاید اصلا من 1 ساله زده باشم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)