نظرتون چیه کنوود x400 رو بجای آلپاین140 استفاده کنم
یعنی کنوود x400 + هلیکس E69X
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوست عزیز به نظر من از پخش الپاین لذت بیشتری میتونی ببری بازم تصمیم اخر با خودتون هست پخش کنوود x400 درسته که از سری اکسلون اسیایی هست پخش بدی نیست ولی بازهم از خانواده کنوود هست و صداش به نسبت خفست من که نه از نور صفحش خوشم اومد و نه از صداش
ممنونم از راهنماییت ولی هرچی گشتم آلپاین گیر نیاوردم نمیدونم چکار کنم؟
فروشگاه معتبر اینترنتی سراغ دارید که پخش آلپاین 140 و باند هلیکس E69X و E4X رو آنلاین بفروشه ؟
براتون پ.خ کردم
- - - Updated - - -
براتون پ.خ کردم
سلام
خیلی متاسف شدم.خدا ازشون نگذره.
به نظر من کفی رو هم بفروش یه پخش جدید بخیر.
پایونیر 3750UI میتونی بگیری 300-310
سلام دوستان.ماشین بنده رنو فلوینس هست
از وقتی ماشین رو گرفتم از کیفیت سیستم صوتیش راضی نیستم بخاطر همین تصمیم گرفتم تغیراتی توش بدم
اول از همه بگم که ادم سیستم بازی نیستم و انتظارات خیلی بالایی ندارم و دوم اینکه ماشین بنده پخش های متفرقه بش نمیخوره.پخش خودش هم بعید میدونم ورودی و خروجی برای امپ و ... بخوره به همین دلیل تصمیم گرفتم به 4 عدد باند خوش صدا توی در ها اکتفا کنم
حالا خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم که چی بم پیشنهاد میکنید
پیشاپیش ممنون از لطفتون
سلام دوستان و الی الخصوص حمید جان که زیادی مزاحمشیم
بعد خرید قطعات ونصب حالا رفتم تو فکر خرید یه پخش خوب
قبلا صدای یه مدل قدیمی کلاریون رو شنیدم خعلی خوب بود بنظرم. حالا یه پخش و خوب و بقیمت از کلاریون چی پیشنهاد میکنید اگه تا عید بتونم 1600 1700 برا آمپ مونو و پخش جمع کنم خوبه.
برا امپ حدودای 600 700 و پخش 1تومن حالا از کلاریون چیزی تو کشورمون پیدا میشه یا باید بدم از دبی برام بیارن کی صداش رو شنیده وچه مدلاییش خوبه
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان و الی الخصوص حمید جان که زیادی مزاحمشیم
بعد خرید قطعات ونصب حالا رفتم تو فکر خرید یه پخش خوب
قبلا صدای یه مدل قدیمی کلاریون رو شنیدم خعلی خوب بود بنظرم. حالا یه پخش و خوب و بقیمت از کلاریون چی پیشنهاد میکنید اگه تا عید بتونم 1600 1700 برا آمپ مونو و پخش جمع کنم خوبه.
برا امپ حدودای 600 700 و پخش 1تومن حالا از کلاریون چیزی تو کشورمون پیدا میشه یا باید بدم از دبی برام بیارن کی صداش رو شنیده وچه مدلاییش خوبه
با تشکر
خب به سلامتی ایشالا
از مکینتاش چیزی نپرسیهویی هایی اتفاق می افته بعضی مواقع دیگه
![]()
سلام به اساتید محترم سیستم
من یه ناوارد هستم توی بخش ضبط و باند ولی میخوام با کمک شما عزیزان یه سیستم بدون نقص رو ببندم . من 2تا سوال داشتم و دو نوع سیستم با قیمت مختلف میخواستم به من معرفی کنید
1: تا 600 چه سیستمی به من پیشنهاد میکنید ؟
2: تا 1میلیون چه سیستمی به من پیشنهاد میکنید ؟
من توی باندها صدای 7650 کنوود رو به همراه باند کنوود 718 hq شنیدم و واقعا صداش خوب بود البته با امپیلی کنوود . راستش من اصلا صدای بلند که گوش خودم و مردم رو کر کنه خوشم نمیاد فقط یه صدای با کیفیت عالی میخوام و میدونم یکی از گزینه های باند خوب e69x هلیکس هستش که با ضبط 7650 هم خوب جواب میده . حالا میخواستم با این تفاسیر سوال یک و دو رو جواب بدین و سیستم خوب رو به من معرفی کنید
ممنون از همه اساتید که شبانه روز بدون هیچ چشمداشتی واسمون زحمت میکشن . منتظر جوابتون هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)