انشالله فصل جدید رو خوب شروع میکنیم..
ولی اگه این انصاری فرد ........... بره از پرسپولیس!
راسیت کریمی موندنی شد؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
انشالله فصل جدید رو خوب شروع میکنیم..
ولی اگه این انصاری فرد ........... بره از پرسپولیس!
راسیت کریمی موندنی شد؟
ایشاا.. امسال تیم خوبی میشیم و اینکه خدا کنه دنیزلی دوباره بیاد تو پرسپولیس
فرزادآشوبی با پرسپولیس دو ساله بستکانون هواداران پرسپولیس: فرزاد آشوبی با عقد قراردادی دو ساله پس از یک فصل دوری به پرسپولیس بازگشت.
به گزارش خبرنگار کانون هواداران پرسپولیس، فرزاد آشوبی هافبک دفاعی طراح و محبوب سرخپوشان با عقد قراردادی دو ساله بعد از یکسال دوری به پرسپولیس بازگشت. قرارداد این بازیکن موفق و محبوب پرسپولیس صبح امروز با حضور مدیر برنامه های وی و سرپرست پرسپولیس در محل هیئت فوتبال تهران به ثبت رسید. قرارداد این بازیکن و پرسپولیس 2 ساله خواهد بود.
آشوبی دو سال پیش یکی از ارکان قهرمانی سرخپوشان و سال گذشته از مؤثرترین بازیکنان مس کرمان بود.
جلال اکبری با پرسپولیس دو ساله بستکانون هواداران پرسپولیس: جلال اکبری هافبک - مدافع تیم فوتبال سپاهان با عقد قراردادی دوساله به جمع بازیکنان پرسپولیس پیوست.
به گزارش خبرنگار کانون هواداران پرسپولیس، جلال اکبری مدافع - هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست. قرارداد این بازیکن لحظاتی پیش با حضور وی و محمود خوردبین سرپرست پرسپولیس در محل هیئت فوتبال تهران به ثبت رسید. این قرارداد 2 ساله است.
اکبری 26 ساله که توانائی بازی در هر دو پست دفاع و هافبک را داراست سال گذشته در غیاب نویدکیا وظیفه کاپیتانی تیم فوتبال سپاهان را بر عهده داشت.
دوستان شرمنده ،
بازی تیم ملی با چین تی وی نشون میده ؟
اگه اره ساعت چند ؟ و کی؟
دمش گرم آشوبی هم اومد
هم بازیکن باتکنیکیه هم بی حاشیس
جلال اکبری 26 سالشه بیچاره کجا پیره ؟
من وکیل مدافع انصاریفر نیستم .دل خوشی از مدیرای سیاسی ندارم ولی تو نتیجه نگرفتن فصل قبل مقصر اصلی نبود . هدایتی درسته پول زیادی داد ولی یکی از عوامل حاشیه ها خودش بود .
تا حالا هم خوب بازیکن گرفته . سریع باید تیمو بست و رفت سراغ آماده سازی و اردو تمرینی .
چرا اینا دنبال مربی خارجین ؟ بخدا با ایرانیا بهتر نتیجه میگیریم .
درخشان - جلالی - دایی- کاظمی - حتی ذولفقارنسب و... .
ساعت چهار ، آره
..
در گفت و گو با فارس
زارع: تكليفم هفته آينده مشخص ميشود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با انصاريفرد صحبتهاي اوليه را انجام دادم اما تكليفم براي ماندن در اين تيم هفته آينده مشخص ميشود.
مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به شرايط پرسپوليس دوست دارم بعد از تسويه حساب فصل گذشته درباره ماندنم در اين تيم اظهار نظر كنم و تصميم لازم را بگيرم چون بايد با خيال آسوده به فكر سرنوشتم باشم.
وي افزود: با انصاريفرد در هنگام پرداخت بخشي از مانده قراردادم صحبتهاي كوتاهي داشتم اما به نتيجه نهايي نرسيديم. تكليف نهايي من تا هفته آينده مشخص خواهد شد.
زارع دربازه اينكه آيا پيشنهادي از تيم هاي ديگر دارد؛ عنوان كرد: تا امروز هيچ كس با من تماس نگرفته است و پيشنهادي ندارم.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: پرسپوليس را دوست دارم و هيچ وقت شرط بزرگ براي ماندنم در اين تيم مطرح نميكنم اما به دنبال اين هستم كه حق و حقوقم را بگيرم.
زارع يادآور شد: از دست دادن سه جام در پرسپوليس برايم بسيار سخت بود. در ديدار با بنيادكار به دليل محروميت در زمين نبودم اما پس از بازي شوكه شده بودم و هرگز تصور حذف از ليگ قهرمانان را نميكردم.
وي تاكيد كرد: اگر در پرسپوليس بمانم به دنبال اين هستم كه گذشته را جبران كنم. در غير اين صورت براي پرسپوليس دعا مي كنم.
ایول ازش خوشم میاد....فرزاد آشوبی با عقد قراردادی دو ساله پس از یک فصل دوری به پرسپولیس بازگشت
کسی نمیدونه کریمی قطعا موندنی شده
راستی الآن خواب بودم خواب دیدم یکی یه تاپیک جدید برای پرسپولیس زده و تو پست اولش گفته که دیگه ناکامیها رو باید فراموش کنیم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)