لطفا لینک بده
جواب سوال منو که ندادید
دمتون گرم یه توضیح کامل بده
بعد امتحان هم منم موافقم منو سروش همه بچه سوسولا موافقید؟![]()
دسمال سر من کو؟![]()
لطفا لینک بده
جواب سوال منو که ندادید
دمتون گرم یه توضیح کامل بده
بعد امتحان هم منم موافقم منو سروش همه بچه سوسولا موافقید؟![]()
دسمال سر من کو؟![]()
واقعا مالتی پلیر؟؟؟
چه حالی میده!!![]()
آخه مگه میشه؟؟؟!!!!
اگه بشه منم هستم !
سان آندریاس مالتی پلیر؟؟؟!!!
آقا من این بازیو از دوستم وگیرم صحنات اکشن راه وندازم عکساش اینجا میدم!!!!!!!!!!!!!
در مورد مولتی پلیر بگم:
اول از همه باید یک نرم افزاری که فقط با بازی کار میکنه رو بگیرید، روی بازی نصبش کنین و فایل مخصوص مولتی پلیر رو اجرا کنین.
وقتی که برنامه باز شد، تب اینترنت رو انتخاب کنین تا سرورها جلوتون لیست شه. یکی از سرورهایی که دوست دارین انتخاب کنین، روش رایت کلیک کنین و کانکت رو بزنین. بازی مولتی پلیر روی اون سرور اجرا میشه.
بعدش میرین جلوی واین وود. یکم وایستین تا سروره یک اکانت براتون بسازه. این اکانت تا ازین ای پی استفاده میکنین هست. بعد، موقع انتخاب شخصیت میرسه. میتونید از میون تمام پدها یکی انتخاب کنین. بعد وارد منطقه میشین. ماشینها با رنگ سبز کمرنگ، و بقیه مخصوص به نوع سرور(مسابقه و دعوابازی) مشخص شدن. با یک گروه یکجا قرار بذارین و با هم متحد شین. هرکدومتون یک ماشین بردارین و به سمت گروه رقیب بشتابین و حالشون رو دسته جمعی بگیرین.
بعضی وقتهاهم مسابقه ایه. اونطوری به نظر من حال نمیده. اینجوری میرم کربن بازی میکنم.
میتویند اسلحه بخرین فقط. سعی کنین از چیت استفاده نکنین.
راستی مودهای زیادی توی اینترنت برای مولتی پلیر هست. مثلا یک گروه سوپر من روی هوا!
من كه قبلا امتحان كردم نشد.سروش جان مي دونه.
کدوم ارور رو داد؟ هزارتا وارینینگ برای یک خط میاد؟ یک فایل گذاشتن من دانلود کردم جایگزین برنامه ی اصلی کردم عالی کار کرد.من كه قبلا امتحان كردم نشد.سروش جان مي دونه.
چه جالب!
ایولا بعد امتحانات یه تاپیک برای چند نفره این بازی باز کنیم و قرار جنگ بزاریم موافقید؟
راستی چرا چیت نزنیم؟ چی میشه؟ کی حال داره بره اسلحه بخره؟
لینک برنامه رو میدید؟ حجمش چقدره؟ تو گیم نت هم میشه بازی کرد؟
تاپیکو من بزنم؟
بزن
اما ما بعد امتحانات میاییم
راستی یه بار دیگه برنامه و آموزش رو بزار
دمت جیز
يعني خود شما تا حالا آنلاين بازي كرديد؟؟پس اگه اينطوريه لطفا آموزش هم بذار.
نه.بهتره علي باحال بزنه.تاپیکو من بزنم؟
ببخشيد دوتا شد.كامپيوترم ارور داد و ...
به هر حال ببخشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)